sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Biraz erken aslında ama bilet fiyatlarına itiraz için açtım =) Bu sezon stad yapıldı yapılacak edecek diye bizi kombinede muallakta bırakan yönetimimizin uyguladığı bilet fiyatları Bilet fiyatları ESKİ AÇIK: 70,00 TL KAPALI ALT: 200,00 TL KAPALI ÜST: 250,00 TL NUMARALI KENAR: 325,00 TL NUMARALI ORTA: 375,00 TL VIP ALT A-F: 375,00 TL VIP ALT B-E: 400,00 TL VIP ALT C-D: 450,00 TL VIP ÜST A-F: 450,00 TL VIP ÜST B-E: 750,00 TL YENİ AÇIK: 70,00 TL Açık bile 70den başlıyor.Mecbur alıcaz.Sezon başı kombine 150liraydı. Bu sömürü resmen ya. Biletix in normalde zaten yavaş olan sitesinden yarın nasıl alıcaz bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sezon başı kombine 150 tl miydi hahah daha neler. 300 filandı diye hatırlıyorum. ayrıca oha diyorum 70 tl ne yuh yani. 50 filandı ne güzel. abartı olmuş fiyatlar. site gene çöker. arkadaşa almam gerekicek sanırsam. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 peşin verince mi ne 170e falan geliyordu işte. ön satışı falandı tam fiyat bilmiyorum ama 200ü geçmediğine eminim 2 sezon önce mesela 90liraydı herneyse 300 olsa bile keşke alsaymışım tek maça 70 veriyoruz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ben çok daha fazla vermiştim. sadece çok az bi vade farkı vermiştim ne bilyim. geçen sene benim yaptığım hatayı yapmışsın ama. ben almamıştım ama onun 2 katını biletlere vermiştim. Site çökücek gene alamicaz. Arbededen de alınmıyor. Garip bu işler pf maça gelince ibre bizden yana. umarım kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 siteden satış yapsın alırımda yapmadığı zaman yalan olur.geçen sene yapmadılar 11de satış yapılacak dendi sonra satış yoktur dendi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 vardı da site çöktü. bende alamıyanlardanım. hatta 15 dakika önce satış başladı. site düzgün çalıştığında bilet tükendi yazdı. hayırlısı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 istanbul dayanışması olmazsa maç, berabere biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 fenerin tek arzusu beşiktaşı şampiyon görmek zaten. İstanbul mu kalmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 nie gs ile fb başkanları bıze tuzak kuruldu die ağlamadımı. voltranı oluşturabilirler şaşmam bjk raat raat alırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Ahaha istanbul dayanışması :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Sezon başı ne 150si ya kombine? Bir kaç sene önce çok ucuza satıldığı için kar edilemedi diye bilaks artık o kadar ucuz olmuyor. Direk atlardım öyle olsa. 350 falandı açık kombine. Fiyatlar pahalı ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 fark geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Sonra imza oluyorsun,aman diyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bende arkadaşa kk ile almışştım ve 100 tl veriodu ayda diye hatırlıyorum bana. 300 e filan aldım heralde ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bilet fiyatları çılgınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Maç başlığı erken açıldığı için söyleme ihtiyacı hissettim Düzgün bir şekilde gitsin bu başlık yoksa maça kadar kilitlemek zorunda kalmayalım umarım berabere biter =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mumu said: fark geliyor bıkmadan usanamdan aynı yorumu yapıyosn her bjk fb maçı üzülmüyon mu sonra ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 1600 fener taraftarı alınacakmış maça.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 catlikethiief said: Mumu said: fark geliyor bıkmadan usanamdan aynı yorumu yapıyosn her bjk fb maçı üzülmüyon mu sonra ya =) Her maç aynı şeyi söylersen elbet biri tutar, onu uyguluyor işte adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ezeriz gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 fener yensin. beşiktaş 3. olsun.sivas şampiyon.gs de 2. olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 fener anca 7. olur bursa gecicek kesin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 oha bu maç fiyatı bu kadarsa türkiye kupası finalı ne kadar olur izmirde kim bilir :S burnumuzun dibine kadar gelicekler izliyemicez yine yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 catlikethiief said: Mumu said: fark geliyor bıkmadan usanamdan aynı yorumu yapıyosn her bjk fb maçı üzülmüyon mu sonra ya =) bu maç fark olma ihtimali maçın 1-0 bitmesi ihtimalinden daha çok yani. 5 falan yiyebilir fener. ama yenebilirde. bence 3-4 yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kapalı üst veya açıklardan bilet isteyen olursa irtibata geçsin benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar