BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 hayır olay o değil ama rekorun özelliği tek bir sunucuda 10k insanın olması yoksa şu adresten görebilirsin MMO'lardaki rekor durumunu ;)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 babacım, o subscription. Benim bahsettiğim aynı anda bir tek serverda oynama olayı. Bizim tek serverımız var. Diğer bütün oyunlar bir sürü.. Hiçbir zaman tek serverda bu sayıya ulaşamazlar.[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk [Dreamsmiths] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 o kadar oyuncuya tek server yetmez zaten :) az olunca tek serverla idare ettiriyorlar işte[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ee ben ne demişim Sovereign? said: BlackRose, 20 Mayıs 2004 17:45 tarihinde demiş ki: ... rekorun özelliği tek bir sunucuda 10k insanın olması ... ya zaten Eve dünyası o kadar büyük o kadar büyük ki, deseler ki 15k oldu böyle olmuyo bunu bölmemiz lazım, çok saçma bir hareket olur, çünkü değil 10k 20k bile olsa oyuncular rahatlıkla oynar ve insan sayısından rahatsız olmazlar [signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 27 Mayıs 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hehe o zmnlar 8k adam olmasi anormalmis :) simdi 20k nin altina inermi diye dusunuyoz hafta sonlari aksamlari 40k kisi oldugu oluyo walla buyuk gelisme gostermis bence ccp we o kadar adamda lag olmasi normal yani cogu oyunda 2k adam bile server cokmesine yeterli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 8k dan nerdeyse 50k ya ama bu aralra pek oyniyan tr arkadas gormuyorum (eskilerden)yaw bende oynamiyom eve bolmude pesiflesmis :) swg bolumundeki gibi oyniyan kaldimi diye konumu acsak ne ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 hehe walla hangi eskileri ariyosun bilmiom ama bende hln en az 2 yillik olan 14-15 arkadas war bildigim we aktif sekilde oynayan. Oyundaki TR oyuncu sayisida bu aralar newbieler ile sanirim 200e yaklasmistir. Ama yok onlar saymam dersen :) yinede 160-170 arasi war TR oyuncu olarak. Bide daginik degilde bir arada toplanilabilcek bi kanal yapabilsek daha rahat olcak ama bu oyundada TR oyuncu cok oldugu gibi kirik kalplerde cok hesabi birbiri ile gorusmeyen konusmayanlar war :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ahah nerden buldunuz bu eski konuları be .12k yı bulunca way be cok adam oldu diyorduk. harbi 2004 ten beri oynarım arasıra cancel ederekten (hala noobum bu arada) hep te merak etmişimdir kac tane turk oynar bu oyunu diye ? Eski noob konularımı bulsam mı ne yapsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bilmiyorum çok eskilerde olurmu, (ahura mesela sende var :) ) arada sıkılıp başka yönlere kayıyorum sonrada tekrardan dönüyorum, bu sırada yeni gelenlerle uyum sorunu yada tam olarak adlandıramadığım bir süreç yaşanıyor ve tekrardan en başa dönüp sıkılma ve oyuna ara verme dönemine giriliyorum. Ama işin ilginci ne yaparsam yapayım genede oyunu bırakamıyorum :) Hayır anlamadığım oynadığım ilk online oyunumda değil. Belki betasını oynadığım ilk oyun ondandır :D Neyse ben gene arada online olup eski, yeni arkadaşlarla konuşup kaynaşıp unutuluyorum, unutuyorum :)Şu sıralar "turkish coffee" kanalına takılıyorum 15-20 farklı insan takılıyor, yada max 5 kişi alt charlarından dolayı sayısal üstünlük oluyor:) Kanal genelde sessiz ama bazen insanların çeneleri düştüğü oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bence tahminen 500 kadar olmali pasifleride sayarsak 1-2k belki :P eski dedigim baya eski ben oyna ilk girdigim den falan kalmalar :) en kotusuyse tutugum tarafta nerdeyse hic tr kalmadi ( fanatikce ruslari tutuyorum )diyer geneli gercek hayataki gibi amerika ingiltere hehehehehehe oyun zaten russpece e dondu ama boyle devam etmeli :P icimdeki rus sevgisine ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 cengiz battal gazi'yi tanıma gibi bir olasılığın var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 malesef var bildigim kadariyla o char i ilk acan devam etmiyodu hem gokhan devam ediyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 vay be bir zamanlar 8bin küsüre millete seviniyormuş 1-2 gun once gece 54 000 gördüm 0/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 54 000 nedir_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Online oyuncu sayısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 2004 te açılan ve en son mesajın 2008 de yazıldığı bir topici nasıl hit yaptınız iki dakikada ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ağam ben tüpçüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Online sayısı git gide artıyor cidden, cumartesi akşamı 59 000 i gördüğümde şok olmuştum. CCP biraz daha geliştirmesi lazım bi action yapmak için 1 saat hazırlanıp 2 saat adam arama sürelerini kısaltırsa bi 10k oyuncu daha gelir diyorum. Dün 4 günlük bir pilot gördük myrmidon binmiş lov secte pvp yapmaya çalışıyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 geçen sene 64 binlerdeydi düştü oyuncu sayısı patch sonrası kalabalığı var 0.0 hareketlenirse biraz artar terkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar