Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polisten 23 Nisan Dayagi

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

polise taş atmak? amerika da nasıl oluyor penth bir polisi çocuklar taşlarsa polis ne yapar? merak ettim şeyle dalga geçiyorlar hani cüzdanı göstermek için çıkarırken silah sanıp vurabiliyorlarmış, arabanı kenara çekince elini direksiyondan çekmicekmişsin vs. böyle bir durumda oradaki polisler ne yapar?

dönelim ülkemize, polis açığa alınmış. amerikada ne olur bilmemde bizim ülkemizde polis kendisine silahla ateş açan adamı bile vurma konusunda baya ılımlı davranıyor nerde kaldı çocuğu komaya sokmak. soruşturma açılmış, yargılanacakmış. küçücük çocuğu o şekilde dövmek... terör örgütünü destekleselerde onlar bizim çocuklarımıza acımayacak olsada iyi ile kötü arasındaki fark kurallardır :P (Not today! -jack bauer alsdlasd=
Sosyal ağlarda paylaş

Milamber said:
...dönelim ülkemize, polis açığa alınmış. amerikada ne olur bilmemde bizim ülkemizde polis kendisine silahla ateş açan adamı bile vurma konusunda baya ılımlı davranıyor...

Sorunda orada zaten

Polis ateşe ateşle karşılık verme basiretini gösteremezken, yerde yatan çocuğun kafasına dipçikle vuruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

terör örgütü yandaşları apo lehine slogan atıp,dükkanları yağmalarken,fatihte dinciler şeriat yeminleri atarken sokak ortasında müdahale yok, ve daha sizin tonlarca ekleyeceğiniz olaydaki gibi polisin elinden birşey gelmez

çocuğun işçinin beline beline vurmakta üstlerine de yok,ellerinden herşey gelir.Gerektiği yerde göğüs kafesine fırtına tekmesi çıkar,gerekiği yerde karısıyla çocuğuyla kafede oturan adama da durduk yerde vurur.

Polis her zaman haklıdır
Sosyal ağlarda paylaş

ya yanlış doğru ilgilenmiyorum orada bu tarz olaylarda neler oluyor onu merak ettim? polis suç işledi burada zaten açığa alındı, yargılanacak bizde dediğim gibi silah çekip ateş eden adamı bile vurduğunda başın ağrıyabiliyor o yüzden o tarz olaylarda dikkat eden polis böyle bir durumda çok daha kötü bir duruma düşer hele bir de güneydoğuda... pkk zaten kışkırtmak için çocukları kullanıyor aman bişi olsunda çocuklar ölsün bizde devleti suçluyalımın peşindeler. gitti o polis :S
Sosyal ağlarda paylaş

Burada genelleme yapma hatasına düşmeyin. Herzaman söylenmiştir ki her kurum içinde kontrolsüz , bozuk ya da bozulmuş insanlar olabilir , vardır.

Hiçbir kurumda çalışanların hepsi iyi değildir. Sonuç bu tarz görüntülerin ortaya çıkması ile bu insanların ayıklanması. Önemli olan doğru şekilde yaptırım uygulanması ve caydırıcı olması.

Evet ,

polisin kendini kaybetme lüksü yoktur
galiyana gelme lüksü yoktur
işi kişiselliğe dökme lüksü yoktur.

Ama ne varki polis de insandır.
Sosyal ağlarda paylaş

oha türk polisi mi ılımlı davranıyomuş? el insaf artık..gün geçmiyor ki yeni bir "ölçüsüz şiddet" vakasıyla karşılaşmayalım. "dur ihtarına uymadı" bahanesiyle vurulanlar, tekme tokat dövülen-ya da panzerle ezilen-çocuklar, tekmeyle, copla yere serilen kadınlar ve 1 mayıs. bu kadar çabuk unutmayalım bunları yani.

bu polisin bi daha polislik yapmamasını ve bu suçta maksimum ceza neyse onu almasını dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

o çocuğun ne işi varmış orada elinde taşla, gidip arkadaşlarıyla top oynaması gerekirken?

çocuğa değil onu oraya gönderenlere vurmak lazım o dipçikle?

"ama demokrasi insan hakları ezilmiş halklar barış kardeşlik kültürel kimlik b.k püsür"

çocuk salıyo lan herif polisin üstüne, bu ne şerefsizlik
Sosyal ağlarda paylaş

habertürke girer
haber yorumlarını okur
doğrua doğru,ülkede ne kadar embesil olduğuna şaşırır dururdum
dün gece yine bi bakayım,embesiller ne yapıyor dedim
http://haberturk.com/haber.asp?id=142520&cat=110&dt=2009/04/24

yorumların 10-11 ini arka arkaya okudugunuzda mideniz bulanmıyorsa,ya kaşarlanmışssınız,banada öğrein nasıl yaptığınızı
yada embesilsiniz.

öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Polis ölçüsüz şiddet uyguluyor buna bende katılıyorum fakat çocuklarını kalkan olarak kullanan şerefsizlere de bir takım laflar söylememiz gerekiyor.İnsan olan çocuğunu nasıl polis önüne salabilir?Çocuğunu seven bir kişi nasıl bunu yapabilir aklım almıyor gerçekten bunlar insan bile değil.Doğru veya yanlış bir dava uğruna çocuklar nasıl kullanılabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara bu şekilde çocuklarını sokağa salan ailelere , emekli ya da sigortalı çalışıyorlarsa bazı haklardan mahrum etme yasası çıkarmayı planlıyorlardı.

Bana göre güzel bir önlem olurdu. Çünkü bunu bazıları sırf pislik olsun diye bazıları da para için yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Problem şuki çocuk burada sadece bir maşa. Üstelik te çok bol bulunan bir maşa. Bu yapılan pisliği engellemek için, çocukları dövmenin veya 3 ile 58 yıl arası hapis cezası vermenin hiç bir yararı yok. Bu sadece nefreti arttırıp bu çocukları maşa olarak kullananların ekmeğine yağ sürer.
Sosyal ağlarda paylaş

"çocuk salıyo üstüne" ne abi, insanlıktan mı çıktınız? polis çocukla böyle mi başeder? polis dediğinin çocuğu bırak, yetişkine bile böyle kıyasıya vurma hakkı yok.

ayrıca siz çocuk yaşta devlet nedir, polis nedir, kürt sorunu falan nedir farkında mıydınız? bir de oradaki çocukların nasıl bir çevrede büyüdüğünün, devleti, askeri ve polisi hangi gözle gördüğünün farkında mısınız? bu imajı düzeltmeden ne pkk ne kürt sorunu bitmez. bu kafayla hiç bitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi canlarım burdan bir daha uyarıyorum ve bu uyarım açılacak olan 1 Mayıs topic'i için de geçerlidir. Evet polis şöyle yapmıştır böyle yapmıştır orantısız güç kullanmıştır falan filan bunlar zaten hiçkimse tarafından tasvip edilen şeyler değil. Yorumlar lütfen şimdiye kadar olduğu gibi seviyeli kalsın ve kötü kötü sıfatları polisin yanına ekleyip ekleyip ağzımızdan salya saçmayalım. Malum başımıza iş açılabilir falan filan. Seviyeli seviyeli uygar uygar tartışalım e mi kuzucuklarım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...