Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Hacettepe-Galatasaray 01.05.2009 @ 20.00

Red

Öne çıkan mesajlar

şampiyonluktan vazgeçmiş taraftar.bari şu maçları kazan 3. ol 2. ol

ayıptır yazıktır.fenerbahçe ile ortak olup şampiyonlugu sattıgımızdan süpheleniyorum.sivası şampiyon yapmak için dalavereler mi dönüo abi.nedir yani
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
Darksun said:
Birileri fena patladı yanlız =D forumları karıştırıp 2 hafta önceki şampiyonluk mesajlarını çıkarsın birileri!

ya ama kağıt üzerinde ciddi bi fixtür avantaji yokmuydu :)

takım öküz yapabilcek birşey yok

bunu görebilmeni umardım işte.

sorun burda. gs de fb de 60. dk dan sonra koşmayı bırak yürücek halleri kalmıor. zaten bülentin kaliteside ortada malasefki.
Sosyal ağlarda paylaş

degiştirilir.bu kadar salak olurnusa deiştirilir.bulent suan istifa etmezse bu camiada sevgi mevgi biter ona.

galatasaraya gelmiş geçmiş en kötü teknik direktördür bulent korkmaz.sokaktan bi adamı koysak onun yerine bunları yapmazdı

skibbeyi arattı adam resmen
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Yaser'i alıp Volkan'ı koymak ne demektir ya? Üstüne bi de 1 dakka sonra Volkan adamı tutamıyo forvet çıkarmışken 1-0 geri düşüyosun. Çocuk çok da güzel mücadele ediyodu. Kaçırdığı pozisyonda da hata Baros'un, aşırı geç verdi pası.

Rezalet ya valla rezalet.. Geçen haftaki Baros-Hasan değişikliğinden sonra daha kötüsünü yapamaz demiştim ama beni şaşırtmayı başardı. Cevat Güler daha iyi olur hakkaten. Yazık..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...