Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 almiyorlar ki israrla... ahah subede yalvardik yok kilo dediler, simdi bedelli icin yalvardik aylarca, dualar ettik... bu sefer de yok yasin kucuk diyorlar. ARKADASIM GOBEK MI ATMAK LAZIM GITMEK ICIN? hayir bidahaki kontrolde de almayacaklar, bu sefer curuk olacam ve omrum boyunca "vay azmo askerden kacti" olacak. :/
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Absolut said: NE kadar çok yüksek rütbe o kadar rahat askerlik. bunu diyen ilk insan sensin yahu... rutbelilerin kendileri dahil olmak uzere :P Abso, sen sanirim askerlikten ziyade tatil yapmissin ya... bidaha git deseler gitceksin neredeyse huehe.
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bi dahaki muayeneye gittiğinde hazırlıklı ol, kilolusun derlerse yat 50 şınav çek, BU MU HA BU MU! de
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Askerliğin rahatı olmuyor eğer işi biliyorsan sen kendini rahat ettiriyorsun :P İlk 2 ay WC temizleyip son 5 ay 2 PC elde etmeyi becerip akşamları network kuruyorduk ama dediğim gibi onları elde etmek ayrı bir askerlik anısı :P
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 harrykewell said: askerlik sandığınız kadar korkunç ya da ürkütücü değil aksine çoğu zaman keyif alacağınız bir dönem olacaktır o kadar süre boyunca aynı yerde boş boş durmak bana hapis gibi geliyor. korkutucu değil belki de ama o kadar uzun zaman dayanamam. BonePART said: muhendis adami 4 sene okut para harca isine yarayabilecegi en onemli en parlak doneminde eline silah ver hatta silah ver ama kursun verme kossunnar ordan oraya ha bu da ayrı bir olay zaten.
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Bone oyun dünyasından çıkamamış, askerlik hala 18 diyor.
sharky Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Neyse zaten geri cekilmis yasa tasarisi ; [hr] Bedelli askerlikte şok gelişme MHP Karaman Milletvekili Hasan Çalış, dün verdiği bedelli askerlikle ilgili kanun teklifini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı doğrultusunda geri çekti. Çalış yaptığı yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve ekonomiye katkı olur amacıyla dün verdiği kanun teklifini geri çektiğini bildirdi. Çalış “TBMM başkanlığına sunduğumuz Bedelli askerlik konusundaki kanun teklifimizi Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda geri çekiyorum” dedi. [hr] hadi gecmis olsun.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Masquerade said: Bone oyun dünyasından çıkamamış çok güzel bir laf Masquerade, alakaya maydonoz, gel bize bazı bazı...
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Ben şahsen boş durmamıştım. Sivil memurların yanına verilmiştim ve onlara yardım ediyordum ihale hazırlıyorduk falan. Ondan evvelde DKK Haberleşme Dairesinde mesaj dağıtıp kriptolamada çalışmıştım yani tamamen boş işlerle uğraşmıyorsunuz. APO yakalandığı gece mesela görevdeydikde yuzbası gemi battı ve yerini bile bilmiyoruz diye bayılmıştı gemi tamamen sessizlikle APOyu nakliye ederken buna haber vermemişler. Hah iste bi askerlik anısı daha :)
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Koşun lan koşun enerji bakanının arkasında TVye çıkıcam birazdan hehe.
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 abi... oyle askerlige can kurban? beni de bi sistem odasina koyup makinalara bakabilsem, arizalara bakmabilsem falan filan ne guzel olur. o 5 ay da calisma tecrubesi olmaya devam eder benim icin. Ama TUM yakin zamanda giden diger arkadaslarim gibi karakolun onunde oturup koyun sayarsam, geminin kenarinda oturup guverteyi bezle silecekse, arazide cakil toplayacaksam veya komutanligin ordaki bahcede izmarit toplayip, yol kenarindaki taslari boyayacaksam, isyan ederim (anca icimden ederim :P)
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ne değerli parlak bi dönemmiş mezun olduktan sonraki 1 sene. o sene vurdun voliyi vurdun vuramazsan emekli ol
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sinad said: Sizin şu yaptığınızı tamamiyle bencilliktir. öyle düşünen varsa buyursun orduya yazılsın. en azından benim gibi geçici bir asker yerine kalıcı ve eğitimli bir asker olur orduda. zorunlu askerliği yapmak istemeyen 1 milyona karşı 1 milyon orduya yazılmış genç bulursak, 2 milyonu toptan zorunlu askerlik yapacağına 1 milyonu sıkı eğitimli asker olur işte ne güzel.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Azmo senin dedigin işler genelde acemilikte olan yani ilk 1 ay (kısa donemsen) yapılan işler. Acemi ocağından sonra gerçek görev yerine gidiyorsun veya yerinde kalıyorsun ama eskisi gibi olmuyor vazifelerin. Helede yeni askerler geldikten sonra pek eğlenceli olmaya başlıyor askerlik. 5 ay cidden kısa bir sure ben 8 ay yapmıştımki o bile uzun donemlere gore kısa bir sureydi yani ilk 1 ay zaten anlamadan geciyor sonrasının yarısı yeni askerler gelecek geyigi ile geciyor geri kalan zamanda zaten kralsın :P Haydi ben kaçtım bakanı bekletmiyim B)-
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Eaglewingg said: yaktın bizi bahceli :( yaş sınırını 84 yapıp yine suncaklarmış düzeltmek için çekmişler :P (yada benim isteğim bu :))
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Eaglewingg said: yaktın bizi bahceli :( eah oyuncak mı lan bu böyle. bir sürü adam umutlandıydı.
huun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 welcome to the siyaset city. bak şimdi o milletvekili seçilmeden önce kimlere ne sözler vermişti. bi de düşün, parti içi demokrasiyi. uzun konular bunlar da derdi olan yansın hehe
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 tüh lan patladı topik, neyse post kasmış olduk bari ehuh
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ahueahuaehua eveet bu sene dokuzuncusu düzenlenen 10. geleneksel "bedelli çıkacakmış olm", "oh yırttık şerefsizim", temalı göbekli adamlar olağan kongresinin sonuna geldik. seneye yaz ayları öncesi tekrar görüşmek dileğiyle.
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Overseer said: ahueahuaehua eveet bu sene dokuzuncusu düzenlenen 10. geleneksel "bedelli çıkacakmış olm", "oh yırttık şerefsizim", temalı göbekli adamlar olağan kongresinin sonuna geldik. seneye yaz ayları öncesi tekrar görüşmek dileğiyle. ahhahah çok yaşa
huun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Masquerade said: gözden falan mı almadılar :p sivil hayatta bu ülkeye daha faydalısın dediler, almadılar. kilo, göz vs hep hikaye. bilen bilir.
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 askeriyede herşeyin bir mantığı vardır, gel gör ki herkes o mantığı bilmek zorunda değildir. En iyi asker ve en rahat asker verilen emri eksiksiz yerine getirendir. Ve emin olun emir vermek emir almaktan çok daha fazla sorumluluk ve risk içeren bir eylemdir.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 huun said: sivil hayatta bu ülkeye daha faydalısın dediler, almadılar. oha neymiş o öyle, mit felan mı (:P)
Öne çıkan mesajlar