Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Bir iki aydır "bir bozukluk var agabende" diyerekten terapiye gidiyorum.Saygıdeger terapist her gittigimde anlattırıyor akabinde oturup karşılıklı birbirimize bakıyoruz,derken öpüşmeye başlıyoruszszdsfnlksdj.Kalıcı çözüm sunamıyor adam bana,henüz erken falan diyor. 3 gün önce girl interrupted izledim.Aa aynı ben lan falan derken oturup araştırdım borderline diye bir şey oldugunu öğrendim.Genelde oturup vele zehe diye kendinde hastalık arar psikiyatrlık insanlar ama bu sefer lan bu da olmasa bari dedim maddeleri okurken.Eger sıkı derecede ahmak falan değilsem çok sağlamından borderline var bende.Psikiyatr şehir dışında ona danışmak için bir haftam falan var.Varmıdır etrafta borderline olan tanıdıgınız,kendiniz vs. edik: abo yanlış yer.kişisele açıcaktım sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 piyasada bir tane psikoloji kitabı vardı, kalın kapaklı, içinde bir de cd bulunuyordu. onda borderline (sınırda) kişilik bozukluğu dahil birçok kişilik bozukluğu hakkında tiyatral video bulunuyor. onu alıp incelemeni öneririm. anladığım kadarıyla birçok farklı cinsten kişilik bozukluğunu azar azar içeriyor. tavsiyem bir psikiyatriste görünmen olacaktır. borderline olup olmadığını iyice bir inceleyip karar vermesi daha sağlıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 tam teenager hastalıgına yakalanmıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 çok geçmiş olsun umarım oyle bişey değildir de senin kuruntundur:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Büyük bir ihtimalle değildir.Teşhis bir doktor tarafından konmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 borderline? eğer kendine teşhis koymadan mesajını görseydim ihtimal vermezdim. ama doktora gitmeden kendine bu hastalığı kondurabiliyosan bence hemen yarın doktora git. tabi bu hastalıkta kendi arasında davranış olarak çeşit çeşit. rahatsızlık duyduğun davranışlarından biraz bahsedersen daha sağlıklı bi konuşma yapabiliriz kanımca. (rahatsız olursan burada, özelde de konuşabiliriz.) istanbuldaysanda iyi bi doktor önerebilirim. çok yardımcı olabilirim bu konuda sana yeterli bilgimde vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 doktora gitmiş işte borderline nedir yenir mi google la uğraştırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 http://www.bpdcentral.com/resources/basics/additional.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 o kadar da feci bir hastallığa benzemiyor sanki kontrol manyaklığı üzerine bişey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 mesela yüzüklerin efendisini izlediysen smeagol. davranış bozukluğu. kötü bi hastalık değil tabi ama tedavi edilmesi lazım. bildiğim detayları buraya yazmak istemiyorum. konuyu açan arkadaşın kafasını karıştırmak olur. en iyi teşhisi ve yardımı doktordan beklemek en doğrusu. ( doktora kendine bu teşhisi koyduktan önce gitmiş. doktora yeni gitmemiş anladığım kadarıyla o yüzden doktora gitmeli.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kankor bu tür davranış bozukluğu olanlar farkında olmazlar zaten, olsalar da kabullenmezler. bu tür şeylerin tedavisinde de, hasta olduğunu kabullenme tedavinin %50si olduğu için senin gibi kendini bilen(self conscious tam olarak =P ) adamlarda daha başlamadan biter. etrafta bizim davranmayı aklımızın ucundan bile geçirmediğimiz şekilde davranıp da normal/iyi insan olduğunu iddia eden bu kadar low-life varken bizim gibi aklı başında adamlara böle şeyler söylemek düşmez =P şu aralar sıkıldığın ve sanırım hayatın beklentini tamamen karşılamadığı bi dönemdesin, ve çıkış için bulduğun yollardan biri de bu. hevesini kırmak istemezdim ama malasef psikolojikman sağlam bi adamsın, bu kadar kolay kurtulamazsın =P hayattan keyif almaya bak, kontrol edemediğin olaylar üzerine kafa yorma, kendini geliştirmeye çalış bi şekilde yoluna girer her şey. bi de mutluluk hedef değil yoldur =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 vaaaaay bunalım genç ye ye fuck the system!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 "Being a borderline feels like eternal hell. Nothing less. Pain, anger, confusion, hurt, never knowing how I'm gonna feel from one minute to the next. Hurting because I hurt those who I love. Feeling misunderstood. Analyzing everything. Nothing gives me pleasure. Once in a great while I will get "too happy" and then anxious because of that. Then I self-medicate with alcohol. Then I physically hurt myself. Then I feel guilty because of that. Shame. Wanting to die but not being able to kill myself because I'd feel too much guilt for those I'd hurt, and then feeling angry about that so I cut myself or O.D. to make all the feelings go away. Stress!" Bana kafayı yedirten yıllar yılı bana özel bir anormalliktir,tıpta geçmiyordur benim yetolugumdur sanarken birden bire tamamen yaşadıgımı ifade eden bir şey çıkması bu şekilde.Başka birinin ağzından yazılmış şu şey bile çoğunlukla özetliyor yaşadıgım durumu. Normal people are ambivalent and can experience two contradictory states atone time; BPs shift back and forth, entirely unaware of one feeling state while in the other. Gün içinde sürekli mood shift oluyor.Eskiden ayda falan değişiyordu giderek haftaya sonra güne sonra saate falan dönüştü.1 saatte her çeşit mod yaşanıyor,değiştikten sonra önceki hal hiç yaşanmamış gibi oluyor.Ve hani bir bütünlükten çok ya onu ya onu yaşarsın şeklinde geliyor modlar.Psikaytrla konuşurken de önceki modları hiç düşünmedigim için anlatmamıştım.2 seans oldu henüz zaten,borderline oldugumu düşündügümü haftaya söyleyecegim. Bu gerizekalı durumu sezdirmemek için ise dışarıya doğru davranışın farklı oluyor başkaları genellikle farketmiyor.Tuncayla kaç sene beraberdim beraber 1001 gece aynı odada kaldık,çok sordum abi bugün farklılık var mı bak bende falan diye,o bile farketmiyodu mod geçişlerimi.Herşeyi vasat yapiyorsun hiçbirşeyde çok gelişip çok iyi olamıyosun.Çok çeşitli bir sürü hobi olsun ensturman olsun şeyler denedim.Bir noktaya gelince orda kalıyorum.Ne zaman geliştirdigimi düşünsem zart diye sıfır noktasına dönüyor.boş durmamak için başka şeye başlıyorum.Çok extrem maymun iştahlılık bile denebilir. Off amma ergen yazısı oldu ya aman allah.Yazımı sonlandırırken de şunu belirtmek istiyorum insanlar maske takiyür sdkfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Belirtilerini ve özelliklerini okudumda bir kaç belirti hariç hepsi tutuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 konuştum bugün saygıdegerle.Ben de şüpheleniyordum zaten bir iki seans sonra söylerdim dedi.Asım can gündüzden tüm sevenlere geliyor http://www.youtube.com/watch?v=eIXwMD0a_Vo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shanti Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 forumu karıştırırken buldum da varmış burda da borderline olayları..bende de aynı belirtliler var gibi hatta yabancı bi siteden de test yaptım ben de kesin borderline ım.. psikologlar nasıl anlıyor acaba bunu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 kişilik değil micro sorunu var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shanti Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 evet sorun işlemcide ama işlemciyi değiştirmek lazım yakmadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ha ben tyranussa demiştim, ya güvenmemek lazım öğle sitelere. bir sürü ufak detay var bakılan edilen. doktorların yıllarca geliştirdikleri alışkanlıklar var. sadece matemetiği yok yanı işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shanti Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ben yine de bi doktora gitsem mi acaba? bende de çok yoğun duygu geçişleri.. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 borderline bir arkadaşım vardı sonra raylara yattı sonrası pazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Cuce said: kişilik değil micro sorunu var abi.this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Cuce said: kişilik değil micro sorunu var abi. /thread Bide tuncanın yazdıgını okuyacaktım, bu salak hala orman metali dinliyor diyip okumadım, insanları böyle kıstaslardan degerlendiriyorum hala. lol orman metali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar