cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Yer: Göztepe Hilal Tarih: 02.05.2009 Saat: 17:00 - 18:00 cavanagh(var) fizban(yok) gris(yok) arcane(yok) wishmaster(var) kender(yok) holyman(yok) noyan(belki) eshreff sixoms(yok) sly(var) bathory(yok) babacum(var) khala(yok) dela(var) tharkas(var) zaugna(var) khelben(var) sertac(var) apex mr.bomb jankis sabo hill tora yedek liste cthulhu shagrath(var) deathlord(yok) finkel apis bitch_ofbat(yok) konn dreagloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 gelirim bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 çağırsanız da gelmiyorum. daha da gelmem halısahaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Benim nobetim var beyler ben gelemicem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Arkasokak said: çağırsanız da gelmiyorum. daha da gelmem halısahaya... bölüme de gelme çok kız bu tayfaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 CthuLhu said: Arkasokak said: çağırsanız da gelmiyorum. daha da gelmem halısahaya... bölüme de gelme çok kız bu tayfaya egonu yerim senin esmerim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 gelemiyorum diyorum 3 oldu adam hala 3 maç önceki listeyi kopyalıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 gelirsin gelirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 saat 7'de maslaktan çıkıcam, gelebilir miyim acaba bir matematik kursun biri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Metrobüsle gelirsen sorun yok :D gelirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ahjdashıjaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Holy said: gelemiyorum diyorum 3 oldu adam hala 3 maç önceki listeyi kopyalıyo :P ben yoruldum senin hataları bulmaktan sen yorulmadın=) ordaki listeyi güncelliyorum insanlar geliyorum veya gelmiyorum dedikçe dikkat edersen benim adımın yanında var yazıyo, seninkinde de yok yazıcak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 yaz hemen, moderasyon olarak bir iş yaptığını görelim. aha yedik bölümden banı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 boşver lan ne banı zaten ligde sefiliz 2 takım olarak bi de moderasyon vurmasın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ligde iddiamız kalmadığı gibi forumda da kalmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 cavanagh said: zaten ligde sefiliz 2 takım olarak siz sefilsiniz biz degil. şampiyonuz bu sene kısmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Geliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 yer olursa gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 gelerom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Yer olursa kaliteli bi oyuncuya ihtiyac varsa bende gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 yeni celtic forması aldım.. kısmen replika olsa da.. isim yazdırıp geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Gelemiyorum. Çok özledim futbolu günlük. Sınav dönemi baya bi işkence çektim, birkaç gündürde evdeyim. Üç hafta kaldı bilekliğin çıkmasına. Kimse sakatlanmasın valla çok can sıkıcı bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 oradayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar