KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Yeni başlayan (10 chapter çıktı) feci eğlenceli bi manga direk tavsiye ediyorum konu tıkı The story follows the "strongest juvenile delinquent", Oga, as he watches over the devil king's son (a baby that he accidentally picked up, who happens to be the future devil king) with the destruction of the world hanging in the balance. He is chosen to raise the baby until he's of age to destroy mankind, together with the demon maid Hilda. one manga tıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Ben takip ediyorum bunu ilk çıktığı günden beri.Özellikle Comedy olarak çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Daha yeni Yuria Hyaku-Shiki okudum, standartlarım çok yükseldi komedi konusunda. Gülmessem döncem ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Kaede said: Daha yeni Yuria Hyaku-Shiki okudum, standartlarım çok yükseldi komedi konusunda. Gülmessem döncem ben sana gülmekten öldüm desem... harika bişeymiş bu ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Hikayeye daha yeni girdi. Bakalım güzel olabilir devamı, şimdilik pek bi albenisi yok dizinin. Yanlız Dark Saber çakması Hilda ablayı biraz daha ön planda görmek istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Benim çok hoşuma gitti ya. Shonen sevenler için gayet güzel gidiyor şuan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 akbaba akbaba ne alaka? merak ettim ingden gelen bir kelime mi diye nette baktım bir buna rastladım Deltora Quest.ilginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 manga okumaktan hiç haz etmeyen bu bünyeye sabah sabah 19 chapterı da okuttu. aşırı zevk aldım okurken. baya iyiymiş. sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ahahah 43ün kapağı bomba olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Anime başladı (tu) Beelzebub Episode 1 steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 sub? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 manganın son bölümleri biraz bayıktı ama asıl hikaye bundan sonra başlıyacak gibi.animede erken başlamış sanki daha manga 91. bölümünde bi 30 bölümde yetişir mangaya sonrada filler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bebe ya, dört gözle bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 animefreakte de ilk 2 bölümü çıkmış hatta bölüm 1 spoiler hildanın bindigi kuşun adının akubaba olması heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Raincloud mangada direk akbaba diye geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ahahaha çok iyimiş Virus (tu) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 raincloud-virus ilk bölümden yattı akbaba, tofaş mamülü mü nedir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ahahuhaha çok güzeldi 1. bölümü yeni seyrettim kesin izlemeye devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ben de çok sevdim. bayağı eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 2. bölüm çıkmış bayağa iyi gidiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bir de ovası var animefreakte ama öyle aman aman birşey anlatmamış =) güzel yine de heh. 30dk bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ASHAha baya eğlenceli çıktı anime izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben de çok sevdim resmen enerjisi çok ii animenin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 açılış şarkısı ağır dandik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 veledin surekli patlamasi filan baydi ama, cok gurultulu, surekli bi bagris cagris, bi sakin olun sampiyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar