Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7 RC

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Bence ie ile satılması lazım

ona kalırsa media player da olmasın, paint de olmasın, notepad olmasın, hatta explorer olmasın, masaüstü olmasın, bunların hepsini bir şekilde sağlayacak programlar vardır internette.

avrupa sırf microsoftu çekemediğinden onların alehine karar çıkardı.

Adam işletim sistemi yapıyo, istediğini koyar kardeşim size ne? IE paralı da deil, paralı olsa extradan zorla satıyolar deseler neyse.

edit: beğenmeyen kullanmasın, sanki zorla kullandırıyolar windowsu yau
Sosyal ağlarda paylaş

En son IE olacak ama ana tarayıcı olmayacak diye okumuştum.Demek yüklenmeden gelecek artık.

Bana kalırsa IE 8'in Windows'la gelmesi en doğal hakkı.Yukarıda da Brigand'ın dediği gibi sanki sadece IE var yazılım olarak?

Ben desteklemiyorum Microsoft'u felan ama bu kadarda saçma bir karar verilmez ki
Sosyal ağlarda paylaş

elbette ücretsiz, herhangi bir fiyat farkı yok.

fiyatlar içinde Windows 7 Home Basic için 123 ABD Doları; Windows 7 Home Premium için 145 ABD Doları; Windows 7 Professional için 236 ABD Doları ve Windows 7 Ultimate için ise 250 ABD Doları.

ek olarak 26 Haziran 2009 tarihinden itibaren, Microsoft’un anlaşmalı iş ortakları aracılığıyla Windows Vista’nın Home Premium, Ultimate ve Business sürümlerinin yüklü olduğu yeni bilgisayar satın alan son kullanıcılar, ücretsiz olarak Windows 7 işletim sistemine sahip olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...