Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Rekor

Soulless

Öne çıkan mesajlar

hayır olay o değil ama
rekorun özelliği tek bir sunucuda 10k insanın olması
yoksa şu adresten görebilirsin MMO'lardaki rekor durumunu ;)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ee ben ne demişim Sovereign?

said:
BlackRose, 20 Mayıs 2004 17:45 tarihinde demiş ki:
...
rekorun özelliği tek bir sunucuda 10k insanın olması
...

ya zaten Eve dünyası o kadar büyük o kadar büyük ki, deseler ki 15k oldu böyle olmuyo bunu bölmemiz lazım, çok saçma bir hareket olur, çünkü değil 10k 20k bile olsa oyuncular rahatlıkla oynar ve insan sayısından rahatsız olmazlar

[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 27 Mayıs 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
hehe walla hangi eskileri ariyosun bilmiom ama bende hln en az 2 yillik olan 14-15 arkadas war bildigim we aktif sekilde oynayan. Oyundaki TR oyuncu sayisida bu aralar newbieler ile sanirim 200e yaklasmistir. Ama yok onlar saymam dersen :) yinede 160-170 arasi war TR oyuncu olarak. Bide daginik degilde bir arada toplanilabilcek bi kanal yapabilsek daha rahat olcak ama bu oyundada TR oyuncu cok oldugu gibi kirik kalplerde cok hesabi birbiri ile gorusmeyen konusmayanlar war :P
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum çok eskilerde olurmu, (ahura mesela sende var :) ) arada sıkılıp başka yönlere kayıyorum sonrada tekrardan dönüyorum, bu sırada yeni gelenlerle uyum sorunu yada tam olarak adlandıramadığım bir süreç yaşanıyor ve tekrardan en başa dönüp sıkılma ve oyuna ara verme dönemine giriliyorum. Ama işin ilginci ne yaparsam yapayım genede oyunu bırakamıyorum :) Hayır anlamadığım oynadığım ilk online oyunumda değil. Belki betasını oynadığım ilk oyun ondandır :D

Neyse ben gene arada online olup eski, yeni arkadaşlarla konuşup kaynaşıp unutuluyorum, unutuyorum :)Şu sıralar "turkish coffee" kanalına takılıyorum 15-20 farklı insan takılıyor, yada max 5 kişi alt charlarından dolayı sayısal üstünlük oluyor:) Kanal genelde sessiz ama bazen insanların çeneleri düştüğü oluyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

bence tahminen 500 kadar olmali pasifleride sayarsak 1-2k belki :P
eski dedigim baya eski ben oyna ilk girdigim den falan kalmalar :)
en kotusuyse tutugum tarafta nerdeyse hic tr kalmadi ( fanatikce ruslari tutuyorum )diyer geneli gercek hayataki gibi amerika ingiltere hehehehehehe oyun zaten russpece e dondu ama boyle devam etmeli :P
icimdeki rus sevgisine .....
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
Online sayısı git gide artıyor cidden, cumartesi akşamı 59 000 i gördüğümde şok olmuştum.
CCP biraz daha geliştirmesi lazım bi action yapmak için 1 saat hazırlanıp 2 saat adam arama sürelerini kısaltırsa bi 10k oyuncu daha gelir diyorum.
Dün 4 günlük bir pilot gördük myrmidon binmiş lov secte pvp yapmaya çalışıyodu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...