superwiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 abi bu şimdi bilgisayar çizimimi orijinal bir kızmı yav oyun kapağı dünyasının oscarına aday duruyo bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kolu odun gibi gerçek değil sanırsam ama yüzü feci yapmışlar. eğer gerçekse dışarı çıkıp hava almamın zamanı gelmiş demektir beklemedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 beli cgi o kesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Vücut ve uzuvları çizen ile suratı çizen kesinlikle farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 hatta surat copy paste abi kiz arkinin resmini oymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yüz ve vücut hatları 10 numara.. ama hatun çizim koldan filan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Off ben buna bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 o deilde ben bel altına takıldım 2 saattir bakıyorum yav durumum vahim p harfini oraya koyanın allah bin türlü belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Bende oraya bakıp zaten yazdım 1 önceki msjı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 çizim. gerçekleri için kaynak belirtmeme gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 gayet cgi hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ulan paradoxtan nefret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Oyun iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 eisenheim said: yüz ve vücut hatları 10 numara.. ama hatun çizim koldan filan belli yüze on numara dediysen gg yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 superwiz said: abi bu şimdi bilgisayar çizimimi orijinal bir kızmı yav oyun kapağı dünyasının oscarına aday duruyo bence:D çizime bakayım derken senin epdestin falan kaçmasın şimdi, malum fetocanların bünyeye ters... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 superwiz said: o deilde ben bel altına takıldım 2 saattir bakıyorum yav durumum vahim p harfini oraya koyanın allah bin türlü belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Killer said: eisenheim said: yüz ve vücut hatları 10 numara.. ama hatun çizim koldan filan belli yüze on numara dediysen gg yani haklısın la favori filan bırakmış hatun ..okadarda iyi diil ama kötü de diil yani.. gideri var :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Fotoğraf yok, tamamen 3d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sağlam çizim, ben de görüp hayran kalmıştım bu kapağa birkaç önce malum sitelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sus olm o iş ayrı o iş ayrı ayrıca sevmem fetullahı ben:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 anaaam braveheart geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 daha güzel pozları da var ama banlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 masqueradenin koydugu hatun coook daha guzel oteki ne oyle irlandalı elf mi olur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sansürleyip koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar