Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Domuz gribi paniği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
belediye otobüsü? Hahahahahahahahah
525in yanında lafı bile olmaz. Metrekare başına 10 kişi düşüyo ya, bi hasta binse 1-2 defa hapşursa garanti 70 kişiye bulaşır, kaçarı yok.
Mesaj tarihi:
sağlık bakanı olcak adam da çıkıp işte "bi kişi bile ölse bu gripten tv'ye çıkıp aşı olmayın diyenleri ihbar edicem" falan diyo satıcaklar para kırcaklar diye insanların üstünden yapılanlara bak böyle bi memleket olamaz ya *küfür*

daha deney aşamasındaki aşıyı oldu diye birine bişi olsa devletten 3 kuruş tazminat alamaz o dallama da pişkin pişkin oturmaya devam eder koltuğunda...

öldürme oranı %1 olan bir hastalık için kopan yaygaraya bak
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

üniversitelilere domuz gribi bulaşmıyormuş.
ulan bi hafta tatil ne iyi olur var ya şu an. yemin ediyorum inanılmaz hayır duası alır adamlar.

bizim ünivde bana çarşamba perşembe cuma tatil.
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

Servis?

abi yarın foto çekip yollayacağım. servis ne kadar sert fren yaparsa yapsın ayaktakiler 1 milim kımıldamıyor. herkes yapışık tek bir organizma şeklinde. Belediye otobüsüyle rahat yarışır metrekareye düşen insan bakımından.
Mesaj tarihi:
Abi asi satmak icin abartiyorlar cok feci sekilde. Asilari satip ekonomiyi canlandirmaya calisiyor bence abd. Daha dun cnn de cikti 3 doktor, asilarin tukenmesiyle ilgili konustular. Asilar tukense bile korkmayin tamiflu ilacini alin biseyiniz kalmaz dediler.

burada kopeklere bile domuz gribi asisi yaptirtmaya calisiyorlar bu kadar sahtekarlik olmaz. kopek grip olur mu lan!??
Mesaj tarihi:
Eternalus said:

belediye otobüsü? Hahahahahahahahah
525in yanında lafı bile olmaz. Metrekare başına 10 kişi düşüyo ya, bi hasta binse 1-2 defa hapşursa garanti 70 kişiye bulaşır, kaçarı yok.

hiçbiryeri tutmamama rağmen daha 525 içinde hiç düşmedim.
Mesaj tarihi:
abi yazdim mi bilmiyorum da, doguda falan olsa anlayacagim da, batida, manisa gibi gelismis diyebilecegimiz bi sehirde, domuz gribinden nasil insan olur ya?
bi bok yapmiyor o zaman bakanlik insanlari bilinclendirmek icin. atesin cikarsa ve 1-2 gun boyunca dusmezse, direk doktora gideceksin, testi bile beklemeden ilaclari veriyorlar geciyor zaten.

edit: iki ustteki linkte insanlarin neredeyse yarisinda ates cikmiyor demis, boyle biseyi ilk defa duyuyorum valla.
  • Yeni Oluştur...