Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyarbakır'da saldırı: 10 Asker şehit


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
milliyet said:
Diyarbakır'da mayın patlaması: 10 şehit
Diyarbakır-Bingöl karayolunda mayın patladı. Patlama sonucu 10 asker şehit oldu.
Hain saldırı sabah saat 06:00 sıralarında gerçekleşti.
Yol kenarına yerleştirilen ve toplamı 100 kiloyu bulan mayın grubu zırhlı araç geçerken patladıldı. Yaklaşık 100 metre uzunluğundaki kablo ile uzaktan patlatılan bomba iİkisi uzman çavuş sekizi er 10 askerin şehit olmasına yolaçtı.
Patlayıcıların yere gömülü olduğu ve PKK'lı teröristlerin kablo sayesinde yolun uzağında gizlenerek pusu kurdukları anlaşıldı.
Bugünkü saldırının gerçekleştirildiği yerin yakınlarında son 1.5 ay içinde toprağa gömülü patlayıcılar güvenlik güçleri tarafından yapılan aramalarda bulunmuştu.


haber kanalı değiliz ama bu sanırsam ciddi bir durum.
Mesaj tarihi:
O DTP'li bilmemne cocuklari cikip bir de PKK ateskes yapti, baris istiyoruz vs diye konusmuyorlar mi, deli oluyorum ya.

Yoldan gecen adamlari boyle kahpece oldurup kendilerine de ozgurluk savascisi diyorlar iste.

Biz de nasil devletiz boyle her gun sapir sapir insanlar oluyo ya.
Mesaj tarihi:
Garip bu ulke Turkiye. Daha dogrusu son 10 senede gariplesti. Kurt milliyetciligi kurt fasismi yapanlar kardeslik turkusu soyluyor baris istiyor dostluk cigligi atiyor; Turk milliyetciligi yaparsan fasizanlik yapiyor kafatasci oluyorsun.
Mesaj tarihi:
1 Haziran yalanmış demek ki?

Başka neler yalan sevgili Ahmet T.




yok ama kessin ergenekon yapmıştır ateşkesle gelen bu barış ve huzur ortamını baltalamak için.
Mesaj tarihi:
sen ne diyorsun,ahmet türk'ün son röportajını oku pkk'ya ne kadar sahip çıktığını görürsün.Militan diyor köpeklere onu zaten biliyoruz da resmen pkk nın neden terör örgütü olmadığını anlatıyor şerefsiz.Ve bunlar tbmm çatısı altında "güya" siyaset yapıyor.yok bu kürtlere siyaset haram adamlara imkan tanıyorsun gidip terör örgütüyle can ciğer kuzu sarması oluyorlar az gelişmiş beyinleri anca katilliğe çalışıyor.
Mesaj tarihi:
ateşkes dedikleri de kışın kar felan oluyo, geçemiyolar dağalrı ya, o.

bakın bu daha bir, daha neler görücez bu yaz.

İnşallah yanılırım.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
1 Haziran yalanmış demek ki?

Başka neler yalan sevgili Ahmet T.


dün o ateşkes lafına acaip gülmüştüm hatırlarsınız.

1.pkk kim ki ateşkes ilan ediyor? cidden kim kime ateşkes ilan ediyor?
2.pkk'nın "silahlı eylem yapmayacağım" demesi siyanürün "bak bu sefer vallahi zehirlemeyeceğim" demesi ya da yerçekiminin "cumaya gittim gelicem" demesi kadar mantıklı olabilir ancak.

onların yalanını ancak hayal dünyasında yaşayanlarla, liboşlar yutar.

ahmet'in dediklerinin 180' tersinin yapılması ise belki de pkk'yı bitirmek için doğru adımlardır ha.. swh

ha unutmadan bu adamlar da törörüst deeldir elbette her biri devrimci, halk destekçisi, işçi ve emekçinin haklarını koruyan.... palavra sıkarak uzaklaşmaya devam eder teletabi seven, kedi besleyen, yanına finlandiya kız takımını koysanız elini bile sürmeyecek olan.....
Mesaj tarihi:
neşe düzelmedi gitti.her röportajında bu sefer düzelirmi diyorum yok fayda etmiyor.1 hazirana kadar ateşkes, yok aslında mart ayı gibi ateşkesi kes oluyor.kasım gibi tekrar ateşkes.malum dağlarda gezmek kışın zordur.donma tehlikesi vardır.sığınaklı kamplara çekilmek gerekir.mart gelince bahar ayları gevşer gönül yayları.bu arada birileri ergenekon başladı pkk eylemleri durdu diyordu ne oldu onlara?
Mesaj tarihi:
Çatır çatır askerlerimizi şehit ediyorlar şerefsizin evlatları.Hiçbirinin barış ile dostluk ve kardeşlik ile alakası yok.Amaçları farklı ve yemek yediği çanağa pisleyen hayvandan farkları yok.Bu iş sadece askeri güç ile çözülecek gibide değil.Siyasi olarak bir otoritemiz olmadıktan sonra daha çok vatan evladı şehit düşecek bizde buralarda kuduracağız.
Mesaj tarihi:
ergenekon gibi oyunlarla uğraşıcaklarına şu dtp yi bitirme yollarını arasalar çok iyi olucak.

Teröriste kurşun sıkan içerde
askere kurşun sıkan mecliste

nasıl bir ülke ya.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...