ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Allah(c.c) 3 friends are fans. Burcin Yavuz, Nihan ..., ömer Faruk Yılmaz are fans. Become a Fan zua:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 benim aklıma niye gelmedi lan yuhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Hakan Dikmen yazdı 17 saat önce Bu gurubu açan şahış... Allahu Teâlâ'nın azabı hakkında bir fikrin varmı? Bence sayfayı açarken hesabını düşünmemişsin.Kıyamet alametleri zuhur etmeye başladı.Senin yaptığınında budan farkı yok.Kendine gell... Derya Salih (Sakarya Üniversitesi) yazdı 11 saat önce sormayın ben de şaşırdım kaldım.ne yani ,bir sanatçının hayran sayısı daha fazla çıkarsa,-haşa- Allah'ı onunlam mı kıyaslayacağız?tövbe tövbeee...yönetici de her kimse hala bir açıklama getirmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ahaha Nihan açıklama bekliyoruz lan. Ne ayaksın pis sabetaycı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Allah(c.c) has no recent posts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 1400 yıl, çok oldu tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/562/9bf/4d5/8be/d40/8f1/a07/fe0/9c3/d79/89_450xNULL.jpg http://forum.paticik.com/thumbnails/c3a/679/959/ef6/537/a7f/d04/ede/ff4/8f6/59_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ich spreche deutsch auf. du bist mein lokomotiv andreas ja schon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Allahın olduğuna en büyük kanıt hala belanınızı vermiş olmaması bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 kazımkarabekir said: Allahın olmadığına en büyük kanıt hala belanınızı verememiş olması bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 MEHUEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ya evet niyan ne ayak ya? Sürekli Allah(c.c.) yazıyo.. Resmen misyonerlik :P Ben de page kurucam OrCuN(c.c.) diye (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 cey cey okaçça böyle bişey vardı c.c okaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 kazımkarabekir said: Allahın olduğuna en büyük kanıt hala belanınızı vermiş olmaması bence ô_Ô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 kazımkarabekir said: Allahın olduğuna en büyük kanıt hala belanınızı vermiş olmaması bence haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 abi ahaha ya ben dun 2 arkadasiniz fani olmus hedesini gorunce aa kim lan bunlar bakayim dedim, mouse kaydi yanlislikla fani oldum dfshg sonra remove ettim ama demek ki ise yaramamis. isin kotusu sonra firefox yanit vermemeye basladi........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 kazımkarabekir said: Allahın olduğuna en büyük kanıt hala belanınızı vermiş olmaması benceOF ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 burtonesk said: abi ahaha ya ben dun 2 arkadasiniz fani olmus hedesini gorunce aa kim lan bunlar bakayim dedim, mouse kaydi yanlislikla fani oldum dfshg sonra remove ettim ama demek ki ise yaramamis. isin kotusu sonra firefox yanit vermemeye basladi........... remove mu etmeye çalıştın. vay münafık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 burtonesk said: abi ahaha ya ben dun 2 arkadasiniz fani olmus hedesini gorunce aa kim lan bunlar bakayim dedim, mouse kaydi yanlislikla fani oldum dfshg sonra remove ettim ama demek ki ise yaramamis. isin kotusu sonra firefox yanit vermemeye basladi........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 vallahi lan bir anlik parmak surcmesi oldu sadece hepsi bu=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 burtonesk said: abi ahaha ya ben dun 2 arkadasiniz fani olmus hedesini gorunce hayırlı olsun. ölümsüzlükte bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 git be sdhjfgsdg sadece senin faninim ben orcun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ben de Cons'un faniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 kasa fani o yalniz, yanlis fan olmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar