Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendini kopek sanan kedi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim kedim kendini kopek sanıyorya
kopekle benzer yaptığı haraketler:
1. yorulduğu zaman ağzını açıp kopek gibi nefes alıyor
2. yüzümüzü yalayıp duruyo.
3. tırmalamaktan çok isirıyor
4. geçen gün toiletden su içerken yakaldım.
yorumlarınız bekliyorum sizce kendini kopek mi sanıyor[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
olabilir annesini tanıyoruzda babası beli değil annesi sokak kedisi zaten bir gün annemin arkadaşının evine gelmiş kapıda mavlamış eve girip doğurmuş. babası meçhul yani[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
Mesaj tarihi:
catdogu izliyodum zaten ama sahiden kedim biraz garip[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
Mesaj tarihi:
1inci için birşey diyemem bilmiyorum anatomilerini :P

ama digerlerini cogu kedi yapıyor
ben 2 kedi besledim 2nci halen bizimle, o soyledigin 3 olayıda yapıyor :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki:
ekşi sözlük bone. küfürlü chat.
Mesaj tarihi:
Popeye köpek besliyor kedi sanıyor ehhe.
şaka bi yana o söylediklerini her kedi yapar.benimde kedim vardı boyna ısırıyodu elimi falan tuvaletten su içmeside normal.susamış hayvan buldugu yerden içecek.yüz yalşama olayını bilemicem.[signature][hline]i love this game!
Mesaj tarihi:
benim ölmüş olan 5 senelik kedim biririni bile yapmıyordu. ve kedinin toiletden su içmesini hala algılamadım ona su veriyoruz hemde içme suyu veriyoruz msuluk suyu yada turkuaz vermiyoruz[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 27 Mayıs 2004 15:48 tarihinde demiş ki:
Popeye köpek besliyor kedi sanıyor ehhe.

köpeği kovaladığını gördüm o günden beri bende şüpheleniyorum :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki:
ekşi sözlük bone. küfürlü chat.
Mesaj tarihi:
süper yaa ne yapmış kopeğe de kopek kaçıyomuş[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
Mesaj tarihi:
lol ilk gördüğümde bizim kedi ile alakalı sandım öhh dedim ne yazıyor bea,karakedi yüzünden kedi kavramım değişmiş.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
benim kedi de
-cok yoruldugunda agzindan nefes alıyor hemde dilini cikarip
-bazen kemik verdigimiz zaman salonun ortasina getiriyor almaya calisinca kemigi bize hrrlıyor (tıs mıs deil harbi hır yani)
-bazı esyaları (kamış, corap gibi) agzına alıp saga sola tasıyor
-gunduz uyuyor gece cosuyor
-kapı calınınca kacmaya calısıyor. ve calınacagını onceden anlıyor(hani apt icinde ayak sesinden anlarda bikeresinde en alt kattakini anlamıstı .
-ha bide kapıları acabiliyor :p[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 27 Mayıs 2004 16:40 tarihinde demiş ki:
benim kedi de
-bazen kemik verdigimiz zaman salonun ortasina getiriyor almaya calisinca kemigi bize hrrlıyor (tıs mıs deil harbi hır yani)
-kapı calınınca kacmaya calısıyor. ve calınacagını onceden anlıyor(hani apt icinde ayak sesinden anlarda bikeresinde en alt kattakini anlamıstı .
-ha bide kapıları acabiliyor :p
Şimdi kıllanmaya başladım acaba benim kedim kedi değil mi?[signature][hline]They feed on the living to stay undead.
Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 27 Mayıs 2004 16:40 tarihinde demiş ki:
benim kedi de
-ha bide kapıları acabiliyor :p

benimkide dilini çıkartıyor nefes alırken dilini çıkarıyo çorap çalıyorkapı çalınca kapıyı aç bile diyiyor(miyav dilinde tabi) ve %90 kaçıyor[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
Mesaj tarihi:
valla benimkinin köpek olduğundan eminim.
Ayağını kaldırarak çiş yapıyor, bolca dışkı bırakıyor, yoldan geçen kedilere köpeklere var gücüyle havlıyor, vs vs..[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
Mesaj tarihi:
hepimiz ağızımızı açarak nefes alırız yorulduğumuzda:)[signature][hline]Darkness is falling in to me
If you are trying to save me
Left me there
And run away
No chance left to win you again

AHYAAAAAKKKKK!!!
Mesaj tarihi:
tuvaletten su icmesi iyi bise diil yanniz. kediler cok titizdir, temizdir. su kabini her gun temizlemek, taze su koymak gerekir. tuvaletten su ictigine gore su kabi ne halde acaba =p

ay pepelegimi ozledim ay ay ay =/
Mesaj tarihi:
bizim kamil de kendini maymun zannederdi
hey gidi kamil hey
ağaçlardan kuyruğuyla sallanırdı :P
kamil ne derseniz bukalemun oluyordu kendisi
özledim onu şimdi bak
aklıma geldi
*snıf*[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
said:
athea, 27 Mayıs 2004 18:01 tarihinde demiş ki:
tuvaletten su icmesi iyi bise diil yanniz. kediler cok titizdir, temizdir. su kabini her gun temizlemek, taze su koymak gerekir. tuvaletten su ictigine gore su kabi ne halde acaba =p

ay pepelegimi ozledim ay ay ay =/

bi kedi uzmanına sor mesela athea ya :P
o bilmiyosa kedine allah yardımcı olsun :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
said:
nuki, 27 Mayıs 2004 15:28 tarihinde demiş ki:
toiletden
Küfretmek istiyorum....[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki:
ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen
senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi
Mesaj tarihi:
ıyyy iğğrenç tuvaleeten su içiyo sonra gelip seni yalıyo :([signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
  • Yeni Oluştur...