Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bundan tam 1 yl önce

cenx

Öne çıkan mesajlar

http://www.paticik.com/forum/view.php?id=8656
ulan nasıl yazmışım yaa nasıl bi ruh haliymiş bendekide döndüm baktımda keşke o zaman kendime "üzülme dostum herşey çok güzel olacak" diyebilseydim. hey gidi günler heey şimdi o zamanki gibi sorgulamıyorum hiçbirşeyi, sanırım sistem beni yuttu?
sizde şöyle eski bi topicinizi getirinde bakalım neler değişmiş neler değişmemiş.
(bilmeyen arkadaşlar için: aramadan kendi isminizi yazarak aratabilirsiniz)

edit: başlıktaki yıl yanlış olmuş sanırım yaklaşık 2 yıl olcaktı o ehhe

[Bu mesaj cenx tarafından 28 Mayıs 2004 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

19 sene önce paticik olsaydı ben kullanmayı okuma ve yazmayı bilseydim böyle bir yazı yazardım.
ve şimdi...

hala aynı yazıları yazmakta ısrarlıyım...

Herzaman depresyon ve hep hayatı karanlık görmek
en güzeli :=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat zaten hep iniş...

yoksa benimkimi öle???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

hayatta inişe geçmekte, çıkış geçmekte kendimizin elinde.
bu tür dönemlerden çoğu insan geçer..(özellikle Türkiyede yaşıyorsa)
önemli olan bu dönemleri nasıl atlattığındır. Çünkü ufak ama çok önemli bir şey var burda. İyiye eğilimli geçirirsen iyi, kötüye eğilimli geçirirsen de çoğu kez kötü etki ile devam edecektir bu depresyondan sonraki geleceğin. Onun'çün elimizden geldiğince hayatın her aşamasında güçlü, kudretli birer birey olmaya, kendimiz için gayret etmeliyiz.
Ne mutlu kudretli olabilene. ;)[signature][hline]faciaya son 22 gün..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...