nuki Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 benim kedim kendini kopek sanıyorya kopekle benzer yaptığı haraketler: 1. yorulduğu zaman ağzını açıp kopek gibi nefes alıyor 2. yüzümüzü yalayıp duruyo. 3. tırmalamaktan çok isirıyor 4. geçen gün toiletden su içerken yakaldım. yorumlarınız bekliyorum sizce kendini kopek mi sanıyor[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Babası köpek olabilir.[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 olabilir annesini tanıyoruzda babası beli değil annesi sokak kedisi zaten bir gün annemin arkadaşının evine gelmiş kapıda mavlamış eve girip doğurmuş. babası meçhul yani[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 olabilir? peki..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 catdog çizgifilmini öneririm ehuh[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bkz. Kedi sevici köpekler[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 catdogu izliyodum zaten ama sahiden kedim biraz garip[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 1inci için birşey diyemem bilmiyorum anatomilerini :P ama digerlerini cogu kedi yapıyor ben 2 kedi besledim 2nci halen bizimle, o soyledigin 3 olayıda yapıyor :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Popeye köpek besliyor kedi sanıyor ehhe. şaka bi yana o söylediklerini her kedi yapar.benimde kedim vardı boyna ısırıyodu elimi falan tuvaletten su içmeside normal.susamış hayvan buldugu yerden içecek.yüz yalşama olayını bilemicem.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zevzek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bunda şaşırılacak olan ne?normal bence.[signature][hline]Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 benim ölmüş olan 5 senelik kedim biririni bile yapmıyordu. ve kedinin toiletden su içmesini hala algılamadım ona su veriyoruz hemde içme suyu veriyoruz msuluk suyu yada turkuaz vermiyoruz[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Fistan, 27 Mayıs 2004 15:48 tarihinde demiş ki: Popeye köpek besliyor kedi sanıyor ehhe. köpeği kovaladığını gördüm o günden beri bende şüpheleniyorum :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 süper yaa ne yapmış kopeğe de kopek kaçıyomuş[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 lol ilk gördüğümde bizim kedi ile alakalı sandım öhh dedim ne yazıyor bea,karakedi yüzünden kedi kavramım değişmiş.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 benim kedi de -cok yoruldugunda agzindan nefes alıyor hemde dilini cikarip -bazen kemik verdigimiz zaman salonun ortasina getiriyor almaya calisinca kemigi bize hrrlıyor (tıs mıs deil harbi hır yani) -bazı esyaları (kamış, corap gibi) agzına alıp saga sola tasıyor -gunduz uyuyor gece cosuyor -kapı calınınca kacmaya calısıyor. ve calınacagını onceden anlıyor(hani apt icinde ayak sesinden anlarda bikeresinde en alt kattakini anlamıstı . -ha bide kapıları acabiliyor :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: -Mix-, 27 Mayıs 2004 16:40 tarihinde demiş ki: benim kedi de -cok yoruldugunda agzindan nefes alıyor hemde dilini cikarip -bazen kemik verdigimiz zaman salonun ortasina getiriyor almaya calisinca kemigi bize hrrlıyor (tıs mıs deil harbi hır yani) -bazı esyaları (kamış, corap gibi) agzına alıp saga sola tasıyor -gunduz uyuyor gece cosuyor -kapı calınınca kacmaya calısıyor. ve calınacagını onceden anlıyor(hani apt icinde ayak sesinden anlarda bikeresinde en alt kattakini anlamıstı . -ha bide kapıları acabiliyor :p Şimdi kıllanmaya başladım acaba benim kedim kedi değil mi?[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: -Mix-, 27 Mayıs 2004 16:40 tarihinde demiş ki: benim kedi de -cok yoruldugunda agzindan nefes alıyor hemde dilini cikarip -bazen kemik verdigimiz zaman salonun ortasina getiriyor almaya calisinca kemigi bize hrrlıyor (tıs mıs deil harbi hır yani) -bazı esyaları (kamış, corap gibi) agzına alıp saga sola tasıyor -gunduz uyuyor gece cosuyor -kapı calınınca kacmaya calısıyor. ve calınacagını onceden anlıyor(hani apt icinde ayak sesinden anlarda bikeresinde en alt kattakini anlamıstı . -ha bide kapıları acabiliyor :p benimkide dilini çıkartıyor nefes alırken dilini çıkarıyo çorap çalıyorkapı çalınca kapıyı aç bile diyiyor(miyav dilinde tabi) ve %90 kaçıyor[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 valla benimkinin köpek olduğundan eminim. Ayağını kaldırarak çiş yapıyor, bolca dışkı bırakıyor, yoldan geçen kedilere köpeklere var gücüyle havlıyor, vs vs..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hepimiz ağızımızı açarak nefes alırız yorulduğumuzda:)[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 tuvaletten su icmesi iyi bise diil yanniz. kediler cok titizdir, temizdir. su kabini her gun temizlemek, taze su koymak gerekir. tuvaletten su ictigine gore su kabi ne halde acaba =p ay pepelegimi ozledim ay ay ay =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bizim kamil de kendini maymun zannederdi hey gidi kamil hey ağaçlardan kuyruğuyla sallanırdı :P kamil ne derseniz bukalemun oluyordu kendisi özledim onu şimdi bak aklıma geldi *snıf*[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: athea, 27 Mayıs 2004 18:01 tarihinde demiş ki: tuvaletten su icmesi iyi bise diil yanniz. kediler cok titizdir, temizdir. su kabini her gun temizlemek, taze su koymak gerekir. tuvaletten su ictigine gore su kabi ne halde acaba =p ay pepelegimi ozledim ay ay ay =/ bi kedi uzmanına sor mesela athea ya :P o bilmiyosa kedine allah yardımcı olsun :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: nuki, 27 Mayıs 2004 15:28 tarihinde demiş ki: toiletden Küfretmek istiyorum....[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 allah kolaylık versinnn[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ıyyy iğğrenç tuvaleeten su içiyo sonra gelip seni yalıyo :([signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar