Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 şampiyonluktan vazgeçmiş taraftar.bari şu maçları kazan 3. ol 2. ol ayıptır yazıktır.fenerbahçe ile ortak olup şampiyonlugu sattıgımızdan süpheleniyorum.sivası şampiyon yapmak için dalavereler mi dönüo abi.nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Cimbom şampiyon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 öyle yada böyle.beşiktaşıda şampiyon yapmayız.mutlu olmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hahahaha gg gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Birileri fena patladı yanlız =D forumları karıştırıp 2 hafta önceki şampiyonluk mesajlarını çıkarsın bir muhterem!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kötü teknik direktör gördüm.ama bu kadar oyunu baltalayan bi teknik adam gelmedi galatasaraya. moronca oyuncu degişikliği ve kadro seçimi yapılmazki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Darksun said: Birileri fena patladı yanlız =D forumları karıştırıp 2 hafta önceki şampiyonluk mesajlarını çıkarsın birileri! ya ama kağıt üzerinde ciddi bi fixtür avantaji yokmuydu :) takım öküz yapabilcek birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 diğer maçları da hayırlısıyla kaybedelim de bülent 2adnan fln gitsin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Red said: kötü teknik direktör gördüm.ama bu kadar oyunu baltalayan bi teknik adam gelmedi galatasaraya. moronca oyuncu degişikliği ve kadro seçimi yapılmazkifm'de de yapılmaz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 fm de hani elin kayar, kaleciyi forvete koyarsın da gülersin. ha, onun bi değişiği işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bülent şu an istifa etmeli. şu an tam şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 çorap değiştirir gibi teknik adam değiştirilmez ki ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 evet de, BU KADAR DE KÖTÜ OLUNMAZ. cidden, BAYA kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Red said: Darksun said: Birileri fena patladı yanlız =D forumları karıştırıp 2 hafta önceki şampiyonluk mesajlarını çıkarsın birileri! ya ama kağıt üzerinde ciddi bi fixtür avantaji yokmuydu :) takım öküz yapabilcek birşey yok bunu görebilmeni umardım işte. sorun burda. gs de fb de 60. dk dan sonra koşmayı bırak yürücek halleri kalmıor. zaten bülentin kaliteside ortada malasefki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 degiştirilir.bu kadar salak olurnusa deiştirilir.bulent suan istifa etmezse bu camiada sevgi mevgi biter ona. galatasaraya gelmiş geçmiş en kötü teknik direktördür bulent korkmaz.sokaktan bi adamı koysak onun yerine bunları yapmazdı skibbeyi arattı adam resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ntvsporu açın rıdvan acayip güzel konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 skibbe daha ilk maçtan aranır oldu. şu an belkide gs uefa yarı finalinde ilk maçta avantaj yakalamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Skibbe döneminde gayet iyidi bence galatasaray, gayet güzel futbol oynuyordu çok çabuk harcadılar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 3 gole yakın gol ortalaması vardı. bülentle 1'in altına düştü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 abi yuh 2-0 ne ya. izlemedim maci, haberdar olmadigim icin de izlesem verem olurdum heralde. utanc verici resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 konya kazanırsa şampiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Lancelion said: fm de hani elin kayar, kaleciyi forvete koyarsın da gülersin. ha, onun bi değişiği işte. fmlde aynen böyle bir şey yaptım bi maç öncesi nasıl olduysa dcnin tekiyle kaleci değişmiş farkettikten sonra düzeltene kadar 5dkda 2 gol yemiştim o geldi aklıma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Abi Yaser'i alıp Volkan'ı koymak ne demektir ya? Üstüne bi de 1 dakka sonra Volkan adamı tutamıyo forvet çıkarmışken 1-0 geri düşüyosun. Çocuk çok da güzel mücadele ediyodu. Kaçırdığı pozisyonda da hata Baros'un, aşırı geç verdi pası. Rezalet ya valla rezalet.. Geçen haftaki Baros-Hasan değişikliğinden sonra daha kötüsünü yapamaz demiştim ama beni şaşırtmayı başardı. Cevat Güler daha iyi olur hakkaten. Yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Bülent'e çok erken saldırılıyor diyip savunmuştum burda ama pişmanım yani. Allah Belanı Versin isimli şarkıyı hediye ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 mükemmel bi takımız ya ne diyim. allah zeval vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar