dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ozel bilgi dedigim adım, yasım, okulum yasadıgım yer msnim vs msn vermiyceimi anlatabildm sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 utku şansına küs abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Bi erkeğe yapılıcak en kötü şey ona böyle hissetmektir bence . Oturcan forumda mektuplar yazcan üzülcen fln çocuğun götü kalkcak aha kız bana aşık diye fln yapma böyle şeyler sonra adamlar facede her gördükleri kızı ekliyolar eheiehei yakışıklıyım ben kimse resistleyemez benim cazibemi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sorry ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ginaly said: msn ver o zaman bana. Arkadaşlar üstüne gitmeyin,rahatlamak isteyen birini daraltmaya hiçbirimizin hakkı yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Laraken said: utku şansına küs abi. vay lan. ilk kez bir kız tarafından reddedildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 balon said: ginaly said: msn ver o zaman bana. Arkadaşlar üstüne gitmeyin,rahatlamak isteyen birini daraltmaya hiçbirimizin hakkı yok ... taktiğini yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 rakı içek mi be hacı bunun üzerine meze olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ya utku beni reddedersen bu hallere düşersin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 pogodi said: ya utku beni reddedersen bu hallere düşersin işte kıymetini bilemedim balım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ginaly said: balon said: ginaly said: msn ver o zaman bana. Arkadaşlar üstüne gitmeyin,rahatlamak isteyen birini daraltmaya hiçbirimizin hakkı yok ... taktiğini yerim. özür dilerim seni kırdıysam .. seni kırmak istemedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ne bicim bi topic bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ginaly said: Laraken said: utku şansına küs abi. vay lan. ilk kez bir kız tarafından reddedildim. bosver hacı herseyn bir ilki vardır @dunno yine mi ayrıldn sen :D sen baska birini bul yav :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Wylde said: Bi erkeğe yapılıcak en kötü şey ona böyle hissetmektir bence . Oturcan forumda mektuplar yazcan üzülcen fln çocuğun götü kalkcak aha kız bana aşık diye fln yapma böyle şeyler sonra adamlar facede her gördükleri kızı ekliyolar eheiehei yakışıklıyım ben kimse resistleyemez benim cazibemi diye bunu acıkca soyleyebilmene cok sevindim. yani ben bu kadar rahat soyleyememistim ama bence de oyle. benim gozumde 1numara bile olsa o benim boyle hissettigimi anlayınca hos bisey olmuyo aslında. g**u kalkıyo ve hem kendini cok begenmeye baslayabilir hem de kız nasılsa bana asık diyip kotu davranmaya baslayabilir. yanlıs yaptım onu cok onemsedigimi ona soyleyerek bence. ama duzeltmek icin mail atmak yerine biraz soguk davranıcam iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ginaly said: pogodi said: ya utku beni reddedersen bu hallere düşersin işte kıymetini bilemedim balım. 10 üzerinden 6 bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 abi futbol maçı gibi ilişkileriniz var. taktik falan yapıyorsunuz. salın gitsin doğalına yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 biraz geç kalmış olabilirsin tabi işin tam boyutunu bilmiyorum ama kız naz yapıo yemem bu numaraları triplerinede girebilir başkasıyla çık bence çocuk üzerine planlar yapma soğuk davraniyim cart curt diye .sil gitsin komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 naz yapmıycam soguk davranma derken: onu gordugumde yine cok iyi konusucam ama daha umursamaz olucam kısa bi sure. isim cıkıcak baska yere gidicem, biraz daha mesgul olucam, aradıgında kapatmam gerekicek 1 ya da 2 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 4 kere işin çıksın 4 kere meşgul ol derslerle falan uğraş 2 kere telefonu kapatmak zorunda kal. 4-4-2 diyoruz biz buna. işe yarar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Laraken said: abi futbol maçı gibi ilişkileriniz var. taktik falan yapıyorsunuz. salın gitsin doğalına yeaa. hakkaten ha, tut kızın saçından, sonrası drag&drop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bende diyorum ki bi çocuğa bu kadar kafa yorma kendine yazık edersin bırak o yorsun sana kafa aaa kızsın kız dediğin peşinden koşturur hiç hoşuma gitmiyo erkek için uğraşan hatunları gördükçe sinirleniyorum doğanın düzenini bozuyolar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 azimli misin abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 arkadaşlara yardım etmiyorsunuz , bari rahat bırakınn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 benim icin gercekten dunya bi yana diyebiliceim biri nerdeyse. "tamam beni cok seviyo artık ve onun icin en ozel kisi benim."i rahat rahat diyebildiginiz kıza karsı pek de bi heyecan duymazsınız itiraf edin. cepte gibi gelir biraz icten ice. bu da ilişkiyi bozması cok olası bi dusunce olur. tüm "taktikler" bu yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 dunno msni bana verebilirsin. patide ağzından hiç laf çıkmayan tek adam benim belki de. neler biliyorum neler tahmin bile edemezsin. birbine sövenler, ters ilişkiler, arkadan konuşmalar, çok acayip şeyler. hepsi ben de hiçbirini anlatmadım ama. seni de anlatmam seni anlıyorum ve arttırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar