Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ögrencilik zor meslek..

vivavale

Öne çıkan mesajlar

pekaziz said:
Herhangi bir üniversitenin makine mühendisliği bölümüne git, karşılaştığın ilk kişiye "abi (kız olması zor ihtimal) işler nasıl gidiyor, hayat nasıl?" diye sor, alacağın cevapları hocana iletirsen muhakkak 100 alırsın. :(

ben su an o soracagı ogrenciyim işte,2 haftadır bitmek bilmeyen vizelerin içinde şuurumu kaybetmek uzereyim yarın 2 sınavım daha var allahtan 1 mayıs tatil oldu da o gunku sınav ertelendi zaman kazandım
Sosyal ağlarda paylaş

eksiside varda..artilarini da dusunmek lazim..
yattigin yerden para geliyo kardesim tek istenilen oku ogren guzel bi not al..yiyip icip arkadaslarinla oldugun zaman cok oluyo.sosyal anlamda cok guzel yanlari var.

Eger hem okuyup hem calisiyosan iste o zaman allah yardimcin olsun.

onun disinda evli barkli calisan insanin durumu daha vahim bence.
Sosyal ağlarda paylaş

trapt said:
eksiside varda..artilarini da dusunmek lazim..
yattigin yerden para geliyo kardesim tek istenilen oku ogren guzel bi not al..yiyip icip arkadaslarinla oldugun zaman cok oluyo.sosyal anlamda cok guzel yanlari var.

Eger hem okuyup hem calisiyosan iste o zaman allah yardimcin olsun.

onun disinda evli barkli calisan insanin durumu daha vahim bence.

Abi ogrencilik kolay is... Senin vahim dedigine gore bile kolay is, bence yanlis konu secmissin.
Sosyal ağlarda paylaş

abiler tesekkürler fikirleriniz ve link için.varsa bildiğiniz karikatür konuya dair paylasırsanız çok sevinirim :)
@ardeth hacı sen çok ders çalışıyodun böyle kitapların içinde harap ve bitap düstügün bi foto varsa paylasırsan çok makbule gecer,diğer arkadaşlarında olabilir tabii :)
Sosyal ağlarda paylaş

lan size bedava (eğer özel okul değilse) bilgi veriyor insanlar daha ne. bu yaşa gelip de bilginin kıymeyini anlayamadıysanız tsk tsk.

tabi diyeceksiniz ben kitaptan da öğrenirim, varsa kitabı açıp her dersi tek başına çalışacak baba yiğit çıksın ortaya (misal ben sdfsfs). Ama o durumda bile hocalar sizin kitabı okurken yaptığınız ayıklayıp anlama işini hazır olarak size sunuyor bu bile bir fayda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...