Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bilgisayarın anlamadığım tek parçası. şimdi şu varmış bende: SAMSUNG 120IJ/P 500gblık bi hard disc istiyorum işte şimdi. de SATALARI, mb'ları, raidleri maidleri bissürü şeyi var yaw bunların hiçbişey bilmiyuorum onlarla ilgili. alayım uyumsuz fln olmasın tırstım. ne alayım yardım ederseniz sevinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Raidi boşver de, mümkünse 32MB olsun, anakartın destekliyorsa da SATA olsun. Anakartın ne önemli olan o, mevcut harddiskini boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 sata sataII IDE bağlantı stilleri oluyor anakartında sata girişi yoksa elinde kalır ha gerçi onuda ekstra bi sata girişi sağlayan kart alıp düzeltebiliyosunda 2. bi harddisk parası ediyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 http://www.data.com.tr/produce_detail.asp?pid=27257 (asus a8n5x) board budur. 4x SATA diyor. demek ki sata destekliyor? harddisc olaraktan şu mesela nasıldır? http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35997 hmm. sata2 diyormuş buna yaw:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 sataII harddiskler düz sata anakartlarda çalışır normal sata gibi. mesela benim iki harddisk de öyle çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamermir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Seagate SV35 ST3500320SV önerebilirim sana. Bütçeni aşmazsa güzel disktir. SEAGATE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 gittim aldım 32mb sata western digital felan yalnız takıyorum bilgisayar açılmıor. açılış ekranında kalıor, bios için delete'ye basın yazıyor hatta altta basınca açılmıyor kalıyor öyle. neden acaba? ya bu hard disclerde slave master bilmemne yuvaları oluo 4 tane ufak pinler takılıo fln oraya. ikisi de boş şimdi bunların ondan mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 sata harddiskte slave-master olmaz pinlerle. başka bir problem vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 hayda. ne olabilir acaba:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 açılışta takıldığı ekranın fotosunu falan çekebilirsen iyi olur, yorum yapmak zor burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 tamam hallettim açılışta ztn bişey yoktu normal açılıştı takılmanın sebebi extradan power suply'a eklediğim sata çıkışıymış. eski hdd'ye giren sata girişinin ztn yanında bi tane daha varmış 2. hdd için. ben cd'romu devre dışı yapıp onun ucuna sata girişi eklemiştim. onu çıkardım tekrar cd romu taktım. açıldı:) teşekkürler. şimdi yeni sorunum:D windows açılışta hdd'yi gördü ama bilgisayarımda çıkmıor. ne yapmam gerek:S (restart atıyorum bu sırada ben belki olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 olmadı yaw:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 m computer sag tik > manage > hdd format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yaw anlamadım :S orda yok öyle bişey: hdd'ye mi tıklıcam ? hdd gözükmüğo ki:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 tamam buldum. temel disk yaptım. ama biçimlendiremiyorum şimdi de :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 disk sekmesinde asagida disk pencerelerinin oldugu bolmede bicimlendirilmemis disk alanina sag klikle, format de, harfini ver boyutunu ayarlamak istiyorsan ayarla okeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 sağ tıklıyorum format yok yeni bölüm diye bişey var:S diskin altında da ayrılmamış yazıyor ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yeni bolum olusturucaksin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 çok teşekkürler herkese yardımlar için oldu sonunda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar