Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YÖK'ün Yeni Kararı (Sabancı, Okan, Işık)

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Seperate said:
olay olmalı yada olmamalı dgl, olay 290 ile giren ile 360 arasnda girenin arasındaki adaletsizlik ,üniversite kalitesi değişer değişmez ama 2si de aynı mühendislik diplomasını alıyor sonuçta.

sorun öss puanında değil, adaletin ölçütü olarak össyi referans alıyorsanız çok üzücü bir şekilde "össci" bir zihniyete bürünmüşsünüz. eğer bir üniversite öğrencisine diplomasını ancak onu hakettiği durumda veriyorsa öss neden sorun? bu kadar bencil ve bireysel olmayın. bir üniversite eğer bu ülke için iyi mezunlar yetiştirebiliyorsa isterse sıfır puanla alsın insanları. sonuçta üniversite süresinde onları adam edebiliyor. imkanı olan varsa gitsin adam olsun. ama bir üniversite "para verdiler o zaman bırakmayalım bunları" mentalitesine sahipse o üniversiteyi kuranların başına yıkmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Syn said:
ÖSS neyi ölçüyor ki, 290 yapan adam makine mühendisi olmamalı diyorsunuz, ha çalışma disiplini derseniz, emin olun bir yerden sonra üniversitede insan çalışmak durumunda kalıyor. ama mesela, doktorluk gibi mesleklerde doktorun cerrahpaşa'dan mı yoksa yeditepe'den mi mezun olduğu beni ilgilendirir, açıkçası yeditepeli doktora kendimi emanet etmem.
ben buna katılmıyorum hatta aksine ben yeditepeli doktora daha çok güvenebilebilirim, yeditepenin tıbbı da baya ciddi eğitim konusundave olanakları da türkiyede başka üniversitede yok.

doktor: kağan bey AAAA diyin boğazınıza bakıcam.

ben: dur ÖSS puanın kaçtı bebeğim?

doktor: 340

ben: sie
Sosyal ağlarda paylaş

kgns said:
Ardeth said:
..sonuçta üniversite süresinde onları adam edebiliyor...
etmez olaydı, yemin ediyorum ülserim, reflüm ve egzamam çıktı hepsi stres kaynaklıymış. raporum var kanıtlarım!

OFF AHAH

çok stres yapıosun abicim bak bana gül gibi geçinip gidiyorum arada çıkan 1-2 sivilce hariç
Sosyal ağlarda paylaş

ne saçma işler yarabbim!

adamlar öğrencilere kolaylık tanımışlar işte. sonuçta senşn salak sefil sistemin öss'nin bi sorununu ortadan kaldırmışlar;
hayatının kararını hatalı verirsen düzeltme hakkı sunmuşlar.

şimdi "olmaaaaz yannnıışş" diyorsun..

yanlış falan da değil, çok da akıllıca bi karar. genele yayılması yoğun kitlelerin farklı yerlere geçmesine sebep olabilir belki ama kontrol altında tutarak genele yayma gibi bi yöntem uygulanması yerine lönk diye iptal edilmesinin istenilmesi saçmalıktan başka bişi dğeildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
Xaenin said:
En iyi benim. Yaptığım onca strese rağmen cildim hala bebek gibi, saçlarım yerinde.

http://forum.paticik.com/read.php?21,3258426,3335109#msg-3335109

bundan önce bile mi azcık saçın dökülmedi?

Hahahaha yok abi yapacak bişey yok yani kaldım yine dedim çıktım dışarı içkiye vurdum kendimi sdfhsd.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...