SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Hayırlı teskereler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Kolay gelsin ve hayırlı tezkereler. Umarım kararkahtan pek burnunu çıkarmayacağın bir görev olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Kem0 said: emin ol batıdaki yerlerden daha rahat yapıcaksın :) elektronik varsa karargaha atmaya bak kapağı :) bu dediğine katılıyorum değşet bi şekilde istanbulda yaptıgım askerliğin taaaaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Llama said: Kem0 said: emin ol batıdaki yerlerden daha rahat yapıcaksın :) elektronik varsa karargaha atmaya bak kapağı :) bu dediğine katılıyorum değşet bi şekilde istanbulda yaptıgım askerliğin taaaaaa.... bende bodrumda yaptım ilk 9 ay çektiğim ızdırabı bi ayaklarım bi ben bilirim günde 2-3 saat uyku 50 derece sıcak. uzman'a bile tekmil verirdik öyle rezaletti 9 ay sürdü sonrasını askerlikten saymıyorum ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 bu dağıtım piyango gibi dimi ? doğudakiler batıya batıdakiler doğuya gibi bişey varmı ? babam amcam fln hep ankarada yapmışlar kütüğümüz tokatta heralde banada ankara düşer. Gerçi boy 195 kilo 100 fln nolcağıda belli olmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 SodomVsGomore said: Hayırlı teskereler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Wylde said: bu dağıtım piyango gibi dimi ? doğudakiler batıya batıdakiler doğuya gibi bişey varmı ? babam amcam fln hep ankarada yapmışlar kütüğümüz tokatta heralde banada ankara düşer. Gerçi boy 195 kilo 100 fln nolcağıda belli olmaz sdfgo go komando. :P 0ne'a da hayırlı teskereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Ya bi desert eagle bi keleş versinler çıkiyim biraz terörist avliyim valla adam öldürmekten zevklisi varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 oha kendimi bir an için öztürkler.com da hissettim :D İstanbul'da Levent'te oturuyorum bilen bilir askeri lojmanları. Pederin de iş yeri lojmanlara bir hayli yakın. Velhasılı doğu da çatışmış birçok askere sordum gayet safça 'abi kaç terörist öldürmüşündür' diye hemen hemen hepsi onca sene çatışmasına rağmen 'çatışma anında kim kime dum duma ne vurduğunun farkında oluyorsun ne de vurulduğunun' demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Son çarşıma da çıktım.Haftaya cumartesi veya pazar gidiyorum Bursa'ya 7 gün izinden sonra uçakla Van ordan merkez komutanlıkta ktm konvoyunu beklicez.Sonra ver elini hakkari.Orda dağ-komando tugayında yazıcı olarak bıraktırmaya bakıcam.Bilgisayar elektronik falan bakalım işe yarıyıcakmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Umarım tüm askerlik sürecin, olabilecek en uygun, en rahat, en olumlu biçimde geçer. Kolaylıklar ve iyi yolculuklar diliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 kazımkarabekir said: seni nasıl komando tugayına verdilier sdf Bilmiyorum sanırım bilgisayar seçiyor,ama boy-kilo ya bakmıyolar sanırım.2 2.5 hafta sonra tam olarak belli olur ve inş orda internet varsa ordan yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Kurtuluş diye bi film var onu izle gitmeden önce acaip gaza getiriyor diyolar askere gitmeden önce. 3 sene daha olsun yaparım diyomuşsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Bende doğu ilimizde ki bir hudut karakolunda karakol komutanı olarak görev yapıyorum. Kimsenin o bölge ile ilgili anlattıklrına kulak asma herkes herşeyi abartır. Eğer komutanların iyiyse batıda askerlik yapan bir sürü askerden çok daha rahat askerlik yaparsın. Doğuda bir çok gereksiz ayrıntıya bakılmaz asker sıkılmaz günleride rahat geçer. Hiç içini sıkmadan git bizde burda hergün askerleri tezkereye yolluyoruz. Günler nasıl geçti anlamadık diyor hepside umarım bizde bir gün aynısı diyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Valla allah kolaylık versin umarım birşey olmadan dönersin şafak 3 bu aradada bizimkide bide vay beh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 askere giderken, denizci ehliyetin olursa şanlısın aslında, benım tüm kuzenlerım deniz ehliyeti aldı, hepsi askerde kıyı şehirlerde keyiflerini çattılar. sahil güvenlik falan olan bile oldu. katakulli yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 valla hacılar benım askerlık bitti dün itibariyle allah gerıde kalanlara sabır versın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Hayırlı tezkereler, vatanın her toprağı kutsaldır :) Şahsen bende güneydoğuda bir yere çıkmak istiyorum aylar kaldı açıklanmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Lind3r0th said: valla hacılar benım askerlık bitti dün itibariyle allah gerıde kalanlara sabır versın =)Gözünaydın abi. :) senin 15 aydı galba bir de. geçmez abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 masquarade bizde 12 ay yapcaz agali alışsan iyi olur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 HER ŞEY VATAN İÇİN yapıp geliriz abi napalım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 yaaylalar yaylalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Masquerade said: HER ŞEY VATAN İÇİN yapıp geliriz abi napalım. :p :P ama uzamazsa daha güzel olabilir herşey vatan için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar