Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Öldürselermiş adamı? Tamam yaptığı hayvanlığın daniskası da (oha en son daniska diyeli kaç sene geçti yahu, nereden geldiyse aklıma, var mı bu sözcük hala yaa), 5-6 maç falan derdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 futboldan men edilse yeridir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 pepe bunları daha öncelerden birkaç kez daha yapmıştı diye aklımda kalmış mesela benimde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Smoke said: 89. dakikada dalga geçer gibi penaltı atmaya çalışırsan 90+3 de golü yer elenirsin. Aynen ya, nasıl bir penaltı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 dEaThMooN said: Ceza belli oldu 10 maçhaketmiş bence. tek tekme atsa sorun değil abi bi sallıyor kesmiyor bi daha.cezayla pepe değil de pepenin ikinci tekme adama tam gelse adam ölürmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 oha lan bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 10 maç az bence. 6 maç kaldı zaten ligin bitmesine. ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 pepe açıklamasında artık futbol oynamak istemiyorum, tv de yaptığım şeyleri gördükten sonra tüm hevesimi kaybettim demiş.. ABİ HELAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 kendini yere atan , şampiyonluk yolunda kadere etki eden futbolcu , gerizekalı şekilde penaltı çalan akemi neden kimse konuşmuyor , ben ona hayret ediyorum. pepeye de helal olsun , ben olsam daha fazla vururdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 nasıl yani? bariz penaltı o haha pepe bildiğin arkadan itiyor. yavaş itiyor, ser itiyor farketmez itiyor. adamda fırsat bu fırsat atıyor kendini. gidip pepe'yi savunman güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Pepe haftasonu yaptığı açıklamada Türkiye'de en sevdiğim takım Fenerbahçe dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 BiTcH_oFBaT said: nasıl yani? bariz penaltı o haha pepe bildiğin arkadan itiyor. yavaş itiyor, ser itiyor farketmez itiyor. adamda fırsat bu fırsat atıyor kendini. gidip pepe'yi savunman güzel olmuş :) görüntüleri yavaş değil de normal hızda seyredince belli oluyor ittiği, sonuçta koşan adama arkadan hüff desen dengesini kaybedip düşebilir (: ispanyada ligin bitmesine kaç hafta kaldı 10 maç ceza almış heralde gelecek sezonun ilk maçlarında da oynayamayacak. hii 6hafta kalmış, gelecek sezon da oynayamayacak 4 maç bence de ceza az ama çok da böyle çok çok az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bu aralar yere düşene tekme atmak moda heralde. az önce Hull City - Liverpool maçında Folan tekme attı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ginaly said: Pepe haftasonu yaptığı açıklamada Türkiye'de en sevdiğim takım Fenerbahçe dedi. Ahahah :D . Abi adam maçta yumruk attı bi de, sadece tekme de değil olayı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bu arada haberim yoktu ama casillas "bu tip oyuncuların takımda yeri yok" demiş. vay vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Dedikodu olmasın abi o? Eğer gerçekse karışık real madrid :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 yok zaten pepe yi de pozisyonda baya sert çekmiş geri. basına demiş sanırsam onuda. takımın kaptanı dedi. o maç raul yoktu sahada. o kalıyor geriye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar