Olivies Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 utopia said: nasıl ya? selin 1 sene daha ordasin en iyi ihtimalle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 hııı kjgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ben gelir seni alirim selin, sonra memlekete gideriz beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 sanirim oncelikli olarak meksikaya ucuslar durdurulmus ama emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 gözdenin köyünü de ziyaret eder miyiz şükrü? eziiik der nanik yaparız. ya atatürk havalimanına insanların vücut ısısını ölçmek için termal kamera koymuşlar, pilot da hasta gibi gördüğü insanları rapor edecekmiş uçaktaki. önlemler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 yapariz canim yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 domuz eti yemekle geçmiyormuş öyle yazıyordu geçen nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 bizi teğet geçicekmiymiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Burada 2 tane vaka goruldu. Meksikadan gelen kadin kendini hasta hissediyormus, karantinaya alindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Uluslararası uçuşlar ile ilgili bilgi varmı yasak veya değil gibisinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Sicarim ben direk, oyle boyle degil. Ama oyle bi durum yok abi panik havasi olurdu oyle olsaydi. Meksika disinda etkiledigi ulke yok ki su an, hatta CNN'de haber vardi bugun niye bi tek Meksikalilari etkiliyo bu, hele yani genclerini falan direncli olmalari gerekirken diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 aquila said: yaklasma, maske tak, elini yuzunu yika surekli, c vitamini al bol bol. Oseltamavir(Tamiflu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 @Spiegel Hayır gelmişsin hastalığın oluşma sebebini çözmüşsün gibi gereksiz konuşmuşsun sonra atar yapmaya çalışmışsın. Komik olmuş. Domuz pis hayvan o yüzden hastalık yaymış diyorsan kuşa ne diyorsun yani. Bilmeden konuşmayın böyle konularda. Domuz sevici gibi şeyleri hakaret olarak kullanıyorsanda azıcık büyü. Dünya öyle bir yer değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 salgın hfaaberinden 1 gun sora suan grip olmam da gergin oldu sdf =)) dur oglen bi doktora gideyim.. taksimdeki bi surru yabancıdan kapmıs olmayalım sifayı sdf =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 @Redeagle: benim anlamadigin neden domuzlari bu kadar koruyorsunuz onu anlamak zor geliyor. hayvan haklari koruyucusu musun? kus gribi tavuk yiyen insanlara geciyordu direk, bu daha beter domuza dokunup her hangi bi sekilde ya da hasta olan adama dokunup sonra elini azina burnu gorutunce geciyor, daha beter bi hastalik yani kus gribinden. ben de dalgasina basta camurda yasayan domuzdan da bu beklenirdi dedim, amma buyuttunuz olayi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 bi tane daha alıntı yapıp şu domuz pistir/değildir geyiğini uzatan olursa yeni bi başlık açılacak.. uzay yolu paniği! yok ikili tartışıcaksanız msn'den, öm'den falan takılın. misler gibi vallahi... domuzlar insalara geçebilecek çok fazla parazit ve hastalık barındırırlar. ama sanırım bu benzerlikten kaynaklı bi durum. keza organ nakilleri ile ilgili konularda bile çalışmalarda genellikle domuz tercih ediliyor. herhalde yapımız reddetmiyor.. hastalıklarının da insanlara daha kolay geçmesinin sebebi bu benzerlik idi yanılmıyorsam. gel gelelim zoology veya mammalogy konularının tartışılacağı daha net bir "domuzlar vs insanlar" başlığı değil bu. Onu Bilim/teknik bölümüne açıp kafa patlatabilirsiniz. bu konu H1N1 ile ilgili. bak domuz gribi bile demiyorum artıkın. o kadar bay geldi... alıntı pencereleri de hızlıca editlendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 dasaaa said: aquila said: yaklasma, maske tak, elini yuzunu yika surekli, c vitamini al bol bol. Oseltamavir(Tamiflu) evet bi de oyle biseyler diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 yalnız tr'de tamiflu'yu eczaneden alamıyoruz galiba. doğru mudur? yoksa alalım kenara koyalım 2kutu. 2010'a kadar dayansa, hiç bişi olmasa 2010'da normal grip olmaya yakınken kullanırız. pek sefgili eczacılarımız, ailesi eczacı olanlar. tamiflu satılıyor mu halka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 simdi bisey okudum da, hem prescriptionla satiliyo diyo, hem de cilgin talep var elimizde kalmadi diyo, lan herkeste prescription mi var anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 tamiflunun yaninda bi de relanza var. roche üretiyomus sanirsam tamiflu. yanniz ilac sektörü ne cosmustur simdi bu krizde, iyi taraflari da var hani domuz gribinin -bana yok ama olsun- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 WHO level 5e cekmis mevzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ben oldum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 lan:/ git gide level atliyor bu domuzlar. saatte kac k exp aliyolar acaba.ona göre bilelim de level 6ya atlamadan önce önlemimizi alalim. fitne fücurlar. almanya'da da varmis domuz gribi vakasi zati. hem de bavyera eyaletinde. korkuyorum, en iyisi kara carsafa bürünmeli *lülülüllü* eshedüüü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 bavyera da zaten tam domuz gribi cikicak yer tipi var, isme bak bavyera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Lan ben baya tirstim he. Dun gece belirtilerini okuya okuya kendimi hasta ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar