Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

=((((

dunno

Öne çıkan mesajlar

ot iciceksin de nolucak
maksimum halisunasyon gorursun ki sonrasında igrenc hissedersin kendini kat kat acısını cıkartır senden o halisunasyonların
hevesim yok=(((

muzik hala etkiliyo beni. o da eskisi gibi cok degil ama. hala biseyler dinleyim, biseyler soyliyim istiyorum.
buna tutunabilirim biraz
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
ot iciceksin de nolucak
maksimum halisunasyon gorursun ki sonrasında igrenc hissedersin kendini kat kat acısını cıkartır senden o halisunasyonların
hevesim yok=(((

muzik hala etkiliyo beni. o da eskisi gibi cok degil ama. hala biseyler dinleyim, biseyler soyliyim istiyorum.
buna tutunabilirim biraz

Ot'la halusilasyon olmaz cnm benim o iş kimyasala giriyorda neyse konumuz bu değil..

Boğaz köprüsünün manzarası çok hoşuma gidiyor valla bi tur atmaya çık bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya mutlu olmak aslında hakkaten çok kolay bakın bana, çok çalışıp az kazanıyorum aylık kazancımdan 10 kat daha fazla borcum var, peder rahmetli, en son sevgilim beni başka bir kızla aldattı.. sevgilimde kız bu arada :).

ama mutluyum arkadaş keyifliyim yani kimsede bozamaz hayat kadar güzel birşey var mı ya nefes alıyosun geziyosun tozuyosun istanbul kafalarıda güzel. sıkıntı yok yani..

bir amaç ediniceksin amaca kitleniceksin benimsiyceksin disiplin ve sabırla yavaş yavaş gerçekleştiğini görüceksin.. sonra kral sensin :)

No drugs.
peace :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...