Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendini kopek sanan kedi

nuki

Öne çıkan mesajlar

benim kedim kendini kopek sanıyorya
kopekle benzer yaptığı haraketler:
1. yorulduğu zaman ağzını açıp kopek gibi nefes alıyor
2. yüzümüzü yalayıp duruyo.
3. tırmalamaktan çok isirıyor
4. geçen gün toiletden su içerken yakaldım.
yorumlarınız bekliyorum sizce kendini kopek mi sanıyor[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

olabilir annesini tanıyoruzda babası beli değil annesi sokak kedisi zaten bir gün annemin arkadaşının evine gelmiş kapıda mavlamış eve girip doğurmuş. babası meçhul yani[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
Sosyal ağlarda paylaş

1inci için birşey diyemem bilmiyorum anatomilerini :P

ama digerlerini cogu kedi yapıyor
ben 2 kedi besledim 2nci halen bizimle, o soyledigin 3 olayıda yapıyor :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki:
ekşi sözlük bone. küfürlü chat.
Sosyal ağlarda paylaş

benim ölmüş olan 5 senelik kedim biririni bile yapmıyordu. ve kedinin toiletden su içmesini hala algılamadım ona su veriyoruz hemde içme suyu veriyoruz msuluk suyu yada turkuaz vermiyoruz[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 27 Mayıs 2004 15:48 tarihinde demiş ki:
Popeye köpek besliyor kedi sanıyor ehhe.

köpeği kovaladığını gördüm o günden beri bende şüpheleniyorum :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki:
ekşi sözlük bone. küfürlü chat.
Sosyal ağlarda paylaş

benim kedi de
-cok yoruldugunda agzindan nefes alıyor hemde dilini cikarip
-bazen kemik verdigimiz zaman salonun ortasina getiriyor almaya calisinca kemigi bize hrrlıyor (tıs mıs deil harbi hır yani)
-bazı esyaları (kamış, corap gibi) agzına alıp saga sola tasıyor
-gunduz uyuyor gece cosuyor
-kapı calınınca kacmaya calısıyor. ve calınacagını onceden anlıyor(hani apt icinde ayak sesinden anlarda bikeresinde en alt kattakini anlamıstı .
-ha bide kapıları acabiliyor :p[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mix-, 27 Mayıs 2004 16:40 tarihinde demiş ki:
benim kedi de
-bazen kemik verdigimiz zaman salonun ortasina getiriyor almaya calisinca kemigi bize hrrlıyor (tıs mıs deil harbi hır yani)
-kapı calınınca kacmaya calısıyor. ve calınacagını onceden anlıyor(hani apt icinde ayak sesinden anlarda bikeresinde en alt kattakini anlamıstı .
-ha bide kapıları acabiliyor :p
Şimdi kıllanmaya başladım acaba benim kedim kedi değil mi?[signature][hline]They feed on the living to stay undead.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mix-, 27 Mayıs 2004 16:40 tarihinde demiş ki:
benim kedi de
-ha bide kapıları acabiliyor :p

benimkide dilini çıkartıyor nefes alırken dilini çıkarıyo çorap çalıyorkapı çalınca kapıyı aç bile diyiyor(miyav dilinde tabi) ve %90 kaçıyor[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
Sosyal ağlarda paylaş

bizim kamil de kendini maymun zannederdi
hey gidi kamil hey
ağaçlardan kuyruğuyla sallanırdı :P
kamil ne derseniz bukalemun oluyordu kendisi
özledim onu şimdi bak
aklıma geldi
*snıf*[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

said:
athea, 27 Mayıs 2004 18:01 tarihinde demiş ki:
tuvaletten su icmesi iyi bise diil yanniz. kediler cok titizdir, temizdir. su kabini her gun temizlemek, taze su koymak gerekir. tuvaletten su ictigine gore su kabi ne halde acaba =p

ay pepelegimi ozledim ay ay ay =/

bi kedi uzmanına sor mesela athea ya :P
o bilmiyosa kedine allah yardımcı olsun :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

ıyyy iğğrenç tuvaleeten su içiyo sonra gelip seni yalıyo :([signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...