axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Bi tarafta 30 yaşında ama hala taş hatun, diğer tarafta 16 yaşında çıtır. Keşke benim feykim olsa lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 En son bi hafta önce kız gördüm dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 en son pazartesi süttürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 dostum aslında sende o ablaya göre bir çeşit liselisin bir de o açıdan düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 veya fazla düşünme icraat yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ginaly said: en son pazartesi süttürdüm. örnek al bu davranışı sonra da minibüslerde takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 gençler yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 BonePART said: ha o zaman lieliyle cik ablayada de bole bi iliskim war kabul edersen sadece gunlerce seviselim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 e ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 gideri yok işte babacum, zorlama çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ne olacak icraati olacak adam bunu buraya acana kadar 10 kere gider kizla muhabbeti kurar sonuca baglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 İnsanların birbirine olan çekiminin yaşla direkt ilgisi olduğunu sanmıyorum. (Taraflar, yetişkin bireyler olduğu sürece). Hissettiğin duygu son derece olağan bana kalırsa. Toplumumuzda erkeğin büyük, kadının küçük olduğu ilişkiler doğal karşılanırken, tersi anormal karşılanabiliyor. Batı toplumlarında bu tür ilişkiler çok daha kabullenilici olabiliyor. 2-3 yıl önce erkeğin 28, kadının 35 yaşında olduğu çok tatlı bir çiftle tanışmıştım. 2 de çocukları vardı. Gene yakın çevremden, erkeğin 6 yaş küçük olduğu bir çift tanıyorum. Bu yaş farkının 10-15 e vardığı, ve çiftlerin gayet mutlu beraberlikler kurduğu ilişkiler de var. Ama bizim toplumumuzun değer yargıları, ne kadar açık görüşlü olursak olalım, ister istemez yaşadığımız ilişkileri etkileyebiliyor. Dediğim gibi, bana kalırsa, 2 yetişkin birey arasındaki, çekim, aşk, giderek ilişkinin yaşı-başı, burcu, ayakkabı numarası olmaz. Kendimizi engellemeye çalışmanın, ya da suçlu hissetmemizin tek nedeni, toplumun bize dayattığı değer yargıları. Aynen normal kabul edilen diğer ilişkilerde olduğu gibi, toplumca anormal addedilen bu tür ilişkilerin de de hemen hemen eşit yürüme ya da yürümeme olasılığı var bence. Olaylara ahlakçı yaklaşımdan çok, onurlu yaklaşım; çözümleri, ikilemleri kolaylaştırır gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 tmm da 25 lik bi kızında 18 lik bi çocukla işi olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 olmayabilir ama oldurulur gayet rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ne yaşarsan kendine, kalbinin sesini dinle, fazla düşünmeye gelmio bu işler, egrisi dogrusu yok, zamanı gelince yaşanıo işte herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 büyük olan kız karta açmadan işi halletsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 yahu ben nasıl unuturum diyorum, siz icraat diyorsunuz, şöyle çak böyle çak evde 5 arabada 15 otobüste 25, yok istemiyorum şimdi abla olan nişanlıymış diye konuşuluyormuş, walla sıfır kısmet ilk başlarda çok rastlıyordu şimdi en fazla 4 metre yakınında durabiliyorum özellikle uğraşmadıkça en mantıklısı liselinin büyümesini beklemek aslında neyse nikah masası mp3 hazırladım bekliyorum, epey düzeldim gibi ama gördükçe bir tuhaf oluyorum işte, walla nişanlısı olacak lavuk kim çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Arkadaş olgun seviyo haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ahahahah sen ablayı nereden buldun bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ilk mesajdan sonrasını okumadım kusura bakmayın. git sevgili bul kendine, o kızmı olur öbürümü bambaşka birimi sana kalmış. aklını bu kadar çok kurcaladıysa git o kıza söyle, olursa mutlu olursun olmazsa üzülürsün, hiçbişey söylemezsen paranoya yapar böyle kafayı yersin.. ama olsa bile çok yürümemesi olası -7'yle olurda +7 arıza verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar