ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Selamlar, Patiden bir grup olarak Company of Heroes'a sardık, multi atıyoruz 2 gecedir; acaba bizden başka oynayan var mı merak ettik. Mesaj atınız, geri dönüş kısa sürede yapacağız ehuah. Bu arada oynama şeklimiz: - Company of Heroes (hiç expansion yok) (1.7.1 patch) - Hamachi 1.0.1.5 Şu an 3-4 kişiyiz, hedefimiz 4v4 oyun çevirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 steam? hamachi? oha adam hamachi yazmış.. 3 saattir html kasmaktan görmemişim. pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hamachi yazmıstım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 adam link bile vermis ya, insaf =) ben de 3-4'un icindeyim, cok noobum, ama ardadan iyiyim simdi allah var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 tamam vurmayın. ^^ OF yüklü ya bende. bunu downgrade falan mı yapıcam, yoksa reinstall allahın emri mi? bu arada ağır noobumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 coh varsa, ustune expansion olsa da farketmiyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Downgrade'e gerek yok, 1.7.1'e patchleyeceksin oyunu, expansion olması herhangi bir sorun yaratmıyor. 1.7.1 patch'li Company of Heroes ve Hamachi olduğu sürece oynayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 selam ben de oynuyorum. mum'den BAYA iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Orjinali var 1.5 senedir netten oynuyorum :) Patchlerseniz atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Bende de orjinali var devamlı olarak atıyorum. Geri patchleyebilmenin yolu steam üzerinden maalesef yok o yüzden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Ben oynarım, oyun olunca haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Gimli said: Orjinali var 1.5 senedir netten oynuyorum :) Patchlerseniz atarız Gimli sen ağır ezersin bizi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 hiç oynamadım ama sizi ezmek için indirip kasabilirim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 orjinal alıverin , tales of valor'a gerek yok , goldu baya ucuzlamiştı en son onu alın, adam gibi ladder'lı oynıyalım, butun dunya türkün gücünü falan duysun evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 valor mu opposing fronts mu ne lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 adam gibi orjinal alin, beraber kasalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Şu Hamachi problemini çözemedik, kafayı yiciim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 valor'la yenı 8 unite geldi, ama onları eski ünitelerin yerine koyup oynusun. cok şart dğeil yanı. opposing fronts+vannilla coh gold paketleri var ucuzda alıverin işte miss gibi oynıyalım. hayır bahsettiğiniz versiyonlar hem cok buglı hem cok dengesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Param yok Cüce, anlamıyor musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hamachiyi çözse n de oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ben bugun aldim valla tales of valor'u janjan olsun diye... oynamak isteyen haber versin. hamachi mamaci kastirmayin. ayrica ebayden cdkey alin. Coh vanilla cdkeyler 10$ falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar