vivavale Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 değerli patiler yardıma ihtiyacım var.öğrenciliğin zorlukları ile ilgili fikirlere ve resimlere ihtiyacım var tabii ki karikatür ve fotoşokta olur bi el atın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 mühendislik fakultesine git sana fikir vereceklerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 kızlar teklif etmiyor, hulusi teklif ediyor. yokum de uzaklaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Herhangi bir üniversitenin makine mühendisliği bölümüne git, karşılaştığın ilk kişiye "abi (kız olması zor ihtimal) işler nasıl gidiyor, hayat nasıl?" diye sor, alacağın cevapları hocana iletirsen muhakkak 100 alırsın. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Laraken said: kızlar teklif etmiyor, hulusi teklif ediyor. yokum de uzaklaş. ha haha haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 pekaziz said: Herhangi bir üniversitenin makine mühendisliği bölümüne git, karşılaştığın ilk kişiye "abi (kız olması zor ihtimal) işler nasıl gidiyor, hayat nasıl?" diye sor, alacağın cevapları hocana iletirsen muhakkak 100 alırsın. :( ben su an o soracagı ogrenciyim işte,2 haftadır bitmek bilmeyen vizelerin içinde şuurumu kaybetmek uzereyim yarın 2 sınavım daha var allahtan 1 mayıs tatil oldu da o gunku sınav ertelendi zaman kazandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Kolay gelsin valla. Ben de senin durumundaydım, şimdi hazirandaki tek ders sınavını bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 sagol,dram yasıyorum resmen,gecicek bu gunler tek umidim bi gun bitcek okul,bi termo sınavı olmusuz döte kactı neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Ogrencilik dedigin bedava amelelik , daha zor bi meslek olabilir mi ? sanmiyorum malzeme toplamakta zorlanacagini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 http://www.gazete32.com.tr/gallery.php?id=26&no=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 tam da ütüyle yemek pişiren kız resmi koy altına İŞTE O ÖĞRENCİLER yapıştır diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ahah ne pis iğrenç insanlar varmış ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 eksiside varda..artilarini da dusunmek lazim.. yattigin yerden para geliyo kardesim tek istenilen oku ogren guzel bi not al..yiyip icip arkadaslarinla oldugun zaman cok oluyo.sosyal anlamda cok guzel yanlari var. Eger hem okuyup hem calisiyosan iste o zaman allah yardimcin olsun. onun disinda evli barkli calisan insanin durumu daha vahim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 benim gözlerimin altının fotoğrafını çekip vereyim istersen sfsddf anlım da kırıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 trapt said: eksiside varda..artilarini da dusunmek lazim.. yattigin yerden para geliyo kardesim tek istenilen oku ogren guzel bi not al..yiyip icip arkadaslarinla oldugun zaman cok oluyo.sosyal anlamda cok guzel yanlari var. Eger hem okuyup hem calisiyosan iste o zaman allah yardimcin olsun. onun disinda evli barkli calisan insanin durumu daha vahim bence. Abi ogrencilik kolay is... Senin vahim dedigine gore bile kolay is, bence yanlis konu secmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Öğrenciliğin de hiç bi zor yanı yok ki arkadaş. Sadece yaptığın işin karşılığında paranı hemen alamıyorsun, o olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Is mi yapiyosun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 İş işte, alanında projeler, ödevler, planlar hazırlıyorsun. Bunlara para yerine not veriyolar. Diyolar ki bu notlar ileride para olarak size döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 abiler tesekkürler fikirleriniz ve link için.varsa bildiğiniz karikatür konuya dair paylasırsanız çok sevinirim :) @ardeth hacı sen çok ders çalışıyodun böyle kitapların içinde harap ve bitap düstügün bi foto varsa paylasırsan çok makbule gecer,diğer arkadaşlarında olabilir tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 söylerim beni kütüphanede uyurken görürlerse bi fotoğraf çekerler sddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Kithnos said: Ogrencilik dedigin bedava amelelik , daha zor bi meslek olabilir mi ? sanmiyorum malzeme toplamakta zorlanacagini =) üstüne para verirsen noluyo=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 lan size bedava (eğer özel okul değilse) bilgi veriyor insanlar daha ne. bu yaşa gelip de bilginin kıymeyini anlayamadıysanız tsk tsk. tabi diyeceksiniz ben kitaptan da öğrenirim, varsa kitabı açıp her dersi tek başına çalışacak baba yiğit çıksın ortaya (misal ben sdfsfs). Ama o durumda bile hocalar sizin kitabı okurken yaptığınız ayıklayıp anlama işini hazır olarak size sunuyor bu bile bir fayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Şöyle bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 elesso said: http://www.gazete32.com.tr/gallery.php?id=26&no=1 çok şükür hiç böyle olmadım :P bunlar berbat yaa ıyy o küfler falan , duşakabinle mutfak , hele tuvalete sandalye koymak . :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 şimdiki gençlerde içi geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar