Zegna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 emektar siroccom bugun bozuldu, arama yapmıyor herseye baglantı hatası fılan dıyor telefon. neyse bu n96 alınırmı sımdı? fıyatı biraz tuzlu ama almısken uzun sure kullanmayı dusunuyorum o yuzden verebilirim. samsung filan onermeyin, nokia olsun mumkunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 zegnacım n96 güzel bir telefon ama bana büyük geliyor hep bir telefoncuda bak ebatları sararsa güzel telefondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Sirocco dan sonra N96 seni kanser eder. Rehberin hazır hale gelmesi, mesajın açılma süresi, gelen aramanın çalmasında bile lag var o kadar uyuz bi telefon. Sirocco gibi seri bi aletten sonra hiç tavsiye etmem... Ayrıca kocaman adi bir plastik parçası hissine kapılıyorsun eline alınca. Gerçi sirocco dan sonra çoğu telefonda aynı şey olur ama... Yerinde olsam sıfır sirocco arardım, ya da kıy paraya arte al. Ben Iphone aldım, memnunum ama siroccoyu da aramıyo değilim hani. Çok klas, çok pratik bi telefondu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 n96 4 5 ayda siroccodan beter olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 zegna bu arada tercihini hangi telefondan yana kullanırsan bizede yaz buradan çatlarım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 abi bu yavaslık konusu gecıyor devamlıda, yani o kadar mı yavas n serisi? iphone kullandım ılk cıktıgında, dokunmatık ekran bana gore diil. 2 kere arabayla kaza yapıodum msj yazıyım derken, olmuyo yani :D normal tus olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Biraz abartılıyor, biraz da yavaş. Zaten o kadar para vericeksen şimdi gidip son demlerinde N96 alma, N97'yi bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 n78 kullaniyorum sekli hosuna giderse 10 numra tel fiyati da 96 ya gore uygun, tek eksigi kamera sanirsam o da a3 kagida basmadiktan sonra pek farkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 abi n97 bana hitap etmiyor acikcasi baktım ınceledim qwerty filan kullanamicam gene tek elle :p n81 fena diilmis gerci belkı n81 alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 onermeyin demissin ama, bence diger markalara da bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Walla Zegna ben bütün seriyi kullandım Nokiada, şahsen E71 öneririm, hızlı olduğu gibi oldukçada güzel bir smartphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Bu alemde N95i tek geçerim ama N97 alıcam çıkınca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 3 sene n73 kullandım ondan önce ngage vardı. hiçbi zaman ngage hızına yetişemedi n73. habire firmware update yapmama rağmen salak salak buglar oluodu ve aşırı yavaşlama. şimdi e71 kullanıyorum,mutluyum.n96 yıda kurcaladım biraz, bildiğin dandik telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bildigin derken? acıklarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 blackberry storm aklında bulunsun zegna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 uzak dur ben artik kullanmiyorum n95 e dondum paso bozuluyo cok yavas n95 cok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 e71 al rahat et adam gibi telefon (bide bugün e63 çıktı onada bakabilirsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 n97 nokiausa'de satışa sunulmuş $699 a aynı sitede 5800, $399 sizce n97 kaça gelir türkiye'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar