Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben de bekliyorum ötesine geçsin, ilk bölümde sıkmıştı daha o olay. 3'ten itibaren açılacak diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 KenshinHimura said: açılış şarkısı ağır dandik amaağır az kalır :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ahahahahah evdeki herkes uyandı kahkahamdan :D 3. bölüm inanılmaz... :D AlanDelon'un aileye kabul töreni ooooof çok feci çok... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 of felaketti harbi içime girdikten sonra falan filan muhabbeti hahah anna koto?! sonna koto?! konna koto!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 4. bölüm çıkmış ama vasattı. Bir iki gülümseten geyik vardı o kadar... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 güzelleşiyor inşallah hikaye? ağlama olayı çoktan sıktı çünkü. yeni karakterler can getirir diye umuyorum, bir bütün bölüm gülümseyemedim bile çünkü 4'te. biraz daha devam edeceğim olur da toparlar diye sevenlerine güvenerek gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 mangası çok daha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 mangası baya iyi.animeyi daha izlemedimde mangada gülmekten yerlere yattığım anlar oldu.animesinide bi 10. bölümden sonra izliycem tek tek izlemeyi sevmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 6.bölüm çıkmış bakalım nasılmış. Eğlenceli güldüren bir anime ama hep böyle, düz ve basit giderse bayacak orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 abi yokmu soyle d.saklı bir demon yada cılgın bir orencidono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 güzeldi bu bölüm bi sonraki bölümün previewında yarıldım ben böle küçük kendi yaşıtında arkadaş arama , ilginç sahneler çıkabilir huehue çok böle aşırı güldürmüo ama enerjisi çok ii gelio bana mutlu mesut izliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mangasında kopmuştum park bölümünde, anime iki katı komikti :D Abi o teklifler... :D Parktaki kadınların tepkileri falan... Çok iyiydi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bebek çok tatlı abi o bankın üzrinde kapışıolar yere düşüo böle gözler doluo falan çok yarıldım o sahnelere. dier bebek küçücük böle alaksız , dayak yio bizimki heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Yanlız mangada Upsy daisy yaparken sinirden bağırıyordu. Onu farklı yapmışlar. Yine de güzel bölümdü. Bir sonraki bölüm de bunun gibi komik olacak baya hatırladığım kadarıyla... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 neyse yavaştan girdiler konuya başlarda korkutmuştu bütün sezon belbo ağlıcak oga çarpılcak döngüsünde kalcak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 beelzebub yavaştan adam oluyo, ağlayıp çarpmadı bu bölüm. bayağı güzeldi. gittikçe güzelleşicek gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 güzeldi bu bölüm işin içine kız falna girince huehue Alaindelon da çok fenaydı bebeğin kızı tanıyıp tanımama muhabbetine güldüm baya, bebein seslendirilmesi çok ii hehe bakışlar falan das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Beelzebub Mangada kopmuştum o sahnede. Ama sonrasında bebeğin annesi olur musun demiyor muydu yaw? Animede yanlış çevirmişler herhalde. :P Ahahahaha queen çok sağlam yanlız. Alan Delion da çok tiksindirici derecede komik... :D Action bölümlere geliyoruz yavaştan. Daha iyi olacak daha iyi. Ayrıca opening şarkısına bayılıyorum ya. Dada dada dada dada dada da deeeeduuuu dad dad dadad daaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 mangada sanırım önce kaçıyodu kız, sonra gördüğünde soruyodu bebeğimin anası evimin kadını ol diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 vaperon said: Beelzebub Mangada kopmuştum o sahnede. Ama sonrasında bebeğin annesi olur musun demiyor muydu yaw? Animede yanlış çevirmişler herhalde. :P Ahahahaha queen çok sağlam yanlız. Alan Delion da çok tiksindirici derecede komik... :D Action bölümlere geliyoruz yavaştan. Daha iyi olacak daha iyi. Ayrıca opening şarkısına bayılıyorum ya. Dada dada dada dada dada da deeeeduuuu dad dad dadad daaaaa :D bebeğin annesi olur musun dio zatne direk, çeviri de öleydi benim izlediimde die hatırlıorum da normal japonca da öle dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mortis said: normal japonca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 futsuu nihongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 futsuu te yuunaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 9. bölüm çok iyidi hiç bitmesin istedim huaeuhaehu işin içine yanlış anlaşılmalar karı kız girince falan çok ii oldu huauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 9. Bölümde Kenshiro'ya(Hoku no Ken) atıf var. Hiç beklenmedik bir yerde çıkınca oldukça güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar