fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/video/video.php?v=74528618964&ref=nf eki eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 fake-fotoşop-anatomi çalış-açılmıştı ve daha bilimum bi çok kötü şey ama seni suçlamıyorum fede:( çok feyk pis olmuş hoş durmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ben de fede i suçlamıyorum. uykusuz alkollü veya çok mutlu olabilir ayrıca organize fake , çalışılmış bence fede masum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 olum yatağımın kenarına furby koy, gözümü açtığımda onu görürsem "ananınınınını" diye tırsıp furby nin alnının cücüğüne yumruk aşkederim. furby falan dinlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 banene olm ben mi yaptım şakayı. elçiyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 gercekse cok komik ya baya guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 abi soldaki adamın tepkisi fln ne kadar yapmacık, konuşmalar fln hepsi öle. nası gerçek olabilir bu yapmayın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 İlk postta fake dendi diye herkes fake diyor. HALBÜSÜ AYNISI TEYZEMİN BAŞINA GELDİ BEYLER, ŞAKA DEĞİL ŞİMDİ TEYZEM LOUVRE MÜZESİNDE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Black-ice said: abi soldaki adamın tepkisi fln ne kadar yapmacık, konuşmalar fln hepsi öle. nası gerçek olabilir bu yapmayın yahu. katılıyorum ilk kalkan adamın davranışları çok yapmacık, bencede fahe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bariz fake ulan bu. garanti şartları dahilinde 1 dakika 31 saniyemin eşdeğeri türk lirasının tarafıma iadesini talep ediyorum. roket adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Eğlenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 fede elçi işte gidip şartlarımızı bildiricek martı kaşlı video yapımcılarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ginaly said: İlk postta fake dendi diye herkes fake diyor. HALBÜSÜ AYNISI TEYZEMİN BAŞINA GELDİ BEYLER, ŞAKA DEĞİL ŞİMDİ TEYZEM LOUVRE MÜZESİNDE. ulan sırf bunu demek için girdim konuya of be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 KESİN FAKE BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 olm ben cok guldum lan. hele o ilk uyanan once camdan atlamaya falan calisiyo gozler fal tasi gibi acik :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Çok dandik be tepkiler. Hiç eğlenmedim ben de >:D< . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 şakaysa hiç komik değil, şaka değilse çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bu ne be buna gülenin alnına koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar