Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldatılmak...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

İnanılmaz sinirliyim
hatta sinir küpüyüm.

hayatımda ilk defa aldatıldım.Boynuzladım :=)
dayyttt çılgına döndüm.
Tam aldatılmış sayılmasamda biri için ilk defa benden vazgeçildi.
Ne kadar kötü bişeymiş.
yahu çılgına döndüm.

bunu kızlar çoğu kez yaşıyor acaba aynı duygularımı yaşıyorlar.
Ben vallahi çılgına döndüm...

offff offf
üst üste 2 kez terkedildim ulan bu ne işler moka sardı... çok kötü performans düşüklüğü var öss öncesi kız mahveddi beni.
DAYYYYTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

sakinlesh...derin nefes al wer al wer...icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

p.s:ıyy ne irencim bea =P[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

kodurtma noktaya

acaip sinirliyim vallahii...

:([signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

lol maksat ztn geyık yaparak kafanı dagıtmaktı yanı aldatılmagı bılmesemde terkedılmeyı bılırım :([signature][hline]|Pyro|
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

acaip sinirliyim vallahii...

:(

izin verirsen imzamda kullanmak istiyorum[signature][hline]Aket Atum
Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış;
-"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?"

Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası

Sosyal ağlarda paylaş

bişeymi var kullanıcan??? kullan bakalım

ben olmuşum ren geyiği sen hala imzadasın...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi ikisini görsem döverim herhalde..
zaten kızla öyle ciddi bişeyim yok.
ama acaip sinirlendim yahu...

ya aradım görüşmek istemiyorum dedi konuşmadık bugun öğrendi başkasıyla konuşuyormuş... o yüzden ayrılmış.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

öss ye az kaldı zaten takma kafana çok fazla

allahın dandik kızı yüzündne moralini bozma[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

kodurtma noktaya
Sosyal ağlarda paylaş

benı kbl etmedı bednen daha ıısını mı bulcak al sana salak

gibi bı dusunce olabılır mı ? =)[signature][hline]|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 29 Mayıs 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
Ya kusra bakmayında neden kabul edilmeyince dandik oluo kızlar?

durum kabu letmeme değil ki, durum aldatma[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

kodurtma noktaya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 29 Mayıs 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
Ya kusra bakmayında neden kabul edilmeyince dandik oluo kızlar?

oluoo kardeşim ala ala

burda şimcik ahmet altan tavrı vermiyelim kendimize...
çok agresifim zaten :=)

dandikler işte[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko kızları savundugundan

*!yoksa kızlara ılgı duymuyorda onların yanında olup erkeklerın dusmanı mı dıye dusunur* :lol:[signature][hline]|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

yawaş yawaş sakin sakin tmm bişi yok hepimizin başına geldi zamanında[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

Olmayız sakin makin
dellendirmeyin adamı gece vakti[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Yazıyorum buraya

bu topicde geyik çıkartısanız

hepinize boynuz takar noel babanın arabasına geyik yaparım.

hele bi giderse garbage paticiki dağıtırım anlamam ben pati mati kedi flm
keserim vallah kedileri :)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 29 Mayıs 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
nedanko kızları savundugundan

*!yoksa kızlara ılgı duymuyorda onların yanında olup erkeklerın dusmanı mı dıye dusunur* :lol:

Ya dur çaktırma çizdin karizmayı şurdaki 2 tane hatunu tavlamak için entry girdik. Off yaptığında işmi ueheuhehuehuehue[signature][hline]üflentius.............
Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları
Sosyal ağlarda paylaş

danko sanal alemde ıse ayramıo o iş hocam realde onu yabsan sırılsıklam asık bıle olurlarda sanalda ı ıh =p[signature][hline]|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...