Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Öldürselermiş adamı? Tamam yaptığı hayvanlığın daniskası da (oha en son daniska diyeli kaç sene geçti yahu, nereden geldiyse aklıma, var mı bu sözcük hala yaa), 5-6 maç falan derdim ben.
balon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 pepe bunları daha öncelerden birkaç kez daha yapmıştı diye aklımda kalmış mesela benimde .
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Smoke said: 89. dakikada dalga geçer gibi penaltı atmaya çalışırsan 90+3 de golü yer elenirsin. Aynen ya, nasıl bir penaltı o.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 dEaThMooN said: Ceza belli oldu 10 maçhaketmiş bence. tek tekme atsa sorun değil abi bi sallıyor kesmiyor bi daha.cezayla pepe değil de pepenin ikinci tekme adama tam gelse adam ölürmüş..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 10 maç az bence. 6 maç kaldı zaten ligin bitmesine. ne biliyim.
unK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 pepe açıklamasında artık futbol oynamak istemiyorum, tv de yaptığım şeyleri gördükten sonra tüm hevesimi kaybettim demiş.. ABİ HELAL.
tunch Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 kendini yere atan , şampiyonluk yolunda kadere etki eden futbolcu , gerizekalı şekilde penaltı çalan akemi neden kimse konuşmuyor , ben ona hayret ediyorum. pepeye de helal olsun , ben olsam daha fazla vururdum.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 nasıl yani? bariz penaltı o haha pepe bildiğin arkadan itiyor. yavaş itiyor, ser itiyor farketmez itiyor. adamda fırsat bu fırsat atıyor kendini. gidip pepe'yi savunman güzel olmuş :)
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Pepe haftasonu yaptığı açıklamada Türkiye'de en sevdiğim takım Fenerbahçe dedi.
Burax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 BiTcH_oFBaT said: nasıl yani? bariz penaltı o haha pepe bildiğin arkadan itiyor. yavaş itiyor, ser itiyor farketmez itiyor. adamda fırsat bu fırsat atıyor kendini. gidip pepe'yi savunman güzel olmuş :) görüntüleri yavaş değil de normal hızda seyredince belli oluyor ittiği, sonuçta koşan adama arkadan hüff desen dengesini kaybedip düşebilir (: ispanyada ligin bitmesine kaç hafta kaldı 10 maç ceza almış heralde gelecek sezonun ilk maçlarında da oynayamayacak. hii 6hafta kalmış, gelecek sezon da oynayamayacak 4 maç bence de ceza az ama çok da böyle çok çok az değil.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bu aralar yere düşene tekme atmak moda heralde. az önce Hull City - Liverpool maçında Folan tekme attı ahaha
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ginaly said: Pepe haftasonu yaptığı açıklamada Türkiye'de en sevdiğim takım Fenerbahçe dedi. Ahahah :D . Abi adam maçta yumruk attı bi de, sadece tekme de değil olayı yani.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bu arada haberim yoktu ama casillas "bu tip oyuncuların takımda yeri yok" demiş. vay vay vay
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Dedikodu olmasın abi o? Eğer gerçekse karışık real madrid :) .
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 yok zaten pepe yi de pozisyonda baya sert çekmiş geri. basına demiş sanırsam onuda. takımın kaptanı dedi. o maç raul yoktu sahada. o kalıyor geriye :p
Öne çıkan mesajlar