Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Yukimura Makoto'nun 2005'den beri yazdığı/çizdiği mangası. Aynı yazarın Planetes mangasını duymuşsunuzdur. Konu - Biraz spoiler içeriyor Thorfinn is son to one of the Viking's greatest warriors, but when his father is killed in battle by the mercenary leader Askeladd, he swears his intent to have revenge. Thorfinn joins Askeladd's group in order to challenge him to a duel, and ends up caught in the middle of a war for the crown of England. İngiltere'nin Viking işgali altında olduğu dönemde geçen manganın tek kusuru aylık yayınlanması. Karakterleri,kurgusu, çizim kalitesi hepsi on numara. Hala ikna olmayan varsa Vinland SagaTorrentOnemanga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 geçen gün bunun için başlık açacaktım ama henüz başlarındayım sadece, içime doğmuş demek ki. :) planetes tabii ya, belli adamın detaylara gösterdiği özen zaten. şaşırmıştım ben de. tez zamanda anime olarak çekilir dileğiyle ben de tavsiye ederim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 sufer!! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Bende viking animesi siye sevinmistim cekilsin bir an once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Dragonfire said: Bende viking animesi siye sevinmistim cekilsin bir an once. Aynen bende animesi çıktı die sevinmiştim bi an neyse vinland saga gerçekten güzel manga aylık çıkması bazen unutturuyo . karakterler gerçekten güzel özellikle thorkell ve askeladd a hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 thorkell the tall kenpaçi'ye tam rakip olacak adammış, çok takdir ettim kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 yeni bölüm çıktı onemanga tıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 çeviriler bayağı yavaş geliyor, bu yeni karakterin ne olduğunu anlamamız bir yıl sürecek herhalde heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oy oy oy son bölüm fena koptu canute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 okuyan falan varmı bilmiyorumda çok sağlam gidiyo manga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Şunu diyor, tav oldum. This series may contain strong language, excessive violence, nudity and/or lots of blood and gore. Parental guidance is advised. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otsu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Rynza said: Şunu diyor, tav oldum. This series may contain strong language, excessive violence, nudity and/or lots of blood and gore. Parental guidance is advised. onemanga sildi mangaları. http://www.mangafox.com/manga/vinland_saga/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 okuyorum da son iki aya kadar iki yıl boyunca çiftçi hayatı okuduk, nihayet bağlanacak bir yere sonunda gibi. ragnarok bölümü çok güzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Yeni bölüm çıktı. 75 Sam dediğin çıkacak gibi ufak ufak huzurlu günler sona eriyor galiba. Bizim tüysüz kral çok değişti. Hormon falan bastılar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 78: shit just got real bunlar geldiğinde thorfinn gitmemiş olacak, mahvedecekler. sonra canute rage açıp kendi gelecek filan heh. of çok epic olacak, jomsvikings is srs biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 1,5 yıl bekledik ama 2 aydır ekşın dibine vurdu heh. 92 ketil gerçekten öldü galiba, adam sonlara doğru hem gaddar hem fos çıktı. :/ oğlu acayip hardcore yalnız lol. snake de kurtulamayacak ama o durumdan herhalde. yazık oldu. bizim ekip nihayet kurtuluyor ama arneiss gitti ona da çok yazık oldu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Bu manga niye bu kadar underrated ya. Vagabond ile Vinland saga okuduğum en iyi 2 manga 2 side 3 ayda bir çıkıyor ve 2 sinide kimse takip etmiyor. Mutlu oldun mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 anime olmadığı içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 üst spoiler iyiymiş ^w^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 97. chapter çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 97-99 vay be, kaç yıldır devam eden çiftlik arc'ı bitti nihayet. ama anlaşılan thorfinn kesin kararlı ekşın yapmamak konusunda, bir daha savaş kim bilir ne zaman olur artık heh. izlanda'da başlarına bir iş gelecek mi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 aylık mı çıkıyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 peh ya şimdi okuycam ve çok beğenicem sonra her ay beklemek çok zor olucak. LANET GİRSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 aylık olmasa bu kadar kaliteli olmaz ama çizimler. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar