Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzelleşiyor inşallah hikaye? ağlama olayı çoktan sıktı çünkü. yeni karakterler can getirir diye umuyorum, bir bütün bölüm gülümseyemedim bile çünkü 4'te. biraz daha devam edeceğim olur da toparlar diye sevenlerine güvenerek gerçi.
Mesaj tarihi:
mangası baya iyi.animeyi daha izlemedimde mangada gülmekten yerlere yattığım anlar oldu.animesinide bi 10. bölümden sonra izliycem tek tek izlemeyi sevmiyorum :P
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
güzeldi bu bölüm

bi sonraki bölümün previewında yarıldım ben böle küçük kendi yaşıtında arkadaş arama , ilginç sahneler çıkabilir huehue

çok böle aşırı güldürmüo ama enerjisi çok ii gelio bana mutlu mesut izliorum
Mesaj tarihi:
bebek çok tatlı abi

o bankın üzrinde kapışıolar yere düşüo böle

gözler doluo falan çok yarıldım o sahnelere. dier bebek küçücük böle alaksız , dayak yio bizimki heuhe
Mesaj tarihi:
Yanlız mangada Upsy daisy yaparken sinirden bağırıyordu. Onu farklı yapmışlar. Yine de güzel bölümdü. Bir sonraki bölüm de bunun gibi komik olacak baya hatırladığım kadarıyla... :D
Mesaj tarihi:
güzeldi bu bölüm işin içine kız falna girince huehue
Alaindelon da çok fenaydı

bebeğin kızı tanıyıp tanımama muhabbetine güldüm baya, bebein seslendirilmesi çok ii hehe bakışlar falan das

Mesaj tarihi:

Beelzebub

Mangada kopmuştum o sahnede. Ama sonrasında bebeğin annesi olur musun demiyor muydu yaw? Animede yanlış çevirmişler herhalde. :P

Ahahahaha queen çok sağlam yanlız. Alan Delion da çok tiksindirici derecede komik... :D

Action bölümlere geliyoruz yavaştan. Daha iyi olacak daha iyi. Ayrıca opening şarkısına bayılıyorum ya.

Dada dada dada dada dada da deeeeduuuu dad dad dadad daaaaa :D
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Beelzebub

Mangada kopmuştum o sahnede. Ama sonrasında bebeğin annesi olur musun demiyor muydu yaw? Animede yanlış çevirmişler herhalde. :P

Ahahahaha queen çok sağlam yanlız. Alan Delion da çok tiksindirici derecede komik... :D

Action bölümlere geliyoruz yavaştan. Daha iyi olacak daha iyi. Ayrıca opening şarkısına bayılıyorum ya.

Dada dada dada dada dada da deeeeduuuu dad dad dadad daaaaa :D

bebeğin annesi olur musun dio zatne direk, çeviri de öleydi benim izlediimde die hatırlıorum da normal japonca da öle dio.

• Yeni Oluştur...