Astral Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Forumda rapid'den download ilgili kastırıcı, aslında gereği olmayan uzun uzun makaleler görüyorum. http://jdownloader.org/ yatarken at 40 tane linki at, sabah kalk rar'ın şifresini girmiş, rar partlarını birleştirip istediğin klasöre extract etmiş olsun. istersen kalan partları da silmiş olsun. ha ayrıca tek rapid değil bilimum kotalı download yaptıran yerlerden download yapar. - nasıl ? -> eeh gidin kurcalayın. ben tricki verdim :) - home user değilim ben işten download yapıyorum, routerla elleşemem? -> çalışıyorsun işin var???!?! git premium al o zaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Kastırıcı derken? Download "edebilmek" için değil benim yazdığım tutorial, şunlar için; tık 1, tık 2. Önce okusaydın keşke :) Kurdum denedim de şimdi, daha downloada başlayamadan "wait 1:17 for ticket" diye girdi. Ondan sonraki dosya için de 15 dakika bekle dedi. Hız olarak da 200-220 KB/s oluyor maksimum, aradaki bekleme sürelerini de hesaba katarsak anca 1MBit bağlantısı olanlara etkin bir download sunar heralde. Rar şifresiyle extract işi güzelmiş ama, premium ile kullanabilirim sırf onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 USDownloader var yıllardır. Bekleme süresince beklemeyi gene yapıyor ama günlük limit yok bir şey yok gayet güzel çalışıyor.Gece at sabah al durumu aynen.ama o extract olayı iyiymiş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Gece at sabah al da işte, ne kadarlık dosyayı al? Ben saatte 1.5 GB çekebiliyorum 4MBit ile, bunla 200MB partlar bile bulsam 400-500MB anca heralde, free ile yani. Kimisi için "beleş olsun da 2 gecede insin sorun değil" önemlidir, kimisi direk torrent eder, kimisi Rapid premiumla kökler, tercih meselesi. "Uzun makaleler var, okumadım bile ama uzunlar işte, zaten para da veriyosunuz saf gibi ehue" tarzı yaklaşım gereksiz geldi bana esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 o yaklaşım zaten gereksiz canım da torrent'e ben bilmem anlamam gözüyle yaklaşan 239480 tane insan var hala. onlara ahanda al denecek programlar bunlar.us downloader'la benim kıskandığım bir arşiv oluşturmuş arkadaşım var kulüpten, modemlerindeki bir mallık dolayısıyla port açamadık bir türlü,torrent kasamadı e para da vermiyor ne yapacak günde 2 film de olsa bunlara başvuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Benim esas anlamadığım, saatte 1.5gb DL ediyorum diyip, bu kadar download u nerenize saklıyorsunuz? Terrabytelarca disk space lazım sizin gibi ağır çalışanlar için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 harici hdd dvd :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 1.5 tb external 750 gb external 160 gb internal 80 gb internal +250 dvd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 rapget + beyin internal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Baggio ben sana demedim yavru boşa hayıflanmışsın sen. her yerde görüyorum genel olarak konuştum boşa alınma. senin topice bakmıştım dün gece SS'lerede baktım bambaşka mevzu senin bahsettiğin. yok macro programıyla record et ona tıklat, bilmem ne yap tadında uzun yollu şeylerden bahsediyorum. usdownloadera kıyasen j daha çok organize edilebiliyor, rarları açıyor, klasörlere koyuyor, traşları siliyor vs. iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Tamam bebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 baggio seninki neydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 band genişse en güzeli vip-file 3 aylık 7 dolar sudan ucuz. 700kb-1.1mb/saniye arası dl yapıyorum. tek sorun eski releaseler pek bulunmuyor. torrent en kralı tabii de LAN'daysanız QQ oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Ben bu iş için CryptLoad kullanıyorum, bağlantım 1mb olduğu için 100kb/s civarı falan çekiyor rapidden devamlı, beleşe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bu tür programlar sizi aldatmasın, hiçbirşey premium'un hız olarak yerini tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar