paspatur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ödenmemiş bi sürü trafik cezam var. Örneğin ocakta bi 64 TL cezam var falan. Bu cezalar noluyo, bi çevirme olursa arabayı falan bağlarlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Selam, Sanırım belirli bir süre veya meblağ aşıldığında bağlama işine girişiyorlardı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 o cezalar katlanır katlanır. vize kontrolünde fln kadın şukadar borcunuz var diyip vize vermez ağzın açık kalır :). vize alamazsanda çevirmelerde bağlanır aracın. onun dışında çevirmede borç varmı yokmu diye bakmıyolar benim bildiğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 belirli bi miktar faiz oduyosun katlanma muhabbeti kalkmis babamin dedigine gore araba baglanmiyoda muayene icin gittiginde cikabiliyo solede komik bisi war bi kac arkadasimw ar bayada yuklu cezalari war ama ne vergi dairesinde ne trafikte hic bi yerde cikmiyo temiz kagidi aliyolar hatta ne zaman gecer allah bilir oda gecerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 benimde bildiğim katlanmıyor artık ama katlanmışçasına bi faiz ödersin çok uzun bekletmemek lazım. bu gün de bana bir ceza geldi 61 tl. otobüs durağı önüne partetmekten. bu şey vardı ilk bir hafta içinde ödeyince %20 indirim midir nedir. her ceza da geçerli mi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 her cezada geçtiğini tahmin etmekle birlikte hız ve park cezalarında geçtiğine eminim. Ödemeye niyeti olanın bir an önce ödemesi makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Maksimum 2 katı kadar yükselebiliyor trafik cezaları. Ben 2 ay kadar önce yedim, ödemedim hala. 61 TL iki kat olsa ne olacak cnm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Bilmiyordum. Son cümlemi geri aldım öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Arabayı satarken çıkıyor sanırım en geç, ötesini bilmiyorum. Ayda %3 veya %6 faizle en fazla 2 katına kadar gidebiliyor, kredi kartı gibi yeterince zaman geçince 20 katına çıkma durumu yok :p Tebliğ tarihinden sonra 15 gün içinde ödeyince %25 indirim var, ayrıca bir ay içinde vergi dairesine gidip takside bağlanabiliyor(muş, ben yapmadım hiç). Elbet ödenecek yani, ben 15 gün içinde ödüyorum onun için genelde. edik: Aylık faiz %5'miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 cezada değil ama vergi borcuna icra yoluyla takip koyuyorlar. vergiden dolayı aracın bağlanma ihtimali var. cezadan dolayı hiç görmedim aracın bağlandığını. o cezalar daha çok defterdarlığa işin düştüğünde çıkabiliyor karşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 şuanda tahminen 1.5k ytl cezam olsa gerek. 1.5 senedir odemiyorum cezalarimi :S biriktikce daha da odeyesim gelmiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Hem indirim kaçırmak, hem faiz ödemek, hem de biriktirip daha zor ödenir hale getirmek neden yapılır ki yani, erken ödeyecek paranız yoksa da bari gidin taksitlendirin, yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Periyodik olarak affediliyor bildiğim kadarıyla. 5 yıl fln araba satmayacaksanız mantıklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ankara otobanından OGS kaçak geçiş İstanbul köprüler OGS kaçak geçiş x 5 Ataşehir park cezası x 2 Hız cezası x 4 bu kadar cezam var, hiçbirini ödemedim. bişi olur mu ? sdf. ciddiyim. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 benim peder tüm cezaları ödüyordu.. hala da öder gerçi, sırf deneme amacıyla bi hız cezasını mı ne ödememişti. o arabayı 2-3 sene evvel sattı, satarken hiç bişey çikmadi karşisina.. hala da bişey yok :) ama böyle 20-30 tane ceza olursa çıkar heralde, o kadar da kötü değildir sistem diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ya kesilen cezaları eve postalayacak ödenekleri yok. :) O yüzden bişey çıkmıyor hehe. Sistemde neden çıkmıyor derseniz bilemiyorum fakat tahminimce, tebliğ edilmeyen cezanın gecikmesini nasıl talep edecekler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Vodan said: tebliğ edilmeyen cezanın gecikmesini nasıl talep edecekler ki? Bence de isteyemezler, olanak yok. Ama günün birinde tebliğ edilmemiş cezanın gecikmesini devlet benden talep ederse de şaşırır mıyım? Hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ben daha hic ceza yemedim. arac 2007 agustosta alindi. plaka sorgusunda 2004 falan cezalar cikiyor. dumur oldum. tc kimlik falan tutmadigindan bir sey olmaz dediler ama bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sildim vesselam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sildim ama silmesem de olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Kendercik said: Vodan said: tebliğ edilmeyen cezanın gecikmesini nasıl talep edecekler ki? Bence de isteyemezler, olanak yok. Ama günün birinde tebliğ edilmemiş cezanın gecikmesini devlet benden talep ederse de şaşırır mıyım? Hayır! Para mesajın onaylamadığı yerini değil de komple hepsini "silmiş vesselam" nedense, tekrar yazayım şu kısmını bari; Trafik cezalarında tebliğ esastır, gelmeyen cezanın kendisini bile kimse sizden isteyemez. En kötü ihtimalle alelacele tebliğ ederler, 3 sene önceki cezayı ödersiniz falan, gecikmesini isteyemezler ama. Af çıkarırlarsa da genelde öyle tebliği çok gecikmiş cezalar için çıkarıyorlar zaten, ödemeyen herkes için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Selam, Baggio said: Para mesajın onaylamadığı yerini değil de komple hepsini "silmiş vesselam" nedense,... Öbür türlü kendimi editör gibi hissediyordum :) Kul yazdı demedim, bastım delete'i :D *mod'un şu anki ruh hali; pamuk* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar