Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Medya olayın peşini bıraksın, babanın adı lekelensin falan diye Garipoğlu ailesi uydurmuştur bu para işini diye düşünmüştüm ben, sonra öğrendim ki kayıt varmış bununla ilgili. Bugün de röportajını gördüm, "duyduğum kadarıyla görüntülerimi falan da çekmişler, benim zaten basından saklayacak bir şeyim yok ki" diye kıvırmaya falan kasmış. Niyetimiz belli oldu bari yalancı çıkmayalım hesabı sözde kendisi de açıklamış yani. Parayı yemek için değil, vakıf falan kurmak için istiyormuş da bilmemneymiş. Cem'i teslim edip, okul yaptırıp, 3 milyon Euro verecekmiş aile, o zaman helalleşirlermiş. Biz "olay dinince yargıyı da satın alır 3-5 yılla yırtarlar" derken baba direk kendisini sattı yani, ne diyim. Paran varsa her şey mübah hakkaten bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 radagast62 said: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12379209.asp?gid=229 said: Süreyya Karabulut, “3 milyon euro verirlerse hakkımı helal ederim dedi” bunu gerçekten dediyse pes yani Kim kime neyi helal ediyor anlayabilmiş değilim. Ölen kişi adamın kızı, ne demeye neyi helal ediyor, hadi etti diyelim bu katil zanlısı teenage yine cinayeti işlemiş ise mahküm olacak ve cezaevine girecek. Ha kızın babası helallik istemiş ha ben istemişim ne farkı var ki ? Dinende helallik diye bir saçmalık yok nedir o zaman bu mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Videyoyu yayınlasalarda görsek adamın para isterken neler dediğini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 haberlerde vardı bügün,seda nı programda sölemiş sonra bide röportajda kendi söledi,evet istedim vakıf kuracam falam dedi,bide eşi ms hastasıymış onun için hastane vakıf bilmemne kurcakmış 3m euro ile,şaka gibi ya... Zaten bu olay patlat verdiginden beri o anne ile babadan kıllanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanksta Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 o cem denen elemanı biraz zor bulurlar, aile yahudi kökenli, rusya'da, orda, burda fabrikaları var. işin içinde devlet de var, mossad da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Cem kızı kesecegıne su babasının kellesını kesseymıs ıste o zaman hayırlı bır ıs yapmıs olurdu.Ne kadar antıpatık bır adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bu kız ölünce bu kadar ünlü olacağını bilemedi. İronik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kanal d'de adam. videosu gösterilecek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hahaha cemil diye bi adam var çok fena tartışıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 cemil - bu süreyya karabulutun 3m Euro'yu istemesi için yolladığı arabulucu. 3m euroyu alıp amerikaya gidicektin hadi kıvırma dio münevver'in babasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bu cinayet iyice karikatürize edilmeye başlandı. Teenage elemanın yakalanacağı yok, ölen öldüğüyle kalacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Oha ya. Ben bu Yılmaz Özdil in önünde saygıyla eğiliyorum. Münevver Güncel konuları yazarım, vatandaş ne konuşuyorsa onu, işim bu... Ama aylardır konuşmamıza rağmen, çok okunduğunu bildiğim halde, Münevver’i yazmadım. * “Neden?” derseniz... * Polis muhabiri olarak başladım. İlk haberim, cinayet. Zordu. Öldürülen kişinin tek kare vesikalık fotoğrafını alabilmek için, sivil polis kılığına girmiştim. Gazeteci falan giremezdi o evlere çünkü... Hatta mahalleye giremezdi. * Sonra? Sonra bi haller oldu bize... * 80’lerin sonuna doğru, cinayet mahalline gitmemize gerek kalmadı... Cinayet mahalli bize gelmeye başladı! Telefon ediyorduk, öldürülen kişinin ailesi fotoğraf albümünü koltuğunun altına koyup, getiriyordu. Önceleri araç gönderiyorduk... Baktık ki, zaten teşne, “Taksiye bin, gel” demeye başladık. Komşular da gelsin diye minibüs tutanı bile gördüm. * Ve, 90’ların başı... Zahmet edip aramıyorduk artık, “Cinayet oldu, fotoğrafları getireyim mi hemen?” telefonları gelmeye başladı. E hangi birini basacağız... “Öldürülen kız güzelse getir” demeye başladık. * 90’ların sonuna doğru... Şımardı maktul aileleri! * Özel televizyonlar çıktığı için, gazetelere yüz vermemeye başladılar... “Senin tirajın ne kadar ki?” diye küçümsüyorlardı. Biz kuru kuru fotoğraflarını vermeye çalışırken, televizyonlar şakır şakır düğün videolarını yayınlıyordu kurbanların... “İşte görüyorsunuz sayın seyirciler, boğazını testere ile kestiği geline bileziği böyle takmıştı katil” filan. * Milenyum geldi ardından. 2000’ler. Öldürülen kadının tatil videosu, katledilen çocuğun sünnet videosu falan kesmemeye başladı... “Evine canlı yayın aracı gönderelim, çocuğunu nasıl öldürdüler çık anlat” demeye başladık ana-babalara... Kabul ettiler. * Ama bir pürüz vardı... Canlı yayın araçlarının parasını sokaktan toplamıyorduk, fazla masraf oluyordu. “Çok istiyorsan, gel, stüdyoda anlat” demeye başladık; onu da kabul ettiler. * Bu sefer, başka bir pürüz çıktı ortaya... Özel televizyon sayısı belki yüz tane, öldürülenin anası babası sadece iki kişi... Arz-talep meselesi nedeniyle, karaborsa oluştu haliyle... “Şu kadar veriyorum” diyene çıkmaya başladılar... “Şu kadar” verenlerin reytingi arttı... “Şu kadar” verenlerin reytingi artınca, “Bu kadar veriyorum” diyenler çıktı. Tadını almışlardı... “Para mara vermem” diyen bizim gibilerin hayatı gene zorlaştı. * Sektör haline gelmişti bir ara... “Aracı”lar gidip geliyordu, makul komisyonlarla... Allah’tan medya patronları musluğu kesti de, haber için para ödenmekten vazgeçildi. * Zaten izlenmiyordu eskisi gibi... Münevver’e kadar taa ki. * “Aydın kimse” demek Münevver. * Aydın kimselerin, para karşılığında her türlü katakulliyi çevirdiği bir ülkede, Münevver’in babasının öbürlerinden para istemesi gerçekten şaşırttı mı sizi? * Ya da şöyle sormalı belki... Hâlâ şaşırabiliyor musunuz bu ülkede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 artık birileri şu süreyya denilen herifi durdurmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 abi yılmaz özdil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yazı başarılı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Law said: Bu cinayet iyice karikatürize edilmeye başlandı. Teenage elemanın yakalanacağı yok, ölen öldüğüyle kalacak galiba. olen zaten olduguyle kaldi. yakalaninca cocuk, olen reslenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bu adam da delirdi. şuan izliyorum televizyonda da cidden saçmalıyor. şova döndü artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Yazı başarılı evet, ülkedeki seviyesizliği, vatandaşlardaki karaktersizliği sonuna kadar ve çok güzel yazmış. Ama bu adamın yaptığı normal değil. Yani genel kitleden ayrı tutuyorum bu adamı. Biraz önce haberlerde videosunu izledim. Adam bildiğiniz akli dengesini yitirmiş. Konuşamıyor, aklında bir şeyler var, sözcüğe dökemiyor. Tepkileri, sözleri tamamen anlamsız, tutarsız. Çok suçlayamıyorum o yüzden. Şurada kaçınız kızınız böyle vahşice öldürülse akli dengesini asla kaybetmeyeceğini iddia edebilir ki? O yüzden çok kızmamak lazım bu adama, diğer para avcısı sözde madur ailelerin yanında bu adam daha saf, fazla sevgi ve şoktan delirmiş gibi geliyor bana, ya da öyle olmasını istiyorum, hırstan ve para aşkından kızını satacağına kızının sevgisinden akıl sağlığı gitmesi daha "doğru" geliyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 olm kayış kopmuş lan Allah yardım etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Kafayı yemiş gerçekten.Allah yardımcısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 shipitducy said: Law said: Bu cinayet iyice karikatürize edilmeye başlandı. Teenage elemanın yakalanacağı yok, ölen öldüğüyle kalacak galiba. olen zaten olduguyle kaldi. yakalaninca cocuk, olen reslenmiyor. Çok sağol bunu bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Bella said: şova döndü artık. bu olay bitiriyo işte beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Law said: shipitducy said: Law said: Bu cinayet iyice karikatürize edilmeye başlandı. Teenage elemanın yakalanacağı yok, ölen öldüğüyle kalacak galiba. olen zaten olduguyle kaldi. yakalaninca cocuk, olen reslenmiyor. Çok sağol bunu bilmiyordum. np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 3m euro istemesi işleri kendi adına zorlaştırdı bence.uğur dündar da canli yayına alamam ben bu adamı bugün yaptıklarından sonra dedi.adamın cidden piskolojisi bozulmuş... eğer rol yapmıyorsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar