PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 üç gün önce gecenin köründe bi anda sağ kulağım tıkanmaya başladı sonra bir saat içinde tamamen tıkandı ve eşşekler gibi ağrımaya başladı (hiçbir hastalık vb. sebep yok yani aniden oldu). mecbur gece gece acile gittim bastılar kalçadan iğneyi ağrısı geçti ama tıkanıklık kaldı. neyse geldim eve uyudum sabah bi uyandım bu sefer de sağ açılmış sol tıkanmış ağrıyor. doktora gittim işte apranax fortla augmentin verdi. apranax fort olmasa yaşayamam zaten şu an muhtemelen. ama kulaklar gitgide tıkanıyor sol kulak çok az duyuyor sağ da yarı yarıya falan yani tırsıyorum noluyor ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 oha. 5 6 gün önce aynısı bana da oldu. yavaş yavaş açılmaya başladı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 abi su altında yaşıyormuşum gibi hissediyorum. kendim konuşurken başka hiçbir şey duyamıyorum. telefonla zar zor konuşuyorum falan sdfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ilk olduğunda çok korktum ben de. bi de ogün haberlerde kulağından bişey varmış kadının da baktırmamış ölmüş filan diye haber vardı iyice tırstım. böyle biri konuşunca sanki kulak zarım naylonmuş gibi vızır vızır ediyodu. hafif ağrıdı çok ağrı yoktu bende. kulak önemli valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 fede said: kulağından bişey varmış kadının da baktırmamış ölmüş fırat mısın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 orta kulak iltihabı olabilir. başka bi doktora git, augmentin her zaman işe yaramaz, virusun pozitif ya da negatif etkenli olmasına göre uygulanacak tedavi değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 orta kulak iltihabı bakteriyel de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bizim bi arkadaşa oldu. sebebini bulamadılar. bi kulağı %75 sağır şimdi galiba basınç odasına falan sokup bastılar çocuğa ama açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 anaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Allah koru yarabbi ne hastalıklar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bizim eski davulcunun öle bi problemi vardı adamın bi kulağına ağrı girio flana bi tıkanıklık bişey hissedio doktora gidio müdahele ediolar ve yine de bi kulağı daha az duyuo şu an ve eğer daha geç gelseydin tamamen sağır olabiliridn demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bizim bi akrabanın oğluda bi gün kulağımda başınç var duyamıyorum demişti ertesi günü hıkk dedi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 stres falan da olabilir bir hastalıkla karışık olarak öss dönemi sağ kulağım 3 ay boyunca yarıdan az duyuyordu falan, doktorlar stres mtres dedi ben ne alaka desem de, sonra neden geçti sınavdan 1-2 hafta sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 yok hiçbi stresim yok. tırstım vallaha gideyim bari başka bi doktora dfsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Denge kaybın yoksa ciddi bi sıkıntı yoktur hacı. Yıkatman gerekebilir en fazla veya ufak bi iltihaplanma olmuştur. Rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar