Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Domuz gribi paniği

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

@Spiegel

Hayır gelmişsin hastalığın oluşma sebebini çözmüşsün gibi gereksiz konuşmuşsun sonra atar yapmaya çalışmışsın. Komik olmuş. Domuz pis hayvan o yüzden hastalık yaymış diyorsan kuşa ne diyorsun yani. Bilmeden konuşmayın böyle konularda. Domuz sevici gibi şeyleri hakaret olarak kullanıyorsanda azıcık büyü. Dünya öyle bir yer değil.
Sosyal ağlarda paylaş

@Redeagle:
benim anlamadigin neden domuzlari bu kadar koruyorsunuz onu anlamak zor geliyor. hayvan haklari koruyucusu musun? kus gribi tavuk yiyen insanlara geciyordu direk, bu daha beter domuza dokunup her hangi bi sekilde ya da hasta olan adama dokunup sonra elini azina burnu gorutunce geciyor, daha beter bi hastalik yani kus gribinden. ben de dalgasina basta camurda yasayan domuzdan da bu beklenirdi dedim, amma buyuttunuz olayi ya
Sosyal ağlarda paylaş

bi tane daha alıntı yapıp şu domuz pistir/değildir geyiğini uzatan olursa yeni bi başlık açılacak..

uzay yolu paniği!

yok ikili tartışıcaksanız msn'den, öm'den falan takılın. misler gibi vallahi...

domuzlar insalara geçebilecek çok fazla parazit ve hastalık barındırırlar. ama sanırım bu benzerlikten kaynaklı bi durum. keza organ nakilleri ile ilgili konularda bile çalışmalarda genellikle domuz tercih ediliyor. herhalde yapımız reddetmiyor.. hastalıklarının da insanlara daha kolay geçmesinin sebebi bu benzerlik idi yanılmıyorsam. gel gelelim zoology veya mammalogy konularının tartışılacağı daha net bir "domuzlar vs insanlar" başlığı değil bu. Onu Bilim/teknik bölümüne açıp kafa patlatabilirsiniz.

bu konu H1N1 ile ilgili. bak domuz gribi bile demiyorum artıkın. o kadar bay geldi... alıntı pencereleri de hızlıca editlendi..
Sosyal ağlarda paylaş

lan:/ git gide level atliyor bu domuzlar. saatte kac k exp aliyolar acaba.ona göre bilelim de level 6ya atlamadan önce önlemimizi alalim. fitne fücurlar.
almanya'da da varmis domuz gribi vakasi zati. hem de bavyera eyaletinde. korkuyorum, en iyisi kara carsafa bürünmeli *lülülüllü* eshedüüü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...