dunno Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 hic mutlu diilim=(((((( cok mutsuzum beni seven kimse mutsuz oldugumu gorup uzulsun istemiyorum. herkese mutlu gibi yapıyorum. ama cok mutsuzum. hic mutlu diilim. selim ışık'ı cok iyi anlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 az önce kuzenim vefat etti. şimdi haline şükret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 basınız sagolsun cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Nakamura başın saolsun kardeşim. Niye mutsuzsun hacı öyle mutsuzum yazmışın sırt mı sıvazlıcaz alla alla konuyu biraz aç belki tecrübelerimizin yettiği kadar yardımcı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bu konuda böyle kapanır gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 mutsuzum iste=( okull heyecanlandırmıyo, gelecek heyecanlandırmıyo, sevgi yetmiyo hayatımızın amacı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 oha ben 1 satır bişi yazarken 3 post gelmiş Bu konuda böyle akar gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ye ye ye iç iç iç uyu uyan okul ev gez dön uyu ye ic hic hevesim kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 senin işin de zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Ot falan iç hacı iyi geliyo bu durumlarda belkide havalardandır ya bende çok uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ot iciceksin de nolucak maksimum halisunasyon gorursun ki sonrasında igrenc hissedersin kendini kat kat acısını cıkartır senden o halisunasyonların hevesim yok=((( muzik hala etkiliyo beni. o da eskisi gibi cok degil ama. hala biseyler dinleyim, biseyler soyliyim istiyorum. buna tutunabilirim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 dunno said: ot iciceksin de nolucak maksimum halisunasyon gorursun ki sonrasında igrenc hissedersin kendini kat kat acısını cıkartır senden o halisunasyonların hevesim yok=((( muzik hala etkiliyo beni. o da eskisi gibi cok degil ama. hala biseyler dinleyim, biseyler soyliyim istiyorum. buna tutunabilirim biraz Ot'la halusilasyon olmaz cnm benim o iş kimyasala giriyorda neyse konumuz bu değil.. Boğaz köprüsünün manzarası çok hoşuma gidiyor valla bi tur atmaya çık bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 dunno said: ye ye ye iç iç iç uyu uyan okul ev gez dön uyu ye ic hic hevesim kalmadıevlenelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 heycan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 safdsaghdafd cidden nesillerin haddinden fazla özgür hissettiklerini düşünüyorum. seni ciddi bir hastalık ya da sosyo ekonomik survival mecburiyeti paklar. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 uzaktakiyle yakındakinin birbirlerini çekip ortadakini dolu bırakması nedeniyle mi acaba bu üzüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 azcık kredi kartı borcu herşeyi biraz daha heyecanlı hale getirebiliyor dunno :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Hayret kimse montla sıç dememiş ilginçue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Saeros said: senin işin de zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Saeros said: senin işin de zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 artık kelimeler kifayetsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Ya mutlu olmak aslında hakkaten çok kolay bakın bana, çok çalışıp az kazanıyorum aylık kazancımdan 10 kat daha fazla borcum var, peder rahmetli, en son sevgilim beni başka bir kızla aldattı.. sevgilimde kız bu arada :). ama mutluyum arkadaş keyifliyim yani kimsede bozamaz hayat kadar güzel birşey var mı ya nefes alıyosun geziyosun tozuyosun istanbul kafalarıda güzel. sıkıntı yok yani.. bir amaç ediniceksin amaca kitleniceksin benimsiyceksin disiplin ve sabırla yavaş yavaş gerçekleştiğini görüceksin.. sonra kral sensin :) No drugs. peace :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ıslak sıç. kekremsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Gelmeliydi artık.. Emo olmuşsun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar