Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 olayı birazogrendim... evet parisin attıgı ok efsanelerde (o zaman için) var ve buda efsane yuzunden oraya gidiyo (efsane biliniyo muymuş neymiş)... ha bi de bişi daha var paris oldurmuyo normalde, yanlızca oku saplıyo... ayrıca grudge dediğini bocak bişi de öğrendim, achilles in topuguna yediği ok öldürüyo, yani göbeene girenler etki etmiyomuş... yeni bişi daha, normal destanda paris dayak yerken yunanlılardan, afrodit onu kurtarıyo ve kaçırıyo savaştan fln... (hani bu şimdi helen icin ölüyo ya ondan)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Suark, 24 Mayıs 2004 12:19 tarihinde demiş ki: Bu arada bileniniz varmı bilmiyorum ama o Spartalılar harbi efsane..Adamlar 120000 persliye karsı 300 kisi ayakta durmuslar..yanı onlar filimde 50 kisi olmasa dedigin gibi olsa çine kadar giderlerdi.. o savaş baya efsane bazıları perslerin bir milyon kişi olduğunu söylüyo hatta bu arada filmde destanla uyuşmayan milyon tane nokta var hektor menelaus u öldürmüyo aslında briseis de agamemnon u öldürmüyo mesela[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 zaten güneş batıdan doğuyor ve truva atı yanmış olarak gösteriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Aket-Atum, 22 Mayıs 2004 21:28 tarihinde demiş ki: Beyler bu arada lürfen Achilles değil Aşil, Odysseus değil Odesa, Hector değil Hektor. Hatta benim de poseidon değil poseydon yazmam gerekirdi. Londra ya london mı diyoruz ki? madem ukalayiz bende duzelteyim bari a$il degil, aKil[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 aşil[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 akil[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 aqşieles kara murat in dex i kaç peki lol str filan kaçtir adam power atak area atak filan yapio 6 ok yiyo çikarip geri atio odami yari tanri ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Filmde dikkat ederseniz Achilles=()~Akhiles diye soyluyorlar... Kaşar bile deseniz uyar muhaha...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 evet karamurat yarı tanrı çünkü destan karakteri o.. destan nedir bilir misin? kulaktan kulağa oyunu gibi, tek gözlü ve ölü doğan bi çocuk, bir süre sonra halk arasında "cyclops efsanesine" neden olur.[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ya şu güneşin denizden doğma olayı bence bi sembol eğer hektor yada patroklusu nöldüğü gün veya atı nşehre sokulduğu gün öyle doğuyosa bence yönetmen kıyamet alametlerine bi gönderme yapmış[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ya benim merak ettiğim o truva atı filmdeki kadar b.ktan bişi değildi dimi, baya önce truvaya gitmiştimd de hiçvbişi hatırlamıyorum ( atın olup olmadıgını bile) ama resimlerde adam gibi bşi gözüküyo[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 filmdeki at bizim sergilediğimiz dandik attan çok daha güzeldi bence karizmaydı en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Suark, 24 Mayıs 2004 12:19 tarihinde demiş ki: Bu arada bileniniz varmı bilmiyorum ama o Spartalılar harbi efsane..Adamlar 120000 persliye karsı 300 kisi ayakta durmuslar..yanı onlar filimde 50 kisi olmasa dedigin gibi olsa çine kadar giderlerdi.. ehe evet.. Bunun efsanesi daha manyak... 300 adamın hepsi gidiyordu ama yanılmıyorsam :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Steven Pressfielddan "Ateş geçitleri" (300 ıspartalının öyküsü) ve "Savaş Dalgaları" nı okuyunuz efenim. Bilge kültür sanat... Bu kitapları okuduktan sonra ıspartalılara özenip saçlarımı uzatmaya karar verdiğimi de dipnot olarak eklemem lazım[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 27 Mayıs 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Aket-Atum, 24 Mayıs 2004 16:48 tarihinde demiş ki: said: Suark, 24 Mayıs 2004 12:19 tarihinde demiş ki: Bu arada bileniniz varmı bilmiyorum ama o Spartalılar harbi efsane..Adamlar 120000 persliye karsı 300 kisi ayakta durmuslar..yanı onlar filimde 50 kisi olmasa dedigin gibi olsa çine kadar giderlerdi.. o savaş baya efsane bazıları perslerin bir milyon kişi olduğunu söylüyo hatta bu arada filmde destanla uyuşmayan milyon tane nokta var hektor menelaus u öldürmüyo aslında briseis de agamemnon u öldürmüyo mesela İyide ben onu discovery de izledim..dogru yani sayı 120.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Halfmumi, 27 Mayıs 2004 03:27 tarihinde demiş ki: said: Suark, 24 Mayıs 2004 12:19 tarihinde demiş ki: Bu arada bileniniz varmı bilmiyorum ama o Spartalılar harbi efsane..Adamlar 120000 persliye karsı 300 kisi ayakta durmuslar..yanı onlar filimde 50 kisi olmasa dedigin gibi olsa çine kadar giderlerdi.. ehe evet.. Bunun efsanesi daha manyak... 300 adamın hepsi gidiyordu ama yanılmıyorsam :P Evet ama Bir hainin yuzunden..:(.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 e bravo.... topici gördüğümde içmden bunu demek geçti(okumadım yani)... daha boş olabilir miyiz...:)[signature][hline]Irony is to be walked over by the earth instead of the other way around(Magic Living Terrain kartı) Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons?? Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel [Bu mesaj Borbag tarafından 28 Mayıs 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar