Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ASUS W90 ve Türkiye

Bone

Öne çıkan mesajlar

Asus W90 laptoplarının Türkiye'de satışı hakkında herhangi bir bilgi var mı?

Türkçe Windows 7 kurulu bir ASUS W90 hayal ediyorum. Güzel birşey olurdu :)

Öteki türlü, Amerika'dan felan Türkiye'ye bu ürünü göndermesi mümkün olan siteler biliyor musunuz?

W90:
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=uJ1aGDQDfOLUcJjH
Sosyal ağlarda paylaş

yeni çıkan netbook'lar dışında, "laptop" diyip gidip dizinin üstünde kullanacak olacağını sanmıyorum. zaten bunlara notebook deniyor, diğer adı laptop olsa da direk dizüstü kullanım için amaçlanmamış :P

Sadece Klavye/mouse ve Monitörden oluşan bir desktop gibi düşün işte. içinde ups, ekran kartı, ses kartı, hoparlör, webcam vs herbişi dahili geliyor.

Ha bir de alet o kadar ağır değil, 5kg imiş. Benim kullandığım laptop da 5kg'a yakın zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yeri gelir dizinin üstünde de kullanırsın da, 15.4" olanlar bile bir nebze rahat taşınıyor, en ağırı da 3kg falan oluyor. Oldukça ağır yani 5kg, ayrıca 19" notebook çantası da görmedim hiç :p Şunu alıp okula gidip sunum yapabilir misin mesela? Kürsüdeki CRT monitörden büyük alet eheh.

Her ne kadar ekran kartı 4870 dese de mobile ekran kartlarının serisi ayrı, CPU desen aynı şekilde, yani aynı spec bile olsa desktop eşdeğerlerinden yavaş oluyor laptoplar biraz. Üstüne nispeten çabuk bozulması ve yedek parçasının pahalılığı var, upgrade sınırlılığı var, kaçınılmaz pil ölmesi var.. Ben tercih etmem şahsen, çoğu insan için çok gereksiz, çok göçebe falansan ayrı tabii.

Bir de bu kadar top notch şey koyup "off olum 1 TB!!!" dedirtip neden 5400rpm yapmışlar ona anlam veremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

notebookrewiev de kullanıcı incelemeleri var orda aletin stabil olmadığından veryansın etmiş millet.alanların bi çoğuda satıyodu nedense.

taşıma olarakda bavul ile falan taşıman gerekiyo.

ekran kartı 4870 ama ddr3 ramlı

tr ye getirtme olarak vergisini öderim ben bunun dersen ebayda türk bi adam var power seller seviyesinde +1k dan fazla laptop satışı yapmış böle heryere gönderiyo bakim bulursam eklerim istersen...
Sosyal ağlarda paylaş

sıcaktan dolayı da olabilir o :)

HaciYatmaz said:
ekran kartı 4870 ama ddr3 ramlı

performansı daha düşük olsa da, sanki geforce gtx280'li laptoplar daha iyiymiş gibi geldi. bildiğim kadarıyla 280'lerde dahili cuda ve physx var.

bu laptop üstünde iki tane 4870 var, acaba benzer bir şekilde 280'leri de iki tane (sli) olarak taksak nasıl bir performans elde ederdik...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...