Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Imzaya gif koymak

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Sevgili arkadaslarim, yoldaslarim , pepeleklerim,

Bu forumu buraya açarken hafif tirsmaktayim *! etrafina bakinir* her an bir terlik tehlikesi altindayim. Ama size sunu sormak istiyorum. Ben gunn a özenip imzama gif koyayim dedim aynen faq da gosterdigi gibi linkimi yazdim imzama amma ve lakin gelin gorun ki o gif olarak gozukmuyor aynen link seklinde duruyor.[hline][ img ]http://www.battle.net/war3/images/undead/units/animations/deathknight.gif[ /img ]

Querquobad Quane [SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
muohaha :) nerden çıktı bu be :) valla aramaya inanmak.. helal the dark ride[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder.

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 25 Mayıs 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bakın:
http://www.paticik.com/forum/faq.php
elimizde şöyle bir linkimiz var.

hani mesaj yazarken altta mavi yazılar var ya, o mavi yazılarda "yazılarıma nasıl resim koyabilirim" bile var. hiç görmediniz mi?

[ img ] bunu boşluksuz yazınca direk tag olarak algılanıyor. Bu yüzden boşluklu yazılarak örnek vermiş cthulu.
siz de boşluklarını silceksiniz resim koyarken..

size FAQ'dan alıntı yapayım da, "senin dediğini yazdım boşluklar dahil, ama olmadı resim çıkmıyor" durumları yaşanmasın...

ayrıca bizim forumlarda gif değil img tagı gerekiyor.
başka forumlarda ama gif tagı kullanılabilir, htta felan yazmak gerekebilir.
Yani biz burda paticik içi resim koymayı yazdık diye diğer forumlarda da aynı şey geçerli olacak diye bir kaide yok. hatırlatayım da..

isterseni mesajımı quote'layın. böylece üstteki resimde img tagını nasıl yazdığımı görebilirsiniz..[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...