Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 yok belli bişi abi. tbmm sitesinden takip eden yeni yasa tasarılarını falan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Disease said: Hayırlı olsun 12 aya çıkmış bile . basarisiz trolleme cabalari vol. 12.1. daha yok arkadaslar, 2010 da falan anca girecek o yururluge, o da bu sekilde olmayacak muhtemelen. Asker de farkinda uni mezunu adami 12 ay er olarak yaptirmanin sorunlarini. Proje asamasinda daha. heycan yapmayin, disease gibi trollemek icin acilmis gerzek acctlara inanmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bu ne sinir ahaha ben duyduğumu söyledim trollse bu ok paşa kestim sesimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 duyduğuma göre askerlik kalkmış duymak! çok pis şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Benimde işime gelmiyo askerliğin uzaması keşke kalksada kurtulsak şu zorunluluktan ama işte napalım . Duyduğumda inanasım gelmedi ama ne biliyim adamın babası o piyasanın içinde diye doğrudur dedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Validenin kuzen Tuğgenerallikten emekli, dün aradı sordu valide. Onun öğrendiğine göre haziranda çıkacakmış. :/ Emekli paşa bizi yemediyse GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 aralık diyorlar hep. varsa imkanı olan aralıktan önce gitsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Pekii şimdi bu yurtdışına yerleşme falan nasıl oluyor? Tecilin bitmesine en az ne kadar kala başvurabilirim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 haha yurt disina yerlesen baya olucak bu yuzden herhalde, nufus fazla geldi galiba issizlik flm, hukumet askerle ortaklasa ulkeden adam kacirma yollari pesinde sanirim =) neyse ben ztn yurt disindayim su an is bulup kalim buralarda madem oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Disease said: Benimde işime gelmiyo askerliğin uzaması keşke kalksada kurtulsak şu zorunluluktan ama işte napalım . Duyduğumda inanasım gelmedi ama ne biliyim adamın babası o piyasanın içinde diye doğrudur dedim . TSK Piyasası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 abi şunun şurasında 1 yıl için ne diye yurt dışına kaçarsınız ki? tamam 4 yıl okuyan adamın er olarak 1 yıl yapması saçmalık ama yani sırf 12 ay askerlik yapmam uleyn yurt dışına kaçıyorum diyenleride anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sen kac ay yaptin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Efrasiyab said: Bizde enden 18de askerlik olmasın. üstelik, 25-30 yaşındaki kartlaşmış adama göre çok daha iyi asker olur 18 yaşındaki adam. kim demişti unuttum şimdi, bi laf vardı: "20 yaşında yakışıklı, 30 yaşında güçlü, 40 yaşında zengin, 50 yaşında akıllı olamayan bir erkek hiç bir zaman yakışıklı, güçlü, zengin ve akıllı olamaz." söyleyen adam da tırıvırı bir adam değildi ama işe mantık açısından yaklaşırsan; 30 yaşında eğitimli bir beden, 18 yaşındakini her türlü çatapata döver. 30 yaş bildiğin hayatın doruğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 şu cümlelere büyük harfle başlayıp noktayla bitirme olayını hiçbi zaman anlayamıycam . Tdk onaylı arkadaşlar var aramızda gurur duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Çok doğru kaldırılması. Türkiye'yi ayakta tutan güç ve ülkenin gücünün çoğunun kaynağı özelleştirilen devlet kurumları değil ordudur. Profesyonel askerlikle de birlikte daha da büyük bi güç olacağız. Ondan sonra kafa tutmaya çalışsın bakalım PKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 profesyonel oldugu yok ki, ben mi yanlis anladim, sadece erlik suresi uziycak diyor millet, profesyonel maasli parali askerlik yok hala... bence de profesyonel olmasi gerek, lise cagindan baslayarak subay yetistiriyorsun, neden normal ise alir gibi asker almiyorlar onu anlamiyorum, versin yillik 40-50 bin tl maasi da, bak bakalim asker patlamasi olur ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 çıktığı falan yok. bu yasanın şu an hazırlığı bile yok tsk içinde, 2014 ten önce çıkmayacak. not: çıkarsa sırf siz sıçmadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Spiegel said: profesyonel oldugu yok ki, ben mi yanlis anladim, sadece erlik suresi uziycak diyor millet, profesyonel maasli parali askerlik yok hala... bence de profesyonel olmasi gerek, lise cagindan baslayarak subay yetistiriyorsun, neden normal ise alir gibi asker almiyorlar onu anlamiyorum, versin yillik 40-50 bin tl maasi da, bak bakalim asker patlamasi olur ulkede Ne 40-50 bini ya yıllık 15-20 bine gidecek tonla adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ya yuksek hayati tehlike riski var meslekte o yuzden 40 bin tl dedim, yani 15 20 bin verseler de gidecek bir ton adam vardir tabi ki ama bence mantiklisi profesyonel ordu yapacaksan en az 30 bin tl verilmeli senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 en iyi çözüm 4 yıllıklar askerlik yapmasın, 2 yıl askerlik yapana üni diploması verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 fizban said: çıktığı falan yok. bu yasanın şu an hazırlığı bile yok tsk içinde, 2014 ten önce çıkmayacak. not: çıkarsa sırf siz sıçmadınız. kaynak var mı fiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 cado said: abi şunun şurasında 1 yıl için ne diye yurt dışına kaçarsınız ki? tamam 4 yıl okuyan adamın er olarak 1 yıl yapması saçmalık ama yani sırf 12 ay askerlik yapmam uleyn yurt dışına kaçıyorum diyenleride anlamıyorum 3 sene dışarda çalışınca bedelli oluyor askerlik. Bu yüzden kaçılıyor, bende kaçıcam misal. olmadı 2 sene burda calıs 2 sene master sonra GG türkiye =) 3 sene sora geri gelir bedellimi yaparım. Sebep? Emrivakiden hoşlanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bu kadar saçma anket görmedim. Bence 5 ay iyi ve uzamasın ama zorunlu askerlik kalkmasın da, hangisini işaretlemem gerekiyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 huun said: 20 yaşında yakışıklı, 30 yaşında güçlü, 40 yaşında zengin, 50 yaşında akıllı olamayan bir erkek hiç bir zaman yakışıklı, güçlü, zengin ve akıllı olamaz güzel sözmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sırayı şaşırsak nolur acaba üstteki alıntıya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar