Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Münevver Karabulut Cinayetinde Son Gelismeler

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

otopsiyi yapan kişinin kullandığı eldivenden geçmiş. aynı eldivenle 2 ayrı cesede otopsi yapmış herhalde.

ek: otopsiyi yapan değil otopsiye yardımcı olan teknisyenin daha önce otopsi yapılan/yapılacak olan cenazenin giysilerini aynı eldivenle değiştirmesi sonucu eldivenine sperm bulaşmış ve aynı eldivenle münevver'in otopsisine devam etmiş.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12030906.asp?gid=229

burda detaylı açıklama var. Bu teknisyenlerin sadece mersinde bir okuldan yetişmesi ciddi anlamda bir sıkıntı gibi. Demek ki yeterli sayıda eleman yok, yerlerine sıradan insanlar alıyorlar ve iş üstünde eğitilmeye çalışıyorlar. Suç sadece teknisyende değil sistemde ve bu sistemi değiştirmek için kılını kıpırdatmayan yöneticilerde.
Sosyal ağlarda paylaş

zgrw said:

sipeyskeyk said:

Kusura bakma da şu anlattığın olaylardan sadece istanbulda onlarca oluyor.Medyada yer almıyor diye olmuyor sanma.Burada sadece öldüren hayyam garipoğlunun yeğeni olduğu için ve ceset de bebek gibi bir yerde bulunduğu için medya üzerine gitti.

Onlarca oluyor????
Her gün sokakta çöp kutularına kafası kesilmiş genç kızlar atılıyor, bunu sen biliyorsun diğer çocuk biliyor ama kisme sallamıyor??

Ben hiç cinayet işlenmiyor demedim ama bu toplum buna alışık değil!!!

Bu ülkede hergün yığınla insan bıçaklanıyor; travestisi, hayat kadını, ev hanımı. Kimse çıkıp n'oluyor demiyor çünkü önemsemiyorlar. Önemsenmesi için illa kafalarının çöpe atılması mı gerekiyor?

Olay fazla büyütüldü, altı üstü bir kız demiyorum. Elbette katili yakalanmasını istiyorum, keşke medya her davada bu kadar ısrarcı olsa, işin arkasını takip etse. Ama sadece halkın ilgilendiği bir davanın heryerde haber olup durumun buralara gelmesi, polisin beceriksizliği insanın canını çokça sıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rukh said:

Bu ülkede hergün yığınla insan bıçaklanıyor; travestisi, hayat kadını, ev hanımı. Kimse çıkıp n'oluyor demiyor çünkü önemsemiyorlar. Önemsenmesi için illa kafalarının çöpe atılması mı gerekiyor?

Olay fazla büyütüldü, altı üstü bir kız demiyorum. Elbette katili yakalanmasını istiyorum, keşke medya her davada bu kadar ısrarcı olsa, işin arkasını takip etse. Ama sadece halkın ilgilendiği bir davanın heryerde haber olup durumun buralara gelmesi, polisin beceriksizliği insanın canını çokça sıkıyor.

güzel kardeşim olayın büyütülmesinin sebebi
öldüren kişinin yurtdışında gününü gün etmesi.
diyosunki bi sürü kişi öldürüylüyo
polis kimin öldürdüğünü biliyomu çoğunun ?
bilmeden ne yapabilir ki. sessizce bi şekilde çözmeye çalışcak tabiki.
bu olayda kimin öldürdüğü belli ama kaçıyo
tatil yapıyo. tabiki fazla büyütülcek.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun orda işte
hayır güzel bişi değil katil olmak tabi ama
fakir bi insan katil olunca kaçıcağı yeri sınır olunca yakalanıyor ve paşa paşa cezasını çekiyor.
ama bu eleman baba tarafından torpilli olduğundan bi şekilde yakalanmıyor.
adalet işlemiyor kısacası.
adalet bu ülkede fakir kesime işliyor. zengin kesime dokunamıyor bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten boşu boşuna büyütüldü yazmadım. Bu kadar büyümesi ve üzerine hâlâ sonuçsuz olmasından tiksindiğimi belirtmek istedim. Böyle olaylar çok oluyor, kimse umursamıyor dedim. Sokak aralarında olan olayların sonuçsuz kalmasında yapılacak çok birşey yok, o konuda haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

4ay oldu di mi?
şaka gibi.
polisin prestiji -ki gözümde prestiji sıfır,nefret ediyorum topundan-,adaletin hukuğun prestijinin sarsılmasınıda mı önemsemiyo hükümet çok ilginç.
kırmızı bülten çıkarıldı hala kaçıyo vay be.gerçi nereye kadar elbet yakalanıcak intihar falan etmezse,öldürülmezse fln.

edit:öldürülmezse de ironidir.yani herşey beklenir bence,öldü diye yutturmaya çalışırlarsa falan olayı kapatmak için şaşırmam pek.
Sosyal ağlarda paylaş

Polisin prestiji şu emniyet müdürü olucak herifin açıklamalarından sonra dibe vurdu benim gözümde.
Ama klasik dinci zihniyetiyle polisi bayağı akladı ya asıl ona şaşıyorum. Ailesi kızı takip etseymiş filan diye bi "haketmiş" havası estirdi ve şu dinci kesim bayağı yedi bunu, insanlıktan tiksindim ya. İnsanlar resmen o herifin açıklamalarını alkışladılar ya.
Onun etkileri geçince de kızın üzerinde yabancıların sperm örnekleri bulundu, yine bi "haketmiş" moduna girdi millet. Haber yine düştü. Ancak şimdi o "adli tıpta oluşan bir karışıklık" yüzünden olduğu açığa çıkınca dava tekrar gündeme geldi. Yani öyle 20 dakka zaman öldürme olayı filan bunların yanında komik kalıyo ya.

4 ay geçirmişler böyle böyle. Manyağın tekinin sırf parası var diye elini kolunu sallaya sallaya tatil yapıyo ya. Biz de saf saf takılıyoruz öyle devlet var başımızda, adalet var, güvendeyiz filan diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya anlamadığım şey kızın üzerinde sperm bulunsa bile bunun suçu cinayeti işleyende olmaz mı? Kıza niye namussuz demeye getiriyor bu işle ilgilenenler? Sperm bulunduysa, tecavüz vs söz konusudur bunun başka izahı olamaz.

Onuda geçtim bekareti bile açıklanıyor kızın. Ya size ne bakire mi değil mi? Siz şu cinayeti işleyen caniyi yakalayıp getirsenize? Yani bakire değilse keselim atalım mı milleti? Bakire olmayan maktül ile ilgilenmiyor musunuz?

Adli tıp resmen çuvallamıştır. Emniyet için diyecek sözüm bile yok. Koskoca İstanbul'un asayişinden sorumlu adamın zihniyetine hayran kaldım.

Herkes karısına kızına sahip çıksın, olmadı bir pompalı alıp kendi adaletimizi sağlayalım, emniyete giden paralarda gemiciklere gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

Ya anlamadığım şey kızın üzerinde sperm bulunsa bile bunun suçu cinayeti işleyende olmaz mı? Kıza niye namussuz demeye getiriyor bu işle ilgilenenler? Sperm bulunduysa, tecavüz vs söz konusudur bunun başka izahı olamaz.

aynen. anlamadığım konu şu yani mesela bir hayat kadınına bu yapılsaydı meşru mu olacaktı ki çıkıp böyle konuşabiliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

film çekilmesi konusuda ayrı bir saçmalık... ailesinin yarasına iyice tuz biber dökcekler...

üstelik bir de yönetmen açıklama yapıyor "90 günde çekicez"... 90 günde çekilen filmden hayır mı gelir? millet holywood'da 2 yıl uğraşıyor filmler için... mağdem toplumsal mesaj vermek istiyorsun, mağdem insanları bilinçlendircem diyorsun, bari 1 yıl fln bir çalış, düzgün bir şey çıksın... sırf ortalıkta gözükmek için toplumsal mesaj vercez ayağına insanların duygularını sömürmeye çalışmak gibi geldi bana bu olay...

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1118605&Date=17.07.2009&b=Munevverin%20sevgilisi%20rolunu%20oynayacak%20oyuncu%20araniyor&KategoriID=15
Sosyal ağlarda paylaş

Balıkesir - Çanakkale arasından ihbar gelmiş... Umarım yakalarlar ve adalet yerini bulur...

İSTANBUL'da öldürülen lise öğrencisi Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak aranan Cem Garipoğlu ile ilgili ihbar Çanakkale ve Balıkesir polisini alarma geçirdi.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü, Münevver Karabulut'in katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun 06 ZJY 29 plakalı kırmızı Renault Clio marka otomobille Ayvacık İlçesi, Küçükkuyu Beldesi istikametine gittiği ihbarını aldı. Çanakkale polisi, otomobilin il sınırlarını geçmiş olabileceği ihtimali üzerine durumu saat 17.10'da Balıkesir polisine bildirdi. Bunun üzerine Balıkesir polisi, Edremit, Burhaniye, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile aracın bulunduğu güzergahtaki ekipleri telsiz anonslarıyla uyardı. Polis, kırmızı renkli otomobili aramaya başladı.

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1118734&Date=17.07.2009&b=Balikesirde%20Cem%20Gariboglu%20alarmi
Sosyal ağlarda paylaş

şu münevver kadar hiç bişey memleket meselesi yapılmadı kardeşim yaa
bi tek o mu var katili yakalanmayan bu ülkede
bi çok cinayet dosyası faili meçhul olarak tozlu raflara kaldırılıo, hepsi için yapsınlar bu aramaları tekrar, neden? ilgi çekmesi için illa katilin amcasının zengin bi iş adamı mı olması gerekiyo!
yazık bu ülkeye gerçekten.. bunca gelişmiş teknolojiye ragmen bulunamadıysa bunun içinde bi art niyet vardır kesin.. medyayı da bizi de oyalıyolar işte...
şu münevver kadar gerçekten memleket sorunları üzerine de düşülse bi çok şey degişir bu ülkede...işsizlik soygunculuk hortumculuk aldı başını gidio anasını satayım...medya işine geleni haber yapıo..reyting nerde medya orda!

ayrıca kızın resimlerinin sürekli ekranda olması, yok sperm yok bilmem ne bulundu diye sürekli haber yapılması kızın namusuna da ister istemez laf edilmesine yol açıo,katille samimi fotografları cart curt.. tebrik ediyorum medyayı, bi ölünün üzerinden bile reyting almayı başarabiliyo, o kızın ailesinin yerinde olsam en azından o resimlerinin ekrana verilmesine karşı çıkardım.. ama aile bundan rahatsızlık duymuyo o ayrı..
Sosyal ağlarda paylaş

Schwarzkopf said:

şu münevver kadar hiç bişey memleket meselesi yapılmadı kardeşim yaa
bi tek o mu var katili yakalanmayan bu ülkede
bi çok cinayet dosyası faili meçhul olarak tozlu raflara kaldırılıo, hepsi için yapsınlar bu aramaları tekrar, neden? ilgi çekmesi için illa katilin amcasının zengin bi iş adamı mı olması gerekiyo!
yazık bu ülkeye gerçekten.. bunca gelişmiş teknolojiye ragmen bulunamadıysa bunun içinde bi art niyet vardır kesin.. medyayı da bizi de oyalıyolar işte...
şu münevver kadar gerçekten memleket sorunları üzerine de düşülse bi çok şey degişir bu ülkede...işsizlik soygunculuk hortumculuk aldı başını gidio anasını satayım...medya işine geleni haber yapıo..reyting nerde medya orda!

al bendede o kadar. 1000 kişi ölse haberi yapılmaz bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...