fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 oydu. bilmiyorum belki güzeldir. dinanla izlediydik o filmi. oyun varya stalker diye. aha aksiyon diye aldık. sonra 3 saat in 2 saatinde uyuduk. o yüzden de kötü gelmiş olabilir. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sunshine da güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 guden said: izlmediysen 1984 yapımı olan Dune izle (david lynch yönetmeni) 2 versiyonu var, ben kısayı tercih ediyorum ama uzunuda izliyebilirsin daha fazlası için. film muhteşem diyemem ama gayet iyi, sci-fi seviyorum diyen herkesin izlemesi gereken bir film bence. roman serisinden sonra cok tatlı gelio ama ziyan edilmiş bi efsanedir dune 2000 çekim sci-fi kanal dizi versionu biraz daha iiydi detay bakımından ama oda romanın özgün havasından uzaklaşıp cıvıltılı renkli bi hale sokmuştu filmi bi tutturamadılar yani ama eet dark sci-fi icin iidir 84 yapım dune =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 fede said: oydu. bilmiyorum belki güzeldir. dinanla izlediydik o filmi. oyun varya stalker diye. aha aksiyon diye aldık. sonra 3 saat in 2 saatinde uyuduk. o yüzden de kötü gelmiş olabilir. sdf hahaha cahilleeerr!11 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 contactdaki hitler lives diye gaza gelen neonaziler çok süper ya :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 scorch said: guden said: izlmediysen 1984 yapımı olan Dune izle (david lynch yönetmeni) 2 versiyonu var, ben kısayı tercih ediyorum ama uzunuda izliyebilirsin daha fazlası için. film muhteşem diyemem ama gayet iyi, sci-fi seviyorum diyen herkesin izlemesi gereken bir film bence. roman serisinden sonra cok tatlı gelio ama ziyan edilmiş bi efsanedir dune 2000 çekim sci-fi kanal dizi versionu biraz daha iiydi detay bakımından ama oda romanın özgün havasından uzaklaşıp cıvıltılı renkli bi hale sokmuştu filmi bi tutturamadılar yani ama eet dark sci-fi icin iidir 84 yapım dune =)valla bence berbattı 84 yapımı olan. mini seri yine bi yere kadar ama o eskisini patrick stewart a rağmen bünyem kaldırmadı. dark filan da değildi, resmen komikti :P daha önce söylenmedi galiba. gattaca var gizli incilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 The quiet earth ile The abyss i izledim ardı ardına. The quiet earth bir şekilde beğenmedim ama The abyss gerçekten şimdiye kadar nasıl izlememişim bu filmi büyük kayıp, gerçekten piece of art zamanına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 bizim bi maori hoca var ona götürcem quite earth'ü hiç duymamış bu yerliler falan hepsi birbirine benziyor izler memleket hasreti giderir garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 yanlız sphere deki samuel jacksondan daha korkunç bir karakter var mı sizce sinema tarihinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 harika bir topic yalnız :P az önce the time machine 'ı izledim. 2002 yapımı olanı yalnız, 1960 ı bulamadım. iMdb az puan vermiş ama romanı okumadıgımdan olsa gerek beğendim ben yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Bende sunshine'i tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 o da tırt idi ya :/ sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 star trek 'e başlamak istiyorum ama tvshow vesaire çok fazla. Sadece filmleri izlesem nasıl olur kaçırırmıyım çok birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bende düşünüyorum ömür yetmez ki onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 şöyle pek tanınmayan filmleri yazsanız rusların almanların japonların böyle duyulmamış filmleri oluyor. mümkünse saf bilim kurgu olsun. star wars gibi fantastik olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Farinal said: yanlız sphere deki samuel jacksondan daha korkunç bir karakter var mı sizce sinema tarihinde :D The Shining'deki Jack Nicholson? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Dün gece tnt'de dublajlı sphere vardı, tiksindim adeta. Buldum film arşivinden adam gibisini, taktım kulaklıkları gece 3 e kadar izledim. Hakikatten iyi ya. Ama kitabını da okumuş biri olarak diyorum ki, binlerce ayrıntıyı törpülemek zorunda olan film yerine, uzun uzun, tadına vara vara ve gerile gerile kitabı okuyun. On kat daha geriyor ve on kat daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Azmodai said: Contact cidden cok guzel film. Her ne kadar Jodie foster'in oyunculugu beni deli etse de bazen, iyi film bayagi. 2001 Space Odyesseyde hikayeden yana cok etkileyici bisi yok ama ortamlar cok cok iyi, atmosfer falan cok inandirici begendim ben. Onun disinda da abyss'i cok begenmedim... ciktigi zaman belli ki cok orjinalmis konsept olarak ama o kadar cok taklit edilmis ki ilk defa izleyen cok etkilenmeyebiliyor (bence). Valla azmocum, kitabını oku önce sonra filmi izle, gayet epik bir deneyim oluyor. Ama Kubrick manyağı kitabı anlaşılır şekilde filmlemediği için sadece filmini izlemek, resimlerden ibaret bir kitabı okuyup "ne yazıyor lan acaba" demeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 2001'in hikayesi mi etkileyici değil? Yapma Azmo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 "I robot" güzel filmdi.Onun dışında her türlü "Alien" filmi(AVP2 dahil) tavsiyemdir.Muhtemelen herkes izlemiştir ama ben "TRANSFORMERS" diyorum son olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 2001'in kitabini okuyacak vaktim yok. Film guzeldi, sahneler, ortamlar cok cok etkileyiciydi zaten ona lafim yok. ama filmde hikayeden yana bisi yok. Dedigin gibi, kitabi okumus olsam belki cok daha fazla sey anlatir ama yok oyle bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ama yani tavsiyem, vaktin olursa al oku bir kitabı. Sonra filmi izlerken kitaptaki tüm cümleler gözünün önüne geliyor zaten. O zaman bir şeyler ifade ediyor yani. Ayrıca akşam abyss'i izledim bir daha, çocukken severek izlediğim filmi bu sefer sıkılarak izledim baya. Ne bileyim, sevemedim ya. Çok çocukça geldi. Tamam görsel açıdan hayvansal, ama hala küre daha iyi bence. Gerek diyaloglar gerek sahnelerin etkileyiciliği ve gerek plot olsun hala küre diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar