Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 evet sabah kalkar kalkmaz bira içiyorlar ya çılgınca tüketiyorlar bu bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ardeth said: adamlar sabah omlet yaparken tereyağı yerine bira koyuyo lan abinle ilişkiyi kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 arkadaslar edin kendine disari cik, ne bilim paticik halisaha maclarina falan takil, bak yazda geliyo tam sirasi, temiz havada kafayi guzel yapiyo, inanmiyosan, pencereden cikar kafayi, 20 defa cok derin nefes al ver bak nasi kafayi buluyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 abi 1.5 2 yıl haftada 5 6 kutu içip karaciğeri grade2 yağlandırdım ben ya 2004-6 arası tekken, dietle falan adam ettim şimdi ama her gün 5 6 kutu içenin birkaç yılda erimesi gerekiyo buna bakarsak ama herkesin bünye farklı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Atlatma yöntemi hangi içkiyi içtiğine göre değişir. Çoğunlukla bira içtiğini söylüyorsun, yalnız içtiğini söylüyorsun, insanlardan kendini çektiğini söylüyorsun. Çok yakınım birinden biliyorum bu tip alkolizmi. Onda iş hayatında başarısızlık ve asosyallik sonucu olmuştu. Sürekli pohpohlanmak istiyordu o dönemde, içince sürekli gülüyordu, kendini övüyordu. Karısından ayrıldı, yeni ev tuttu, sevgili buldu biraz azaldı alkolizmi ancak bitmedi. Düzenli bir işi olunca belki geçer diyorduk biz. Birayı sigara gibi gördüğünü söylemişti bana. Bira tadını seviyorsan ve içme sıklığını ve miktarını çok buluyorsan kolay bırakamazsın bence. Bence başka bir içki içmeye başla, örneğin votka. Ucuz votkalardan al. Önce vişneyle portakalla karıştırıp günde 2 bardak iç. Ambiyans yarat kendine böyle keyifli iç ki biraya dönmeyesin. Bir süre sonra votkayı sek içmeye başla. Hatta shot bardağına koyup fondip yaparak iç votkayı. Sarhoş ol böyle bikaç gün, sarhoş olunca berbat şeyler yap. Eski sevgilini ara, 10 kıza çıkma teklif et, arkadaşına asıl. Belki sonra içmek istemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Arkadaşlar alkolü, sigarayı, uyuşturucuyu hiç bir şekilde özendirici tavsiye edici mesajlar atmayın. Lakin yörünge dışına kadar yolu var. Uyarmadı demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 alkol yalnızken anca arada bi keyif için içilir.onun harici yalnız içmenin,alkolik boyutunu geçiyorum,hiç bi şekilde iyi bir yanı yok. gereksiz bi aktivite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 alkol sigara gereksiz ve zararlı şeylerdir insan bişeylerden kaçarak doğru yolu bulamaz içmeyelim içirmeyelim özendirmeyelim . ha tadımlık içilir o ayrı konu ondanda bişey olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bana göre alkolizmin ölçüsü sabah kalkar kalkmaz bir bira bir alkollü içecek içmektir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 çok kötü bir zamanımda bende aynı şekilde odamda otururdum müzik açar bilgisayar başında içerdim mal mal ekrana bakarak. bi ara çok abartmıştım bazen sabah kalkınca kırmızı lekeler falan oluyordu kollarımda falan sonra bir hafta hiç içmicem falan diye kendi kendime karar verdim 2 aydır falan bir iki biradan çok içmişliğim yok bence dönem dönem olaylara göre çok içersin sonra azalır illa alkolik oluncak diye bir kaide yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Ardeth said: günde 1-2 kutu bira içiyorsan alkolik sayılmazsın pek ama zamanla karaciğerin zayıflayabilir tabi (senelerden bahsediyorum). almanlar bence ortalamada günde 4-5 kutu bira falan içiyordur, bira ağır değil zira. ben günde 4-5 kutu su içmiyorum lan almanların vs 342534 bira çeşidi/markası var. türkiyedeki gibi sınırlı sayıda, türde değil. içindeki alkol oranı vs değişiyor. günde 4-5 kutu bira içen adamın aldığı alkol oranı vs azdır, karaciğer dayanmaz ona. :P fizyolojik etkilerini geçtim bence soulberry'nin durumu psikolojik. yani o alman adam kahve, kola, oralet tadında içiyor o birayı genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 maç izlerken bi 70lık votkayi devirmişim heycandan sabah gözümü açtım nası bira istiyor canım işe geldim elimde meyve suyu bira niyetine artık günaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 çok bira içmemek lzm. illa alkol alıcaksanız arada başka içkilere de yönelin. her gün bira içip sabahları kalkınca cila çeken bir arkadaşım var. oturup 3-4 saat içinde 10'dan fazla bira içtiğini biliyorum. periyodik olarak bi yerleri morarıyordu, geçen komple sol kolu morarmış. morluk artı deri dökülmesi. doktora gitti çok bira içmekten olmuş. çünkü çok işettiği için vücudun gereksinim duydugu suyu da atıyormuş vücuttan. yani çok bira içenlerin vücuda ektradan su da almaları lazım. ama tabii çok içmek lzm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Llama said: maç izlerken bi 70lık votkayi devirmişim heycandan sabah gözümü açtım nası bira istiyor canım işe geldim elimde meyve suyu bira niyetine artık günaydın. günaydın ^^ soğuk çayda bira niyetine iyi gidebilir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 alkoliklik günde ne kadar içtiğinle alakalı birşey değildir yahu, hergün mutlak 1 bira içiyorsan da alkolik olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 3. şişe absolut bitti 2 kişiyiz ölcem pilis edit adlkoliğiz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 2 kişi 3 şişe absolut gerçekse vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 benim bunye bi acaip bu konuda canim icmek istesin iceyim o alkol bunyeden temizlenene kadar icmek istemiyorum resmen icmem icin kendimi zorlamam lazim hele dozunu kacirip sarhos oliyim 1 ay agzima suresim gelmiyor. 1 gr alkolu karaciger ortalama 8 saatte parcalar karacigerinizi sevin mahvetmeyin TKCD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Riddler said: 3. şişe absolut bitti 2 kişiyiz ölcem pilis edit adlkoliğiz galiba + zenginsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ardeth said: günde 1-2 kutu bira içiyorsan alkolik sayılmazsın pek ama zamanla karaciğerin zayıflayabilir tabi (senelerden bahsediyorum). almanlar bence ortalamada günde 4-5 kutu bira falan içiyordur, bira ağır değil zira. ben günde 4-5 kutu su içmiyorum lan su kutuyla içilmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Vodka bir ara baya içiyordum sonra midemi bulandırmaya başladı, şimdi sadece bira oda ayda yılda bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Oturunca 1 büyük içiyorum bana mısın demiyor arkadaş! Yok lan votka benim mideyi çok temiz yakıyor. Bira içilir o dert değil. Rakı desen mezeyi, suyu eksik ettim mi vay halime reflü var kıvranıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar