Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 nettteki 7600 aio sürümü ne oluyor rtm mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mum_Chamber said: rtm'yi indirmeyecek, satin alacak. rc'yi indirecek istiyorsa Hayır bu ne böyle emir verir gibi anlamadım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Neyi indiriceğimi gayet anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 RTM'yi indirmen yasalara aykırı ve arkadaş da alan yetkilisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Şimdi final sürüm çıktı mı yaw? Satın alacam Win 7'yi ama almadan önce bir test etmek istiyorum 1 ay filan. OEM RTM sürümünü indirsem, test etsem, bu sürümden daha yeni bir Win 7 çıkar mı? Yoksa bu şu anda manufacturer'lara gönderilmiş ama final release midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 son RTM 7600.1385 olarak çıktı yaklaşık 2-3haftaya yakındır yeni bi sürüm çıkmadı, zannetmiyorum ki çıksın belki biraz süsler püslerler ie8 silinir fln öle piyasaya sürerler (bi ihtimal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Son sürüm final sürümüydü diye okumuştum. Bundan sonra çıkmayacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Kane&Lynch said: son RTM 7600.1385 olarak çıktı yaklaşık 2-3haftaya yakındır yeni bi sürüm çıkmadı, zannetmiyorum ki çıksın belki biraz süsler püslerler ie8 silinir fln öle piyasaya sürerler (bi ihtimal) avrupada ie'siz satılacak win7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bence ie ile satılması lazım ona kalırsa media player da olmasın, paint de olmasın, notepad olmasın, hatta explorer olmasın, masaüstü olmasın, bunların hepsini bir şekilde sağlayacak programlar vardır internette. avrupa sırf microsoftu çekemediğinden onların alehine karar çıkardı. Adam işletim sistemi yapıyo, istediğini koyar kardeşim size ne? IE paralı da deil, paralı olsa extradan zorla satıyolar deseler neyse. edit: beğenmeyen kullanmasın, sanki zorla kullandırıyolar windowsu yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bencede exploler olması gerekir.Kullanmıyorum ama gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 En son IE olacak ama ana tarayıcı olmayacak diye okumuştum.Demek yüklenmeden gelecek artık. Bana kalırsa IE 8'in Windows'la gelmesi en doğal hakkı.Yukarıda da Brigand'ın dediği gibi sanki sadece IE var yazılım olarak? Ben desteklemiyorum Microsoft'u felan ama bu kadarda saçma bir karar verilmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ie'nin windowstan ayrılması tabi ki mantıklı bir şey ama içinde gelmesin demek de çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 tabi şöyle süper bir nokta var bu tartışmada: browser olmadan nasıl browser yüklenecek? di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 çaktırmadan :D asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 hakikatten, browser gelmezse, nasıl yeni browser indirilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 file explorerın adres barına url yazdın mı o girer nete :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 avrupa rekabet yasalarıı yüzünden orada satılacak windows 7 sürümlerinde ie8 seçime bağlı yüklenebilecek, türkiyede ise bu yasalar yer almadığı için ie8 kurulu olarak alabileceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 O zaman daha pahalıya alacağız, he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 iyi de ie8 paralı bir ürün değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mum_Chamber said: tabi şöyle süper bir nokta var bu tartışmada: browser olmadan nasıl browser yüklenecek? di mi? ss'i yayılmıştı internete. küçük bir uygulama var, 5 ana browser'ın ikonu var. "birisini seçin" gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 elbette ücretsiz, herhangi bir fiyat farkı yok. fiyatlar içinde Windows 7 Home Basic için 123 ABD Doları; Windows 7 Home Premium için 145 ABD Doları; Windows 7 Professional için 236 ABD Doları ve Windows 7 Ultimate için ise 250 ABD Doları. ek olarak 26 Haziran 2009 tarihinden itibaren, Microsoft’un anlaşmalı iş ortakları aracılığıyla Windows Vista’nın Home Premium, Ultimate ve Business sürümlerinin yüklü olduğu yeni bilgisayar satın alan son kullanıcılar, ücretsiz olarak Windows 7 işletim sistemine sahip olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 türkçe vista'ya nasıl upgrade olacak bu ? dil sorunu çıktı. microsoft'tan indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 msdnaa miydi neydi onla dağıtsalar da alsak okuldan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bugün bilgisayarımda uykudan uyanan windoz 7, mouse'umun X ve Y eksenlerini birbiriyle karıştırdı. abi böle bug görmedim ben uheauheuh komedi. mouse'u yan tutarak kullandım, sağa kaydırınca yukarı gidiyodu imleç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 hahaha windows 7yi bozdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Gittim microsoftun sitesinden indirdim aptal gibi, ec build 7100 çıktı. Sitede en güncel olan falan diyince umutlanmıştım. aptal kafa torentten indirsene adam gibi rtm 7600 ü. Şimdi takılıyorum öyle, yine de memnunum ama =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar