Mumu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Logitech Ultra Flat Kablolu Klavye selamlar. klavyemi değiştirmem lazım artık. bu klavyeyi almayı planlıyorum. buna benzer, en az bu kadar sade, yer kaplamayan ve güzel görünen klavye bilen varsa, tavsiye almam lazım. yoksa eğer bunu alıcam çünkü yakında gidip. teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 en az bu kadar sade demişsin, istediğin bir özellik yok, klasik bi klavye işte, al bunu gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yalnız bu slim klvayleri yerinde incelemek gerekiyor biraz. tuşlarının sertliğini falan sevmeyebilirsin. git elinl eoyna sesi çok çıkıyo mu, ymuşak mı vs. A4tech almıştım bi kere. 2 gün sonra değiştirdim. hiç sevmemiştim tuşlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Bu klavyeden var bende, adı sözde ultra flat ama aslında kötü bir flat klavye. Tuşları hiç de sessiz değil, hatta flat olmayan ama daha sessiz bir sürü klavye var. Slim ve kompakt dizayn olduğundan ok tuşları ve home, delete şu bu tuşlar hep sıkışık halde, normal klavye düzeni yok. Birsürü multimedya tuşu gereksiz ama en azından bir ses açma/kapama falan olsun, o da yok. Logitech severim genelde ama şu ürünü gereksiz yani, bir de sırf markası yüzünden tüm slim klavyelerden 15-20 lira pahalı. Gold, Vatan, Mediamarkt, Darty, Electroworld gibi yerlerden hangileri yakındaysa birazcık gezip deneyerek al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bu klavyeden bende var, g15ten sora bole cinnet getiriyorum bu klavyeyi tekrar elime alinca. bole bazen tuslara 90 derece basmassan takilabiliyor, cok ses cikartiyor, acayip parmak izi kaliyor. ama onun di$inda cok ufak, her yere sigiyor, temiz oldugu zaman cok klas bir goruntusu war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Tuşa 90 derece basmak nası oluyo Esh? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 tam dik (-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Aradığın klavye bu : Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 Kullanıyorum çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bu dandik baya , hiç sevmiyorum. yamuk falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 abi büyük enterlı, kare tuşlu, düz şekilli düzendeki klavyenin nesi sorunlu da daha ergonomik olanını tasarlamaya çalışıyo bunlar ya. en doğrusu böylesi işte?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ben de yamuk falan diye kıl kapmıştım ama alınca hastası oldum valla harbiden güzel klavye. zaten yamuk bile sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 A4 tech var bende böle solunda kulaklık ve mic için giriş var sağında da usb için çok süper kolaylık sağlıyor slim multimedya hede hödö var ucuz tavsiye ederim; http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/UploadedCustomerImages/Normal/30032008022002TFL1FK.jpg gibi http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/UploadedCustomerImages/Normal/30032008022026MNBFKP.jpg gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 peki ses kartıyla bağlantı yapmakmı gerekiyo yokksa herşeyi usbdenmi hallediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 şu var bende http://img407.imageshack.us/img407/6880/5bc7tupd583uomu2wdg0iqgo2.jpg flat alıcaktım bu denkgeldi aldım. takoz klavyeler gibi değil. ele geliyo. yumuşak filan. güzel yani. oyun için baya kullanışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kulp niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bilmiyorum. çakmak filan koymak için heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kavga falan çıkarsa iyi vurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 evet. kafelerde yasaklanmış o yüzden zaten. chipin geçenki sayısında okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 biraz araştırdımda gerçekten yasaklanmış vay anası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 elesso said: peki ses kartıyla bağlantı yapmakmı gerekiyo yokksa herşeyi usbdenmi hallediyo USB ucunun yanında mikrofon ve kulaklık uçları da var aletin, 3 kablo birden gidiyor yani bir nevi. Kulaklık ucunu yeşile takıyorsun, onun hemen yanında da çoklayıcı aparatı var kablonun üzerinde, hoparlöre gideni de oraya geri takıyorsun. Böylece ikisi aynı anda çalışmış oluyor ama biraz ses kaybı da oluyor bölündüğü için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Burax said: A4 tech var bende böle solunda kulaklık ve mic için giriş var sağında da usb için çok süper kolaylık sağlıyor slim multimedya hede hödö var ucuz tavsiye ederim; http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/UploadedCustomerImages/Normal/30032008022002TFL1FK.jpg gibi http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/UploadedCustomerImages/Normal/30032008022026MNBFKP.jpg gibi tuşlar nasıl sessiz mi? bastığında aldığın his nasıl aslkdjda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Yurt disi baglantin var ise ve cok fonksiyonel birsey istemiyorsan ben bunu tavsiye ederim IBM marka ve dumduz http://cgi.ebay.com.sg/Black-IBM-PS-2-Keyboard-Model-KB-3923_W0QQitemZ200282530809QQihZ010QQcategoryZ4706QQcmdZViewItem Fakat kullanimi cok rahat ozellikle yazilim isinde isen.Ben 2 tane aldim bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Fiyat ve kablo hakkında bir şey yazmamışsın: Apple Wireless Keyboard: Ondan daha da sade, yer kaplamıyor ve çok şık. Aynı zamanda kablosuz ve dünyanın parası. Bizim seminer odasında var bayılıyorum :). Kullanmadığım için rahatlığı hakkında yorum yapamicam. Windows ile de çalıştığını okudum bir kaç yerde ama kendim denemedim. Layout Windows'a göre farklı olduğu için çalışsa da alışmak zor olabilir. http://img520.imageshack.us/img520/3889/computersetupyi2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 bu nası klavye ya, kod mod yazılmaz bunla, klavye dedin mi bi ses çıkacak satır atlarken enter'dan çat çut diye ses gelecek. Syntax hatalarının acısı backspace tuşundan çıkarılacak, home end pgup pgdown serçe parmak her bu tuşlarda olacak vs vs. Applela meppılla olmaz bu işler. Bak ibm'nin klavyesine, işte ben burdayım diyor resmen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamermir Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Sana birkaç öneri... A4 Tech A4 Tech yine Genius Siyah, ince, Q Türkçe klavyeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar