ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Böyle bir dizi ismi görüyorum mütemaddiyen ortalıkta. Nedir bu dizi. Türkiyede oynamıyor sanıyorum. İndirip seyretmeye değer mi?
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 fazla bir bilgim yok. ama Half-life modlarından birinde, adamın her yere dark angel resmi koyduğunu görmüştüm. bir bölüm izle bak istersen... bir de www.imdb.com'a bakabilirsin. bende site açılmıyor bazen (şimdi olduğu gibi), direk link veremedim o yüzden[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mayıs 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 türkiyede gosteriliyor kanal 7 de dark angel rolunde Jessica Alba var guzel bi Sci-Fi mutantlar vs. hala devam ediyormu bilmiyorum uzun suredir izlemedim[signature][hline]Fallen
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ghald utan yani jessica alba dizide oynuo bilmiosun sen o diziyi cık cık :D hastasıyım , izlemem , pasif hastasıyım hehe
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 İyi de Jessica Alba kimdir yaa? Oynadığı filmlere de baktım da tanımıyorum. Dizi James Cameron' un dizisiymiş. Daha doğrusu creatoru James Cameron' muş. Kanal 7 de oynadıysa duymamam normal.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 walla hatun gayet cillop ancak dizi moktan maalesef...
Öne çıkan mesajlar