Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Bizim bölümde vardı ama burada da duyurmak istedim çünkü oyun şu an gerçekten çok iyi. Gerçekten. Güvenin. Atmosfer, eğlence harika. Mutlaka bir denemelisiniz. http://forum.paticik.com/read.php?72,3962694 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Lütfen şuradan müziklerini bir dinleyin aşık olmazsanız bana da gio demesinler :) http://www.tentonhammer.com/node/45827 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 tavsitem pve severda oynaman.pvp server adamı bezdiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Nighttime Journey through the Eiglophian Mountains diyorum (tu) Dağ'a tırmanırken duymak daha hoş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bunlan eski acc'u açabiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 hyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 triali indirdim zar zor iki gunde. ve hatalı çekmiş dosya bozuk diyor açamıyor zipi. off allahım. oynıyamıcaz şu oyunu heralde. normal oyunla girebiliyormuyum triale. varsa birinde izmirden yükliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Giovanni aktif olarak oynayan biriysen oyunda eskiden kötü olan şeylerden nelerin iyi durumda olduğunu söyliyebilir misin? İlk çıktığı zamanda 1 ay oynadım, hoştu eğlenceliydi ama bir süre sonra questler yetmiyordu grind gerekiyordu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Çok dengesizdi bende ilk ay oynamıştım da... Tempest of Set'im vardı, öldüremediğim class yoktu PvP de. Hatta kendimden 7-8 level yüksekleri bile gebertiyordum. PvE si de çok iyiydi, AoE leriyle deli gibi grind ediyodum... Assassin ler hiç bi boka yaramazdı falan... Eminim düzelmiştir oyun, çünkü potansiyeli yüksek bir oyundu, Warhammer Online gibi derme çatma yapılmış havası yoktu... Ama çok sistem istiyo be hacı, benim bilgisayar baya kasıyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Oyun şu ana kadar, son gelecek 1.05(efsanevi yama) yaklaşık 7gb a yakın bir yamaya maruz kalacak. Kendisi 13gb. Varın gelin hesabını siz yapın, neler değişmiş...neler değişecek. Ek bilgi: Anarcy Online'ın ünlü director'unu transfer ettikten sonra tüm işler x4 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Yakından takip ediyorum oyunu yavaş yavaş düzeltiyolar sanki, bilgisayarı değiştirince bi girip bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 oyunu biraktiktan sorna tek bir sey icin takip ediyodum bu projeyi, o da directx 10 destegi ile sahane grafikler verip, bu sektorde citayi biraz yukselticek olmalariydi.. gecen gun sıkıntıdan forumlarina girdim arastirma yaptim, gorunuse gore dx10 u aktif etmisler ve 3 tane ekran kartini birbirine baglayip super sogutma sistemleri kullanan adamlar bile "high" da 30 fps aliyormus. gerisi 7-20 fps arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bingildak said: oyunu biraktiktan sorna tek bir sey icin takip ediyodum bu projeyi, o da directx 10 destegi ile sahane grafikler verip, bu sektorde citayi biraz yukselticek olmalariydi.. gecen gun sıkıntıdan forumlarina girdim arastirma yaptim, gorunuse gore dx10 u aktif etmisler ve 3 tane ekran kartini birbirine baglayip super sogutma sistemleri kullanan adamlar bile "high" da 30 fps aliyormus. gerisi 7-20 fps arasinda. yok ole bişey ya bende 9800gt amp edition var golgeri kapatırsam directx 10 ile 50-60 fps alıyordum :) full ayarlarda 20-30 fps 4870x2 ekrankartı olan arkadasım directx 10 ile 50-60 fps arası bir gıdım oynamıyor :) varın siz dusunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar