Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elinde 1999 yapımı "Silver" adlı oyun olan var mı ?


Deathblade

Öne çıkan mesajlar

Evet var mı ?

Action Rpg ' mi diyim türüne ne diyim bilemedim . Infrogames yapmıştı galiba . Sarı saçlı bir genç vardı mouse'la savaştırıyorduk .

--

Eski oyunları topluyorum bu günlerde feci bir şekilde . Gorky(Odium) 'u buldum en son . Şimdiki hedefim Silver. Malum yerlerde en fazla 2-3 "seeders" bulabiliyorsun. Oda 0.4-0.5 kb 'a anca yetiyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:
O zaman yeni işletim sistemleri (xp,vista) için ayrı bir patch'i olduğundan haberinde yoktur :)
yok patch i indirdim. nerde sorun çıkardı hatırlamıyorum yalan olmasın şimdi. ama demosunu seyrettim sanırım. yada ayrı patch derken belki yanlış patch indirmişimdir ama o zaman oyun açılır mıydı? :S bilemiycem, hatırlamıyorum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende halen var silver, o zamanlardan kalma hani kitapçığına kadar fotokopi yapıp herşeyiyle kopyalayıp satarlardı =p O zamandan kalma ama en son oynamaya çalışınca bir zorluk çıkarmıştı onu hatırlıyorum.

Silver'ı beğendiyseniz beyond good and evil i de deneyin derim onuda seversiniz kesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oha abi Silver en imba bi oyundur ya.
Ama şu anki bilgisayarlarda sorunsuz çalışması imkansız gibi bi şey. Önceleri GeForce ekran kartlarında sorun yaşanırdı, şu an hem o sorun devam ediyo, hem de işlemciler hızlı kaçtığı için oyunun belli bi kısmından ötesine geçmek mümkün diil.
Patchler falan olsa da, hem bunları bulmak çok zor, hem de zaten sorunlu çalışıyolar, oyunu rastgele göçertiyolar.
Kısacası malesef eskiden olduğu gibi hevesle oynamak çoook zor Silver'ı.
Laa en sevdiim oyunlardan da biridir, Silver dedin mi hep onu oynadıım o zamanlar gelir aklıma. Bi fena oldum şimdi sdkjhf

Edit: Şöyle de CD'leri vardı oyunun. Bendekileri atmışım sanırım ya. Hödük ben :(

Attached files
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet oyunu indirdim,kurdum. crackledim çalıştırdım ama görüntü gelmiyor, giriş sesini duyabiliyorum.

indirdiğim dosyanın içinde "silveruk_geforce2patch_v2" adlı bir patch vardı, daha doğrusu sadee başka bir silver.exe si bunu da denedim değişen bir şey yok. bu exe yle çözülmemesi normal mi yani başka indirmem gerken bir patch war mı?

edit: çalıştırdım biraz oynamayı denedim, 2-3 dakika sonra bu hatayı aldım "ERROR EXCEPTİON: Access Violation" neyse oyunu görmüş oldum, merakım gitti :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vmware'le deneyebilirsin . Ama setup'tada sorun olabilir ben bu oyunu Win 2000 professional 'da oynadığımı hatırlıyorum.
--

Edit : Şimdi baktım sorun video kartları ile ilgiliymiş . Araştırmacı gazeteci olarak sorunu halletmeye söz veriyorum . Gerçi şu vizeler bi geçsin öle vereyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...