Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedelli askerliği kaybettik, kısa dönem de kalkıyor

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Disease said:
Hayırlı olsun 12 aya çıkmış bile .

basarisiz trolleme cabalari vol. 12.1. daha yok arkadaslar, 2010 da falan anca girecek o yururluge, o da bu sekilde olmayacak muhtemelen. Asker de farkinda uni mezunu adami 12 ay er olarak yaptirmanin sorunlarini.

Proje asamasinda daha. heycan yapmayin, disease gibi trollemek icin acilmis gerzek acctlara inanmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

Efrasiyab said:
Bizde enden 18de askerlik olmasın. üstelik, 25-30 yaşındaki kartlaşmış adama göre çok daha iyi asker olur 18 yaşındaki adam.

kim demişti unuttum şimdi, bi laf vardı: "20 yaşında yakışıklı, 30 yaşında güçlü, 40 yaşında zengin, 50 yaşında akıllı olamayan bir erkek hiç bir zaman yakışıklı, güçlü, zengin ve akıllı olamaz."

söyleyen adam da tırıvırı bir adam değildi ama işe mantık açısından yaklaşırsan; 30 yaşında eğitimli bir beden, 18 yaşındakini her türlü çatapata döver. 30 yaş bildiğin hayatın doruğu.
Sosyal ağlarda paylaş

profesyonel oldugu yok ki, ben mi yanlis anladim, sadece erlik suresi uziycak diyor millet, profesyonel maasli parali askerlik yok hala... bence de profesyonel olmasi gerek, lise cagindan baslayarak subay yetistiriyorsun, neden normal ise alir gibi asker almiyorlar onu anlamiyorum, versin yillik 40-50 bin tl maasi da, bak bakalim asker patlamasi olur ulkede
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:
profesyonel oldugu yok ki, ben mi yanlis anladim, sadece erlik suresi uziycak diyor millet, profesyonel maasli parali askerlik yok hala... bence de profesyonel olmasi gerek, lise cagindan baslayarak subay yetistiriyorsun, neden normal ise alir gibi asker almiyorlar onu anlamiyorum, versin yillik 40-50 bin tl maasi da, bak bakalim asker patlamasi olur ulkede

Ne 40-50 bini ya yıllık 15-20 bine gidecek tonla adam var.
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:
abi şunun şurasında 1 yıl için ne diye yurt dışına kaçarsınız ki? tamam 4 yıl okuyan adamın er olarak 1 yıl yapması saçmalık ama yani sırf 12 ay askerlik yapmam uleyn yurt dışına kaçıyorum diyenleride anlamıyorum

3 sene dışarda çalışınca bedelli oluyor askerlik. Bu yüzden kaçılıyor, bende kaçıcam misal.
olmadı 2 sene burda calıs
2 sene master
sonra GG türkiye =)
3 sene sora geri gelir bedellimi yaparım.

Sebep?
Emrivakiden hoşlanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...