SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başbakanlık merkez binasında basın toplantısı yapıyor. Başbakan Erdoğan konuşmasına 1 Mayıs'taki yaşananları değerlendirerek başladı. Kabinedeki revizyonla ilgili olarak Cumhurbaşkanıyla dün akşam bir ön görüşmem oldu. Listemi az önce kendisine taktim ettim ve onaylandı. İş hayatında da olduğu gibi bu gibi değişimler yeni bir heyecan önem arz ediyor. Böyle bir değişimin gerekliliğine inandığım için bu yola gittik. Görevlerini devam eden bakanlar şunlar: Cemil çicek Mehmet Aydın Egemen bağış Vecdi Gönül Beşir Atalay Recep Akdağ Binalı Yıldırım Mehdi Eker Ertuğrul Günay Veysel Eroğlu Kabine dışında kalan bakanlar: Kemal Unakıtan, Mehmet Ali Şahin Hilmi Güler Hüseyin Çelik Murat Başesğioğlu Sait Yazıcıoğlu Kürşat Tüzmen Nazım Ekren Ekonomi koordinasyonu Ali Babacan'a verildi. Bankaların yönetimi de Ali Babacan'ı bağlandı. Başbakan Yardımcısı: Bülent Arınç Devlet bakanları Hayati Yazıcı, Mehmet Aydın, Cevdet Yılmaz, Selma Aliye Kavaf, Zafer Çağlayan, Faruk Nafiz Özak, Faruk Çelik Adalet Bakanı: Sadullah Ergin Milli Eğitim Bakanı: Nimet Çubukçu Dışişleri Bakanı:Ahmet Davutoğlu Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergun Çalışma Bakanıve Sosyal Güvenlik Bakanı: Ömer Dinçer Enerji Bakanı: Taner Yıldız Bayındırlık Bakanı Mustafa Demir [hr] mynet
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Hüseyin çelik le unakıtana yol verdi dasfsd
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Hüseyin Çelik iyi işler yapmıştı, ona anlam veremedim neden değişti.
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yerel seçimlerde başarısız oldu ya. Diyetini ödedi o da. Başarılı olması bişeyi değiştirmiyor.
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Bulent Arınc strikes back ahahah
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kabinede kıyım olmuş bu. ve, evet, bülendin dönüşü yalnız demokrasimiz şahane, başbakan ve cumhurbaşkanı kafa kafaya verip bakanlar kurulu oluşturuyorlar. fatih terimin milli takım seçmesinden ne farkı var la bunun?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bülent arınçı gördüm orda ve Allah bizi korusun dedim. Şimdi yandık işte. ciddi anlamda.
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 burnumuz zaten boktan çıkmıyordu artık yüzümüz çıkmaz.
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Yeni adalet bakanının sıfatı tırstırdı beni^^
dufrasne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Kemal Unakıtan yeterince yutmuş demek ki. Biraz da Mehmet yutsun ya eksik mi kalacak yiğido.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Rabbime sordum kabine dışı dedi derse şaşırmayın sdf
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bülent arınç'ı özellikle aldı bence. çok yalnız kaldığı herşeyi tek yaptığı için eleştiriliyordu.
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ooo nihat ergün bakan olmuş eheheh iyi sevindim ona
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 unakitanin gidecegi belliydi canim, ozellikle rabbine sorduktan sonra sansi yoktu pek ama bu dunyanin en igrenc adami niye girdi kabineye ya.
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kürşat tüzmen ilginç olmuş. adam başarılı gözüküyordu
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 rabbime sordum sen cik temiz bir hava al dedi :)))))
matama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ya almayin su bulenti ya adam direk kotu adam ya
Öne çıkan mesajlar