Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dağıtımım açıklandı

0ne

Öne çıkan mesajlar

Llama said:
Kem0 said:
emin ol batıdaki yerlerden daha rahat yapıcaksın :) elektronik varsa karargaha atmaya bak kapağı :)

bu dediğine katılıyorum değşet bi şekilde
istanbulda yaptıgım askerliğin taaaaaa....

bende bodrumda yaptım ilk 9 ay çektiğim ızdırabı bi ayaklarım bi ben bilirim günde 2-3 saat uyku 50 derece sıcak. uzman'a bile tekmil verirdik öyle rezaletti 9 ay sürdü sonrasını askerlikten saymıyorum ztn :)
Sosyal ağlarda paylaş

oha kendimi bir an için öztürkler.com da hissettim :D

İstanbul'da Levent'te oturuyorum bilen bilir askeri lojmanları. Pederin de iş yeri lojmanlara bir hayli yakın. Velhasılı doğu da çatışmış birçok askere sordum gayet safça 'abi kaç terörist öldürmüşündür' diye hemen hemen hepsi onca sene çatışmasına rağmen 'çatışma anında kim kime dum duma ne vurduğunun farkında oluyorsun ne de vurulduğunun' demiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Son çarşıma da çıktım.Haftaya cumartesi veya pazar gidiyorum Bursa'ya 7 gün izinden sonra uçakla Van ordan merkez komutanlıkta ktm konvoyunu beklicez.Sonra ver elini hakkari.Orda dağ-komando tugayında yazıcı olarak bıraktırmaya bakıcam.Bilgisayar elektronik falan bakalım işe yarıyıcakmı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende doğu ilimizde ki bir hudut karakolunda karakol komutanı olarak görev yapıyorum. Kimsenin o bölge ile ilgili anlattıklrına kulak asma herkes herşeyi abartır. Eğer komutanların iyiyse batıda askerlik yapan bir sürü askerden çok daha rahat askerlik yaparsın. Doğuda bir çok gereksiz ayrıntıya bakılmaz asker sıkılmaz günleride rahat geçer. Hiç içini sıkmadan git bizde burda hergün askerleri tezkereye yolluyoruz. Günler nasıl geçti anlamadık diyor hepside umarım bizde bir gün aynısı diyecez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...