ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Böyle bir dizi ismi görüyorum mütemaddiyen ortalıkta. Nedir bu dizi. Türkiyede oynamıyor sanıyorum. İndirip seyretmeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 fazla bir bilgim yok. ama Half-life modlarından birinde, adamın her yere dark angel resmi koyduğunu görmüştüm. bir bölüm izle bak istersen... bir de www.imdb.com'a bakabilirsin. bende site açılmıyor bazen (şimdi olduğu gibi), direk link veremedim o yüzden[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mayıs 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 türkiyede gosteriliyor kanal 7 de dark angel rolunde Jessica Alba var guzel bi Sci-Fi mutantlar vs. hala devam ediyormu bilmiyorum uzun suredir izlemedim[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ghald utan yani jessica alba dizide oynuo bilmiosun sen o diziyi cık cık :D hastasıyım , izlemem , pasif hastasıyım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 İyi de Jessica Alba kimdir yaa? Oynadığı filmlere de baktım da tanımıyorum. Dizi James Cameron' un dizisiymiş. Daha doğrusu creatoru James Cameron' muş. Kanal 7 de oynadıysa duymamam normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 walla hatun gayet cillop ancak dizi moktan maalesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar