Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyarbakır'da saldırı: 10 Asker şehit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
korkuyorum el bombası falan da çıkaracak diye.

bu arada genelkurmay başkanının basın toplantısında lav silahı çıkartması bu lav demesi lav silahının döndüğü yerdeki insanların tırsması ve genelkurmay başkanının korkmayın bu lav boş lav demesi,priceless.
Mesaj tarihi:
Off ki ne offf :( , Allah şehitlere rahmet eylesin , ailelerine de sabır.

Zırhlı aracın yolunu öğrenip , önceden çaktırmadan döşeyip patlatmak bukadar kolay mı ? Biz Türk ordusu şöyle böyle deyip övünüyoruz ama bu nasıl oluyor , kaçıncı ?

Bunlar bize duyurulanlar , duymadıklarımız ?
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
çok büyük bir istihbarat zaafı var, bu mit benim telefonlarımı dinleyeceğine şöyle saldırıları önlese....

şimdi bakındım ve bilgilendim ki, ied'nin (biizmkilerin paso mayın dediği hede) engellenmesi öküz gibi zormuş. ama gerisi horizon'ın dediği gibi hala
Mesaj tarihi:
Allah şehitlerden rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

Üzücü bir durum ama üzüntüyle gaza gelmeden önce düşünmek lazım. Birileri kürt, sorun, çözüm ve barış kelimelerini aynı cümlede her kullandığı niye biryere saldırılıyor ve askerlerimiz ölüyor? Bu saldırılar en çok kimin işine yarıyor? Bence bu saldırıların nasıl yapıldığından çok neden yapıldığı önemli
Mesaj tarihi:
m113 zırhlı personel taşıyıcısı amerikanın vietnam savaşında kullandığı alet; eski teknoloji. Modernize edilmiştir herhalde gerçi; ama ekipman eksiğini gösteriyor yine de. Donanım eksik; eğitim eksik; istihbarat zayıf vs vs.
Mesaj tarihi:
DTP adlı faşist partinin samimiyetsizliği bir kez daha ortaya çıktı.
Maalesef Türkiye solunun DTP konusunda sınıfta kaldığını düşünüyorum.Evet bu ülkede Kürtlere zulüm yapıldı,bu ülkede çok ciddi demokrasi zaafları var,fakat çözümün dağdaki teröristlerde olmadığını hepimiz biliyoruz.(dağ dışındaki iğrenç faaliyetlerine hiç girmiyorum)
Şiddet hiçbir zaman çözüm getirmez;bu hareketin tek yaptığı bu karşılıklı şiddet sarmalını güçlendirmektir.Tabi hem devletin içindeki bazı derin güçlerin hem de uluslararası güçlerin işine geliyor.
PKK'yı geçtim,DTP'yi kendi başına ele alırsak hakikatten rezil bir oluşum olduğunu görüyoruz.Militanları sürekli olay çıkartan,ciddi bir kısmı çapulcu olan bir topluluk.BBP ve türevi partilerden pek farkları yok zihniyet olarak.
Tabi bu düşüncelerim bugün verdiğimiz şehitlerin etkisiyle oluşmadı,sadece bu çok üzücü olay beni bir muhasebe yapmaya itti.Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim.
Mesaj tarihi:
Anlamamakta ısrar edilen bir yaklaşım var insanlarımızda. Bu tarz olaylar ortaya çıktığında öncelikle üzülüyoruz arkasından bunu yapanları lanetliyoruz haklı olarak.

Sonrasında hemen DTP liler xxx bilmemneler vs diyoruz , ve yok kapatılsın yok sürülsün vs. şeklinde önerilerde isteklerde bulunuyoruz. Biz geçmişte bunları yapmadık mı ? De JA Vu ?

Peki bu geçmişte yapılanlar sonucu ne oldu ? + ŞEHİTLER

Demekki bu yanlış yol , bir insan sobaya elini değdirip eli yanınca çeker , ikinci kez bile bile elini sobaya yapıştırmaz. Ha eğer bunu bile bile ikinci kez yapıyorsa ya akıl sağlığı bozuktur ya da bu hoşuna gidiyordur.

Savaşın karşıtı barıştır , ve bu olaylar barışın karşıtıdır. Barış isteyenlerin önüne koyulan büyük engellerdendir. Bizim bu iş nasıl biter diye düşünmemiz gerekirken herzamanki gibi yangına körükle gidiyoruz. Bunun daha fazla şehitten başka hiçbirşey getirmeyeceği gerçeğini görmemiz lazım.
Mesaj tarihi:
sinad said:
Haklılar onlar orda neler yaşıyorlar iş yok aş yok karı yok ferrari yok bla bla bla...

3.sayfadan itibaren bu cümlelere rastlayabilirsiniz.

demiştim çıktılar yine...

terörü yine legalize etmeye başladılar.
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Anlamamakta ısrar edilen bir yaklaşım var insanlarımızda. Bu tarz olaylar ortaya çıktığında öncelikle üzülüyoruz arkasından bunu yapanları lanetliyoruz haklı olarak.

Sonrasında hemen DTP liler xxx bilmemneler vs diyoruz , ve yok kapatılsın yok sürülsün vs. şeklinde önerilerde isteklerde bulunuyoruz. Biz geçmişte bunları yapmadık mı ? De JA Vu ?

Peki bu geçmişte yapılanlar sonucu ne oldu ? + ŞEHİTLER

Demekki bu yanlış yol , bir insan sobaya elini değdirip eli yanınca çeker , ikinci kez bile bile elini sobaya yapıştırmaz. Ha eğer bunu bile bile ikinci kez yapıyorsa ya akıl sağlığı bozuktur ya da bu hoşuna gidiyordur.

Savaşın karşıtı barıştır , ve bu olaylar barışın karşıtıdır. Barış isteyenlerin önüne koyulan büyük engellerdendir. Bizim bu iş nasıl biter diye düşünmemiz gerekirken herzamanki gibi yangına körükle gidiyoruz. Bunun daha fazla şehitten başka hiçbirşey getirmeyeceği gerçeğini görmemiz lazım.

Şu saçmaca liboşlar düşecek gene bişeyler diyecek şeklinde söyleyen arkadaşların yazımdaki katılmadıkları veya yanlış buldukları noktaları , terörü legalize etmeye çalışan cümlelerimi belirtmelerini istiyorum.

Veya da lütfen ama lütfen ya konu ile alakalı ya da mesaja cevap olarak mesaj yazın. İnsanlara sataşma ve laf atma huyunuzdan vazgeçin.
Mesaj tarihi:
Onu bunu bilmem en güzelini Saddam yaptı, bastı bunlara kimyasalı sürdü irana, türkiyeye. bizim pek muhterem özalımız da soydaşlarını açıkta bırakmadı ve yüzbinlercesini aldı ülkeye.
tek kurtuluş yolu var bunlardan; ya diyarbakırı, hakkariyi, şırnakı tümden ıraka kendi öz vatanlarına sürecez ya da bir dtp mitinginde havadan tarım ilaçlama uçağı geçirecez... başka yolu kalmadı artık. abdsi absi istediği kadar havlasın, veto versin. ölen halk onların olduğu zaman, gördük afganistanda ırakta yaptıklarını! zaten TRyi adam yerine koydukları yok, hiç olmassa 600 senedir güneydoğuda düzenli olarak isyan eden bu lavuklardan kurtulmuş oluruz, gelecek kuşaklarımız rahat eder.
Mesaj tarihi:
osmanlıdaki mantıkla hareket edeceksiniz,devletin yanında olan aşiretleri devlet karşıtı aşiretlere ve pkk ya karşı silahlandırıp üzerine salacaksın kelle başı da 1000 lira ödül koyacan bak 1 ayda terör kalıyomu kalmıyomu,orda şehit olan askerin ne suçu günahı var,bu ülkenin çivisi çıktı artık,bundan sonra daha fazla şehit olacak baksanıza daha kış yeni bitti,altı 4.5 santim zırh olan aracı havaya uçuruyorlar,el insaf artık
Mesaj tarihi:
Mohi said:
Onu bunu bilmem en güzelini Saddam yaptı, bastı bunlara kimyasalı sürdü irana, türkiyeye. bizim pek muhterem özalımız da soydaşlarını açıkta bırakmadı ve yüzbinlercesini aldı ülkeye.
tek kurtuluş yolu var bunlardan; ya diyarbakırı, hakkariyi, şırnakı tümden ıraka kendi öz vatanlarına sürecez ya da bir dtp mitinginde havadan tarım ilaçlama uçağı geçirecez... başka yolu kalmadı artık. abdsi absi istediği kadar havlasın, veto versin. ölen halk onların olduğu zaman, gördük afganistanda ırakta yaptıklarını! zaten TRyi adam yerine koydukları yok, hiç olmassa 600 senedir güneydoğuda düzenli olarak isyan eden bu lavuklardan kurtulmuş oluruz, gelecek kuşaklarımız rahat eder.

Direk halkı kin ve düşmanlığa tahrik, ırkçılık. Ya ciddi misin?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...