Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Fenerbahçe 03.05.2009 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz erken aslında ama bilet fiyatlarına itiraz için açtım =)

Bu sezon stad yapıldı yapılacak edecek diye bizi kombinede muallakta bırakan yönetimimizin uyguladığı bilet fiyatları

Bilet fiyatları
ESKİ AÇIK: 70,00 TL
KAPALI ALT: 200,00 TL
KAPALI ÜST: 250,00 TL
NUMARALI KENAR: 325,00 TL
NUMARALI ORTA: 375,00 TL
VIP ALT A-F: 375,00 TL
VIP ALT B-E: 400,00 TL
VIP ALT C-D: 450,00 TL
VIP ÜST A-F: 450,00 TL
VIP ÜST B-E: 750,00 TL
YENİ AÇIK: 70,00 TL

Açık bile 70den başlıyor.Mecbur alıcaz.Sezon başı kombine 150liraydı.
Bu sömürü resmen ya.
Biletix in normalde zaten yavaş olan sitesinden yarın nasıl alıcaz bilmiyorum =)
Mesaj tarihi:
sezon başı kombine 150 tl miydi hahah daha neler. 300 filandı diye hatırlıyorum.

ayrıca oha diyorum 70 tl ne yuh yani. 50 filandı ne güzel. abartı olmuş fiyatlar.

site gene çöker. arkadaşa almam gerekicek sanırsam. pff
Mesaj tarihi:
peşin verince mi ne 170e falan geliyordu işte. ön satışı falandı tam fiyat bilmiyorum ama 200ü geçmediğine eminim 2 sezon önce mesela 90liraydı

herneyse 300 olsa bile keşke alsaymışım tek maça 70 veriyoruz şimdi.
Mesaj tarihi:
ben çok daha fazla vermiştim. sadece çok az bi vade farkı vermiştim ne bilyim.

geçen sene benim yaptığım hatayı yapmışsın ama. ben almamıştım ama onun 2 katını biletlere vermiştim. Site çökücek gene alamicaz. Arbededen de alınmıyor. Garip bu işler pf

maça gelince ibre bizden yana. umarım kazanırız.
Mesaj tarihi:
siteden satış yapsın alırımda yapmadığı zaman yalan olur.geçen sene yapmadılar 11de satış yapılacak dendi sonra satış yoktur dendi =)
Mesaj tarihi:
Sezon başı ne 150si ya kombine? Bir kaç sene önce çok ucuza satıldığı için kar edilemedi diye bilaks artık o kadar ucuz olmuyor. Direk atlardım öyle olsa. 350 falandı açık kombine.

Fiyatlar pahalı ne yazık ki.
Mesaj tarihi:
Maç başlığı erken açıldığı için söyleme ihtiyacı hissettim
Düzgün bir şekilde gitsin bu başlık yoksa maça kadar kilitlemek zorunda kalmayalım

umarım berabere biter =p
Mesaj tarihi:
catlikethiief said:
Mumu said:
fark geliyor

bıkmadan usanamdan aynı yorumu yapıyosn her bjk fb maçı üzülmüyon mu sonra ya =)

Her maç aynı şeyi söylersen elbet biri tutar, onu uyguluyor işte adam.
Mesaj tarihi:
catlikethiief said:
Mumu said:
fark geliyor

bıkmadan usanamdan aynı yorumu yapıyosn her bjk fb maçı üzülmüyon mu sonra ya =)

bu maç fark olma ihtimali maçın 1-0 bitmesi ihtimalinden daha çok yani. 5 falan yiyebilir fener. ama yenebilirde. bence 3-4 yer
  • Yeni Oluştur...