Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 OLM SİLİN LAN BUNU SDFKLAJSDFH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 borderlinea koyayım ayı gibi macrom var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 borderline şüpheniz varsa teste falan güvenmeyin abi.çoğu kimsede olan şeyler orda yazanlar.levelleri var bunun,level yüksekse anlarsın zaten,yüksek mi acaba lan? diye düşünüyosan yüksek değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bi de buna mi level kasicaz simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shanti Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Tyrannus said: borderline şüpheniz varsa teste falan güvenmeyin abi.çoğu kimsede olan şeyler orda yazanlar.levelleri var bunun,level yüksekse anlarsın zaten,yüksek mi acaba lan? diye düşünüyosan yüksek değildir. peki bununla ilgili doktora gitmeye gerek var mıdır? insan kendi kendini tedavi edebilir mi? sen doktora gittin mi? büdüt: gitmişsin işte sonuç ne oldu en son sonuç yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 aquila said: bi de buna mi level kasicaz simdi devir grind devri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 http://kisiliktestleri.com/mantikli-ve-dikkatli-misiniz-hassas-ve-duygusal-mi/#more-63 abi bende gaza gelip şu testi yaptım 40-50 arası çıktı ama ne testten ne sonuçlarından bi halt anlamadım kendimi hiç tanımıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 http://kisiliktestleri.com/beyninizin-hangi-tarafi-daha-gelismis/ bi de şu testi yaptım a fazlaysa sağ b fazlaysa sol beyin daha gelişmişmiş ab sayısı eşit çıktı lan bende edit: bu boş işle benden başka uğraşan yok mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 oha işsiz misiniz test falan. gidin uyuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 sağ beyin varmış bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Ben borderline'ım, ama sorun olarak görmüyorum. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bu borderline filan yeni icad oldu dimi. anne tabiriyle "oğlum bilgisayar başında otura otura iyice hayvan oldun, çık dışarı iki insan gör" bu değil mi borderline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar