Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Sevgili arkadaslarim, yoldaslarim , pepeleklerim, Bu forumu buraya açarken hafif tirsmaktayim *! etrafina bakinir* her an bir terlik tehlikesi altindayim. Ama size sunu sormak istiyorum. Ben gunn a özenip imzama gif koyayim dedim aynen faq da gosterdigi gibi linkimi yazdim imzama amma ve lakin gelin gorun ki o gif olarak gozukmuyor aynen link seklinde duruyor.[hline][ img ]http://www.battle.net/war3/images/undead/units/animations/deathknight.gif[ /img ] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tequila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 deneme 123 dsfghbnoeabvnjlasffoşbsarv [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tequila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 heuheu oluyomus demek sen bilmiyon sölemem sölemem sölemem sölemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 said: tequila, 10 Ekim 2002 21:21 tarihinde demiş ki: heuheu oluyomus demek sen bilmiyon sölemem sölemem sölemem sölememsenin imzanda yok ki, kendin elle yazmi$sin mesajin icine.[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tequila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 zaten bu sekilde oluyo baska sekli yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 ee imzaya koymayi soruyo ama, her mesajin sonuna elle yazmayi degil. 'imzalara koyuluyormus' gibi bir hava uyandirma yani insanlarda bo$una[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tequila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 tamam ezildim aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ya bırakın onu bunu da nasıl yapıonuz onu anlatın pls cokm ihtiyacım var karı kız ayakları o yuzden bu kdr eski konulara bile cvp yazıom pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 rofl[signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 en azindan aramaya inanmış be lol[signature][hline]Bonecrusher, 24 Mayıs 2004 20:48 tarihinde demiş ki: aslında çikolata-biskuvi piyasası gibi olsa internet çok iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ya aslında estel mesela o attığın mesajı değiştirip img arasındaki boşlukları vs. yi silmeyi denersen oluo ben denemiştim olmuştu.[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 muohaha :) nerden çıktı bu be :) valla aramaya inanmak.. helal the dark ride[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder. [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 25 Mayıs 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Eskiden daha ultimatr zamanlarında serbestti imzaya resim koymak ne bilim flash animasyon koymak ama çokunu çıkaranlar olduğu için yasaklandı bence çok da iyi oldu sade bir forum en güzeli.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 hee aşaya cursor ederken birde giflerin animasyonlarını load edecek bi o kadarda onları beklerken aşaya doğru cursor uzayacak 2 saat aşa aşa parmak egzersizimi bu be[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 en güzeli.. :)[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 aradımda hala bişi bulamadım yane yok mu yardım edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 abi neyi nasıl yapıyoruz??? ben ne sorduğunu annamadım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ben ilk sayfaya yazdıgımdan itibaren gecerli digerleri onceden yazılmıs ben belli bi foruma imza veya olmasın nasıl gif dosyalrını yerlestiricez onu soruorum??hareketli oluo ya hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 img tag i kullanarak koyabilirsin .[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bunun konusu da var be abi.. bak oraya ne güzel açıklamalı yapmışım hatta örnek koymuşum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 walla yom artık koyamıyoruzzz[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 cthulhu arkadasım olmadı senn verdiin gibi link cıkıor resim cıkmıor bosluk flm var dimi [ işaretin yanında yaptım olmadı yani denedim ama fayda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 boşluğu koymdan yapacaksın.. ya nasıl yazam.. [img] sonrada [/img şeklinde..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 27 Mayıs 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 [/gif][signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 arkadaşlar bakın:http://www.paticik.com/forum/faq.php elimizde şöyle bir linkimiz var. hani mesaj yazarken altta mavi yazılar var ya, o mavi yazılarda "yazılarıma nasıl resim koyabilirim" bile var. hiç görmediniz mi? [ img ] bunu boşluksuz yazınca direk tag olarak algılanıyor. Bu yüzden boşluklu yazılarak örnek vermiş cthulu. siz de boşluklarını silceksiniz resim koyarken.. size FAQ'dan alıntı yapayım da, "senin dediğini yazdım boşluklar dahil, ama olmadı resim çıkmıyor" durumları yaşanmasın... ayrıca bizim forumlarda gif değil img tagı gerekiyor. başka forumlarda ama gif tagı kullanılabilir, htta felan yazmak gerekebilir. Yani biz burda paticik içi resim koymayı yazdık diye diğer forumlarda da aynı şey geçerli olacak diye bir kaide yok. hatırlatayım da.. isterseni mesajımı quote'layın. böylece üstteki resimde img tagını nasıl yazdığımı görebilirsiniz..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar