Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Joker said: Laraken said: abi hepimiz işletim sistemi yazıp paranın dibine vuralım, microsoft yapii bi şekilde? o ne lan. çok saçma bi benzetme.. Katiliyorum bence de cok sacma bi benzetme . MS isletim sistemlerini korsan cogaltip , cracklemek desen olurdu , o iste de goruldugu uzere gayet de para var =) Adam kendi para birimimizi cikaralim demiyor ki , olani kopyaliyalim dior :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Ayıp oluyor ama Reha =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Absolut said: Bilerek ufak hatalı yapıyorlar cunku tamamen aynı sahtesini yapmanın cezası daha agır. gerçek açıklaması budur, ben de aynını yazacaktım şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 amma çok gayrimeşru kovalayan varmış :).banka soyacam ama dinamit sistemini oturtamadım yardm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 banka soymak kadar keyif aldığım bişi yok yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 paticik dolandırıcık ve sahtecilik okulu iftaharla sunar: 3 kağıt açmanın esasları. en çok satanlar listesinde otuzuncu haftaya da ilk sırada giren bu şaheser, milli eğitim bakanlığı tarafından tüm ilkokul öğrencilerinin değişmez başucu kitabı olarak velilere şiddetle öneriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 geçen arkadaşlarla soygundayız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ben bir zamanlar birinin Türk parasının aynısını yaptığını duydum ve ceza olarak ya idam ya müebbet almış filan gibi bişeyler hatırlıyorum.. demekki yapılabiliyomuş..ama ne gerek var.. yapılmışı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar