Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapid premium usermışcasına download


Astral

Öne çıkan mesajlar

Forumda rapid'den download ilgili kastırıcı, aslında gereği olmayan uzun uzun makaleler görüyorum.

http://jdownloader.org/

yatarken at 40 tane linki at, sabah kalk rar'ın şifresini girmiş, rar partlarını birleştirip istediğin klasöre extract etmiş olsun. istersen kalan partları da silmiş olsun.

ha ayrıca tek rapid değil bilimum kotalı download yaptıran yerlerden download yapar.

- nasıl ? -> eeh gidin kurcalayın. ben tricki verdim :)
- home user değilim ben işten download yapıyorum, routerla elleşemem? -> çalışıyorsun işin var???!?! git premium al o zaman!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kastırıcı derken? Download "edebilmek" için değil benim yazdığım tutorial, şunlar için; tık 1, tık 2. Önce okusaydın keşke :)

Kurdum denedim de şimdi, daha downloada başlayamadan "wait 1:17 for ticket" diye girdi. Ondan sonraki dosya için de 15 dakika bekle dedi. Hız olarak da 200-220 KB/s oluyor maksimum, aradaki bekleme sürelerini de hesaba katarsak anca 1MBit bağlantısı olanlara etkin bir download sunar heralde.

Rar şifresiyle extract işi güzelmiş ama, premium ile kullanabilirim sırf onun için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gece at sabah al da işte, ne kadarlık dosyayı al? Ben saatte 1.5 GB çekebiliyorum 4MBit ile, bunla 200MB partlar bile bulsam 400-500MB anca heralde, free ile yani.

Kimisi için "beleş olsun da 2 gecede insin sorun değil" önemlidir, kimisi direk torrent eder, kimisi Rapid premiumla kökler, tercih meselesi. "Uzun makaleler var, okumadım bile ama uzunlar işte, zaten para da veriyosunuz saf gibi ehue" tarzı yaklaşım gereksiz geldi bana esas.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o yaklaşım zaten gereksiz canım da torrent'e ben bilmem anlamam gözüyle yaklaşan 239480 tane insan var hala.
onlara ahanda al denecek programlar bunlar.us downloader'la benim kıskandığım bir arşiv oluşturmuş arkadaşım var kulüpten, modemlerindeki bir mallık dolayısıyla port açamadık bir türlü,torrent kasamadı e para da vermiyor ne yapacak günde 2 film de olsa bunlara başvuruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio ben sana demedim yavru boşa hayıflanmışsın sen. her yerde görüyorum genel olarak konuştum boşa alınma. senin topice bakmıştım dün gece SS'lerede baktım bambaşka mevzu senin bahsettiğin.

yok macro programıyla record et ona tıklat, bilmem ne yap tadında uzun yollu şeylerden bahsediyorum.

usdownloadera kıyasen j daha çok organize edilebiliyor, rarları açıyor, klasörlere koyuyor, traşları siliyor vs. iyidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...