Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bu oyuna kötü diyeni banlayın abi bölümden, konsol ekslüzif bu kalitede kaç oyun sayılır ki. :/ biraz daha kavrayınca sistemi b filan almaya başladım ama kim kimi seviyor vs onlara pek dikkat etmiyorum doğrusu, a için skirmish kasmam filan lazım herhalde ama ps3 benim değil, o kadar vaktim yok. :p yalnız eleştirilerim var sisteme yönelik: d alıyorken largo, rosie ve alicia'yı almıyordum ekibe, cp sıkıntısı dizboyuydu. e zaten 8 kişi seçebilirken bunların neredeyse yarısının dayatma olmasını yanlış buldum. interception olayı bilgisayar lehine çalışıyor, benimkiler ateş etmeye başlayamadan durup yapacağını yapıyor her defasında. bense daha etrafta ne olduğunu göremeden kurşunları yiyorum. hadi kafamı gösterir göstermez bullet-time :p açsam da etrafa bakmak için, O spam yapsam bile illa daha fazla kurşun yiyorum ki eh yani. ya da koşarken sağa sola takılırsam gg. düşman turn'ü hızlandıramamak ya da pas geçememek çok yoruyor, 1 saat kastıktan sonra son radyatörde selvaria'nın edy'i biçip geçmesi üzerine ragequitledim. (sahibi geldi ps3'ün şimdi 1 saat tekrar kasılmaz heh) :p
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 o olay kötü de o karakterlerin hepsinin ilerde sidemissionları var. onları yapınca kendi klasmanlarındaki her karakterden daha iyi oluyorlar (ultimate üniteler var audrey gibi onların dışında yani). zaten aynı türden ikiden fazla üniteye ihtiyaç duyduğun bölüm sayısı çok az interception fire olayı da çift taraflı. ilerde iyi yerleştirilmiş st veya edelweiss bilgisayara oynama fırsatı vermeden çatır çatır imperialları kesince daha iyi anlıyorsun bilgisayarda 99% full cp harcamadığı için o kadar uzun ve sıkıcı turn geçtiğini pek hatırlamıyorum benim tek şikayetim cover sistemiydi. AŞIRI kötü cover mekaniği ne yazıkki
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 scout rush acilinca zaten oyun baya degisiyor anti armor order ile def bufflanmis bir scout (heleki alicia) kagit gibi kesiyor tanklari tek turnde radyatorden edelweiss i kullanmadan once iki kere dusunulmesi lazim, turn sonu ozellikle radyatorun nereye baktigi cok kritik mapi ilk ac, soyle bir genel strateji belirle ne istiyor senden sonra adim adim ilerle, iyi gittigini dusunuyorsan save al arada bol bol reload yapmak zorunda kalabiliyorsun ilerde ben kendime guvenden ihmal ettip, sondan bir onceki bolume kadar kimseyi kaybetmemisken jane gg oldu, reload 1 saat once diyede donemedim oyun bitiyor diye kotu oldu o :( jane oyundaki en iyi shocktrooper bence heueheu
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 jane çiçekçiymiş orduya yazılmadan önce evet http://img248.imageshack.us/img248/6226/1274182989773.jpg
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sadist + imperial hater cicekci hatunlari kizdirmiycan, her cicekci kiz aerith degil
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 personel dosyalarını okumak büyük keyif, keşke kim kaç kişiyi vurdu filan kayıtlarını tutsaydı da simo hayha'nın rekorunu kırsaydım. :p edy vs silveria edy ölünce "hayat bir sahnedir, benim rolüm bitti" gibi bir sahne çıkınca boğazıma bişi takıldı :( yalnız bölüm devam ederken save olayını farketmemişim heh, bilsem çok rahatlardım.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ya bu oyunun tarzı nedir tam olarak ? anlamadım cidden, merak da ediyore biraz.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Turn based fps gibin, ama işin rts boyutu da var, az biraz da rpg, ama aslında anime seyrediyosun.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bu oyunu nereden bulabilirim? yeni aldım da konsol böle bi heves var.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 varmış valla, sağolasın. kapıya da getiriyorlar. hazır red dead de alıyım dedim ama elinde kalmamış. haftaya kaldı.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Gangren said: Çok kötü oyun. Öyle. Cidden. QFT
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 şıracının şahidi gelmiş.. :p bayağı kılı kırk yarıp load filan yaparsam a alıyorum artık, a ile biten skirmish filan da yapınca dai nana şootay adam oldu iyice. ama hala aldığım dmg'nin %90'ı filan interception fire, (hala şikayetçiyim, tankımın dibinde taret dönene kadar fink atıyor ai) def & att order'larını yükleyip point blank'e yürüyorum şokçularla. :) böyle anime izler gibi hikayeyi seyretmek de süper, en son demin ch14'te kaldım ama yoruldum bıraktım bugünlük. keşke ikincisi p3p'den önce çıksa.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 aklında bulunsun aldığın rankı etkileyen TEK şey kaç turnde bitirdiğin
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Okudum bu konuyu da sökemedim mevzuyu. Valkyrie Chronicles (ps1) ile ilgisi var mı bu oyunun?
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 evet sadece turn olayını farkettim objectives'den, ölenler filan farkettirmedi harfi ama 3-4 turn'de a'dan d'ye düşüyor neredeyse. hıza bu kadar önem verilmesi mantıksız geldi doğrusu. savunma görevinde bile siperlerden çıkıp süngü taarruzu yaptırıyor insana. :p valkyrie profile ile alakası yok oyunun ama görünen o ki birini beğenenler öbürünü de beğeniyor. :)
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Ben onu bilmiyordum bak, o zaman evasion order+scout rush ile A alınabilecek oyunlar var?
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 oyunu aldım bu arada beğenmezsem hepiniz banlicem
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 dreagloth said: Ben onu bilmiyordum bak, o zaman evasion order+scout rush ile A alınabilecek oyunlar var? evasion değil de scouta def order + armora fazla vurma orderı kırıyor oyunun büyük bir kısmını. işin komik yanı birçok bölümü başkta türlü A ile geçemiyorsun. sanki working as intended bir durum gibi. blizzarddan kaçan sega programcıları yapmış oyunu
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Sam said: evet sadece turn olayını farkettim objectives'den, ölenler filan farkettirmedi harfi ama 3-4 turn'de a'dan d'ye düşüyor neredeyse. hıza bu kadar önem verilmesi mantıksız geldi doğrusu. savunma görevinde bile siperlerden çıkıp süngü taarruzu yaptırıyor insana. :p oyun sonucta bir ilk yani birazda o yuzden VC2 ye kiziyorum canvas engine dan tut oynanisa kadar oyun ozgun, ilk defa denenen bir formul benzeri yok yani, seganin basarili olmasinin sebebi bu birkac ufak kusuru var oynanisin, performansi turne baglama ve orderlarin oyunu bir yerden sonra kirmasi (ki scout rush yapmadan gecilmesi coook zor olan bolumler var, intended geliyor bana bir dizayn hatasindan cok) misal DLC leri cektim, anam anam felaket zorladi orderlara alsitiktan sonra karkater traitleri misal cok basarili, suzie nin humanitarian proc u yuzunden 3-4 kere game over yemisimdir net, gene alicia nin proclari sayesinde reload dan kurtuldugumda olmustur su formul ustune az daha kafa yorup cilalasalar tadindan yenmicek oyun, intercept in, cover mekaninklerinin, orderlarin ve genel olarak CP formulunun ele alinmasi lazim (bide mumkunse cezary i sallandirsinlar randgriz meydaninda, boyle gerizekali aptal baska sniper yok oyun dunyasinda) skirmishlerde 2. bruhl acildiysa onda grindleyin, tek turnle alicia rushla bitiyor dogru oynayinca deli gibi XP ile para farmladim onunla
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yok kutusunu bile acmadım daha oyunun. haftaya fln anca.
Öne çıkan mesajlar