Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Madrid - Getafe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öldürselermiş adamı? Tamam yaptığı hayvanlığın daniskası da (oha en son daniska diyeli kaç sene geçti yahu, nereden geldiyse aklıma, var mı bu sözcük hala yaa), 5-6 maç falan derdim ben.
Mesaj tarihi:
dEaThMooN said:
Ceza belli oldu 10 maç
haketmiş bence.
tek tekme atsa sorun değil abi bi sallıyor kesmiyor bi daha.cezayla pepe değil de pepenin ikinci tekme adama tam gelse adam ölürmüş..
Mesaj tarihi:
pepe açıklamasında artık futbol oynamak istemiyorum, tv de yaptığım şeyleri gördükten sonra tüm hevesimi kaybettim demiş..

ABİ HELAL.
Mesaj tarihi:
kendini yere atan , şampiyonluk yolunda kadere etki eden futbolcu , gerizekalı şekilde penaltı çalan akemi neden kimse konuşmuyor , ben ona hayret ediyorum.

pepeye de helal olsun , ben olsam daha fazla vururdum.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
nasıl yani? bariz penaltı o haha
pepe bildiğin arkadan itiyor. yavaş itiyor, ser itiyor farketmez itiyor. adamda fırsat bu fırsat atıyor kendini.

gidip pepe'yi savunman güzel olmuş :)

görüntüleri yavaş değil de normal hızda seyredince belli oluyor ittiği, sonuçta koşan adama arkadan hüff desen dengesini kaybedip düşebilir (:

ispanyada ligin bitmesine kaç hafta kaldı 10 maç ceza almış heralde gelecek sezonun ilk maçlarında da oynayamayacak.

hii 6hafta kalmış, gelecek sezon da oynayamayacak 4 maç bence de ceza az ama çok da böyle çok çok az değil.
Mesaj tarihi:
ginaly said:
Pepe haftasonu yaptığı açıklamada Türkiye'de en sevdiğim takım Fenerbahçe dedi.

Ahahah :D .

Abi adam maçta yumruk attı bi de, sadece tekme de değil olayı yani.
  • Yeni Oluştur...